2010. január 12., kedd

Make Egyszerű határozatokat gyorsan és egyszerűen


Soha nem dadogás, Ponder over, vagy beruházni egy jó adag lelki energia túlzott elemezve leginkább a viszonylag hétköznapi döntések, amelyeket meg kell hozni, romantikus helyzetekben. Amikor egy lány arra kéri, van egy terv, és különleges ajánlást. No, "Mit akarsz tenni? Nem tudom, mit akar tenni?" You lead. Csak annyit kell tenned, hogy egyetért. Ha ő nem ért egyet egy konkrét javaslatot, akkor vezesd felé egy másik javaslatot.

A vacsora időpontja? Kinyitja az ajtót neki. Ön parkban az első nyílt helyszínen látja. Ön a háziasszony megközelítést igénylő, "Table két a nem dohányzó terület." Vagy ha nincs hostess, gyorsan felmérés a jelenetet, válassz ki egy asztalra, és a fejét érte. (Lehet, kérdezze meg a mai napig: "Ez a tábla rendben?" Semmi baj, hogy udvarias.) Veszel a menüben, elolvas röviden néhány percig, majd tedd le és a rendet. Ha már kész is eszik, akkor vedd fel az ellenőrzést, és megfizetni.

Nem számít, milyen dátumra megy, akár egy vacsora dátum egy étterem, egy párt egy barátja házában, vagy egy nap a parkban van több tucat egyszerű kis döntések, amelyeket meg kell tenni. Ahogy az ember, ez a dolgod, hogy hangszerel a dátumot, át kell vennie, hogy a dolgok, mint a könnyű és élvezetes lehet, mint a hölgynek.

Mindent meg kell flow megvalósítását. Tény, hogy a lány kissé ítélve ön alapul, hogy simán napján jelent a "flow". Ha a hullámok, hogy fog következtetni, hogy az időpontot jól megy, hogy van egy bizonyos kémia kettőtök között van, és ő lesz sokkal valószínűbb, hogy szeretné újra látni.

Ha az időpont nem áramlás, azaz rengeteg kínos szünetek közben bánja, e kisebb döntéseket, s elkezdjük kétségbe vonni, hogy Ön valójában az a fajta férfi, akit keresi. She'll kezdenek kételkedni a "kémia".

Amellett, hogy egyre nagyobb a kezdeti siker társkereső növekvő áramlását, akkor folytatni kell, hogy ezeket az egyszerű kis határozatok - gyorsan és egyszerűen - még azután is, azt látja, hogy valaki rendszeresen. Miért? Mivel azáltal, hogy az efféle döntések kicsit gyorsan és egyszerűen egy egyszerű módot betakarít tekintetben.

Ne feledje, hogy a téren az egyik legfontosabb eleme a romantikus kapcsolatot. Ha ő nem tartja meg, ő soha nem fog szeretni ... , vagy akár vágy utánad. Megszervezésében tiszteletet a hölgyek döntő fontosságú, hogy a romantikus siker.

Sok kis játék neked betakarít tekintetben (a rá vonatkozó későbbi cikkben). Az egyik legegyszerűbb az, hogy kezelni ezeket a pontokat, ahol döntést könnyedén. Ez is az egyik módja, hogy a fiúk nagyon gyakran cseszte el ... és ők nem is veszik észre.

Képzeld el, hogy megérkezett az azonos étterem a dátumot. Ön gépjárművet vezet körbe-körbe keres a legjobb helyen. Nincs hostess így s ott állt, és próbálja eldönteni, hol kell ülni. Pár perc alatt, ő felveszi egy asztal és két feje van rá.

A pincér jön át, és kéri, hogy mit szeretne inni. Azt hiszed, egy második, kérdezze meg mi van, majd miután lemerül a listában, akkor végül ki valamit. Mikor jön vissza a rendelését, akkor még mindig próbálja eldönteni, mit akarsz, még tanul a menüt. Ön dátum kész rendelni. Kérsz több időt.

Mikor jön az ellenőrzés, akkor hagyja ott ülni egy örökkévalóságig miközben megpróbálja eldönteni, hogy kell fizetni, vagy azt a felét kell fizetni, vagy bármi más.

És ez így megy ... , és így tovább az egész éjszakát. Ön akadozó egyszerű kis döntések ... áramlását gátló és kémia ... és a vesztes több és több tekintetben a partnered szemében.

Mi a teendő? Hol a park? Mit kell rendelni? Ezek mind a "döntés pontok", amelyek elég gyakran fordulnak elő, romantikus helyzeteket ... és ezek a pontok jelen döntés az Ön számára a lehetőséget arra, hogy betakarít tiszteletet a hölgy ... vagy a projekt gyengeség.

Persze, mi nem beszélünk bevétel egy diktatórikus megközelítés kapcsolatokat. Ha ő akar csinálni valami mást, vagy ül valahol máshol, vagy fizetni a vacsorát ... büntetés. Ezek az apró dolgok nem igazán számít neked. Végtére is, megvan a szemed a nagy képen - jól érzik magukat.

Emlékezz ... határozatlanság egy ember egy nagyon nem kívánatos tulajdonság, és kapcsolja ki a nő gyorsabban, mint a penészes pár Scooby-Doo boxeralsó. És ha ő nem akkor jóéjt puszit, kezdődik szűrés hívások, és soha nem megy ki veletek, hogy a második napon ... akkor nincs, aki a hibás, csak magadat.

Love Bytes