2011. január 21., péntek

Rengeteg hal ajánlatok tanácsok Ismerkedés Válás után?


Rengeteg hal, lóversenytippeket szerez, mint az egyik legjobb három online társkereső oldalak a világ, most azt állítják, hogy tudják megjósolni, hogy ki fogja feleségül, de hogyan lehet az, hogy a megfelelő, ha történetesen a randi válás után?

Ez lehet, különösen motiváló azok számára, akik már át a fullánkja a válás, mivel ezek különösen szeretnék minden eszköz és erőforrás áll rendelkezésre, hogy megnyerjük a társkereső válás után játék.

Markus Frind, vezérigazgatója és alapítója Rengeteg Fish (POF), kimondja a POF honlapon, "évei után az adatok gyűjtését és megpróbál mindenféle dolog megjósolni, aki szerelmes, aki szakítani, és aki feleségül, mi végül megcsinálta. Most már van egy meglehetősen pontos előrejelzésére szolgáló modellnek, aki egy átlagos felhasználó a végén. Nyilvánvalóan ez nem fog működni mindenki számára, de mi a prediktív statisztikai modell nem? "

Várj egy percet, hogy nem működik mindenkinek? Pontosan ki csinálja, és nem is nem dolgozik?

Senki sem tudja. Tehát, ha társkereső válás után, és épp most adja fel a reményt, talán majd akar lenni egy kis extra óvatos.

Szerint a POF honlapján három fő területen a POF csapat felhasználásával prediktív:

1) A Rengeteg hal kapcsolat Kémia Predictor (POFCP), amely nyilvánvalóan intézkedések öt fő dimenzió a személyiség, amely minden fontos épület egy romantikus kapcsolat.

2) A Rengeteg hal kapcsolat igényeinek felmérése.

3) A Rengeteg hal Integrity, őszinteség és a kapcsolat stabilitása teszt.

Ezek statisztikailag megbízható és érvényes? "Minden személyiség tesztek BS." Államok Frind a hivatalos POF blog.

Várj egy percet!

Oké, először azt állítják, hogy képes legyen előre jelezni házastársak (néha), majd azt állítják, hogy csinálni olyan eszközökkel, hogy a vezető nem is úgy tűnik, hogy úgy be

Érzés egy kicsit szkeptikus?

Szerint a párkapcsolat tanácsadóval Ken Donaldson, a szerző Hát magát először, "Meg kell először egy" sikeres egységes ", amely magában foglalja a tudás és a szerint élnek az értékek és az élet célja. Ezután, meg kell értenie és be kell tartaniuk a kapcsolatot "oszt döntéshozók", "oszt megszakítók" és a kompatibilitás kell. És végül, ez sokkal könnyebb, ha vállalják, hogy a kiegyensúlyozott és egészséges életmód. "

Donaldson folytatja az állami, "Ez különösen fontos és értékes, ha te társkereső válás után, és el akarja kerülni ismétli ugyanazt a szívszaggató mintákat."

Donaldson arra a következtetésre jut megosztása, "Ne mindezt, és akkor lesz egy sokkal nagyobb valószínűsége, hogy relációs sikeres."

És ez még csak nem is tartalmazza a Sok hal eszközök és források. Igen, van sok hal közül lehet választani, de csak győződjön meg róla Ön választotta szerint a saját paramétereit, különben te arra, hogy elkapjon egy alsó adagoló.

Estrellas han ofrecido sus consejos Mejor M�sica