2011. november 14., hétfő

Hook a Brother Up


Mindannyian hallottuk már a kifejezést: "Hook Up aA Brother." És mi jobb horog egy srác fel, mint egy nő?

Minden egyes srác a világon legalább egy pár lány, mint barátok. Tehát elméletileg, annál srácok tudják, minél több lány tudnod kell.

Képzeld el, hogy kap egy telefonhívást az egyik a bimbózó, hogy megy valami ilyesmit:

"Hé, haver, nézd meg. Beszéltem barátom Stacy, tudod, a forró szőke csaj tetszett az, hogy a képen megmutattam neked? És mivel te fiam, én értékesítette, akkor nagy idő, és ő volt megvenném.

"Miután mondtam neki, hogy te egy zenész, egy harcművész, és hogyan utálom a brokkoli, mint csinál, ő haldoklik, hogy találkoztunk. Itt a számát - Mondtam neki, hogy ne péntek este nyitva, így valamit fel vele. "

Szent Krisztus. Ez egy barát vagy mi?

Hívjon engem Psych nagy, de most elemezni ezt egy kicsit, jó? A barátja vigyázott legalább 80%-a munka az Ön számára - általunk teljes mértékben kiiktatni a kínos, hogy megpróbáljuk megállapítani szemkontaktust, és az esetleges elutasítás a kérelmet a tánc / beszélgetés / telefonszám, stb ..

És nem is beszélve, ő már tudja, néhány dolgot magáról - dolog, hogy szolgál kiindulópontként a beszélgetést. Most, hogy a barátod már megszüntették a legtöbb idegtépő szempontjait az első férfi-nő interakció, a többit meg kell sima vitorlázás.

Mint mindannyian tudjuk, te egy nagyszerű fickó, és hogy veled van a legjobb döntés minden lány valaha is, hogy - az egyetlen kérdés (eddig, azaz) már-már egy lány, hogy megadja a pontos idő ennek bizonyítására sok neki.

Hát most már van rá idő - a jó barátja (aki a nagylelkűen jutalmat sem szempontjából az alkohol a következő alkalommal, amikor kint együtt, vagy vissza a szívességet egy lánnyal te barátok) már gondoskodott arról, ezt.

Logikusan, ez sokkal könnyebb (mentálisan, érzelmileg és akár anyagilag), hogy megtanulják, hogy egy nő nem érhető el, és / vagy érdektelen a barátja, mint azt, hogy jöjjön ugyanez a következtetés után: egyre lelőtték, fújta ki / felállt, mivel egy hamis számot, vagy az egyre fejni a (Doc Love alkotta-értelemben) a "zsoldos", vagy "szakmai dater."

Női nem, szövetséges Cosmo magazin és női-elfogult szeretet szakértők is vívott háború az ember már régen - a háború, hogy mi lehet nyerni, ha tesszük a fejünket együtt, és túljár vki eszén ezeket az egyszerű, érzelmi lények a mi kiváló logika.

Olvassa el mindent a DJ site - ha komolyan javítja magát, és a szerelmi élet, akkor nem lehet baj.

És ne feledd, a következő alkalommal egy női barátja is panaszkodik / nyafogás / sírni, hogy Önt milyen szemétláda barátja van, hogy utálja, hogy egyedül, vagy hogyan nem tud találni egy jó srác, nyisd ki a szád, és tökéletes valamit , hogy így hangzik:

"Stephanie, hogy valaha is mondtam, a barátom Joe? Nem? Ó, ő jó! Ön azt szereti ..."

Akkor beszélj a barátod az utat ő érted, hogy akkor kap ez a fickó meghatározott, egy időben csak dátum, vagy akár csak egy telefonszámot, meg fogja értékelni az erőfeszítést több, mint tudod, és lesz, különösen szívesen viszonozni Ugyanebben kedvesség.