2011. február 13., vasárnap

Ivás és Ismerkedés


Által Tara Nieuwesteeg

A jobb ital a megfelelő helyen segíthet viszont a függőleges barátod egy vízszintes egy.

Ha a szerelem mozgatja a világot "kerek, az alkohol teszi szeretni egy kicsit könnyebb megtalálni. Ezért, ezen a héten, amit a kiválasztott egy pár jó hely lehet menni, hogy a végső siker zsírozására fel (és a pontozás a) egy forró időpontot. Tekintsük ezt a karácsonyi ajándékot - az otthonom a tiéd. Ha ezt végre kap a lelki társ a zsákban, ne felejtse el megköszönni Night Watch.

Mai-Kai: Ez egy Fort Lauderdale vágott (1956 óta!) És Elvis-ben Hawaii polinéz surf-kultúra Mekkája. Ez egy jó hely, hogy a turisták és a remek hely, hogy egy dátumot, ha szeretné becsapni őt elhiteti, akkor is hűvös és kulturált.

A Mai-Kai sokat (a ajándéküzlet, étterem polinéz színpadi show és a tűz táncosok, buja kültéri trópusi kertben), de a bárban látványos minden magától: Olyan, mint egy Disney lovagolni és tiki bar, csomagolva a hula-szoknya. Az egész hely, alacsony mennyezetű, nedves-szagú, és terítette tengeri dekor: halak hálók, élet preservers, viharvert térképek, kötél létrák, és hordók. Busty prominens int a falakon, és akkor nézd át a lőrés-szerű ablakok betekintést tiki jelenetek. Munkám során látogatása, a kis villogó lámpák és a karácsonyi fények pislákolt az egyébként sötét szobában, miközben egy hosszú hajú fickó a sarokban állt játszik boldogsághormonok sziget dallamait, a Fender indítása.

Haverom Beard és én szétrepedt a menük. Én beolvasott az "enyhe" és a "közepes" alkoholmentes italok; Szakáll tükrözött jogot, hogy az "erős" és elkezdte méregette a Barrel o "Rum. Voltak rum juleps, daiquiris, és egy úgynevezett "Cápa Bite" (leírás: Úszó gyors és reméljük a legjobbakat). Beard választotta a "Shrunken Skull" (leírás: veszélyes és halálos), és én rendezik a szabványos Piña Colada. Jordánia, a vékony, beszédes csapos volt öltözve a standard Mai-Kai egységes - bikini felső, rövid szárongos, és a virág az ő crimpy barna fürtjeivel - és szolgált italainkat villámgyorsan.

"Srácok, jöjjön az a boldog óra," mondta. "Ez 05:00-19:00 minden nap. Half-ára italok. "Mi már slogging le italainkat. Közepette a frász az ezt követő Sugar Rush, csináltam egy mentális jegyzetet. Elhallgatott, hogy húzza neki, bikini top-up egy kicsit, megjegyezve, hogy az egyenruha volt hírhedt, leesés, és húzza a hasadási. A javítás, amelyeket folyamatosan meg kell végezni pincérnők, a "nevezik a Mai-Kai vontatóhajó, Jordánia mondta nekünk.

"Forró mondta Beard.

Elkezdtem beszélgetni egy középkorú férfi ül a közelben, aki megemlítette, látván Beard "az interneten" előtt (és később kiderült, az ő telefonon egy képet egy kábítószer-megzápult, szőrös arcú hajléktalan férfi, aki valóban szült egy kis hasonlóság, hogy én ivóvíz partner). Ő is ott volt az ő kis fiát.

"Azért jöttem ide, mert ez a Mai-Kai," mondta. "Semmi mást, mint azt."

Megfordultam, hogy a kis szőke gyerek. "Mit csinálsz itt?"

"Most kaptam történik egy-egy show, mondta anyag-of-tárgyilagosan.

"Ő egy tűzoltó táncos," Jordan közbe, a szállítás egy pohár vizet, hogy a gyermek.

"Ez kemény?" Kérdeztem.

"Nem hiszem - jó szórakozást!" Mondta.

Apja vert ki a telefonját, és mutatott egy videót a gyerek forgató bottal a tűz, világít a két végét.

"Wow" mondtam, valóban lenyűgözött. "Ez volt az első show," mondta a gyerek. "Én jobban most."

Amikor visszatértem a saját asztal, Jordánia és szakáll vitatkoztak flirtatiously érdemeit a sport-nézés és szakáll volt Downing egy hordó o "Rum, ami pontosan az, aminek hangzik.

"Kaphatok még egy italt?" Kérdeztem.

Jordan visszatért tőle lázas azzal érvelve, hangja a lágy, szirupos-édes szirén-ének egy illedelmes Mai-Kai csapos. "Természetesen," mondta.

És abban a pillanatban, rájöttem: tökéletes időpont a Mai Kai magának, függetlenül bármilyen különleges barátja lehet járni a.

Trina: Trina, az Atlanti-óceán Hotel felkapott óceánparti bárban, díszített absztrakt művészet, sötét fából készült bútorok, kis kerek asztalok, retro-króm székek, és plüss szabadtéri terasz ülőhelyek. Gondosan liquor palackok vannak kiállítva a pult mögé, egy hatalmas arany koszorú lóg ünnepélyesen egy nagy falon tükör, és a karcsú, csinos pincérnők nyüzsgés körül. Én és a barátaim, szakáll-és Fancy, leült az egyik a klasszikus táblázatok. Fancy viselt elegáns ruha nadrágot és cipőt, szakáll volt, még a fáradságot, hogy vegye le a mindig jelenlévő Yankees sapka.

Én tervezett a finom hangzású Pomarosa, a gránátalma-és tequila főzet, bár szoktam ajánlani az I Love, a jalapeno-beadásra martini főzet, ami csípős, de mindig sikerül, hogy őszibarack-édes. Ez egy kicsit sok egy idő után, de fantasztikusan regény elején. (Igen, mi lenne már itt. Szeretnénk, alkalmanként, cipőben nem lyukas, és mintha mi gazdag yachties helyett nyomorgó írók, OK?)

Fancy volt ragadtatva a helyszín, mert "a martini sznobok, ez egyike azon kevés helyek körül Miller gin," Fancy mondta.

"Nem volna ez a Ritz, vagy a W."

"Nem veszel egy időpont van?" Megkérdeztem a fiúkat.

"Persze," mondta Beard. "Talán a negyedik vagy ötödik dátumot. Vegye ki õket az óceán, vásárolni õket egy-két pohárral, és akkor is köteles - "Én felvonta az egyik szemöldökét.

adta neki a szemmel verés és elindult a büfé. A csapos volt, sötét hajú, karcsú, és egzotikus és hívott: "édesem", ahogy a lánc-dohányzó étkező pincérnő is - kivéve egy elragadóan szacharin hangszín.

"Mi a legjobb ital?" Kérdeztem.

"A Cubeltini népszerű - készült uborka, menta, cukornád, szirup, mész, és a vodkát, mondta. "Ez hozta létre a csapos van. Ez valóban megnyerte az első helyet a közelmúltban élelmiszer-és borverseny. "

Mire visszaértem az asztalomhoz, megölte a mi bimbózó érkezett, és mi volt szórakoztató embereket nézni és nyújtó futás kommentár. Mintha vonhatja el a figyelmünket a többi vevő, a csapos áthozott néhány Cubeltini mintát, amit megragadta, és nagyot nyelt.

"Ó, Istenem, ez olyan, mint a cseppfolyósított uborka," Fancy visszariadt.

"Nem az én világom, bólintott Beard, aki pár percre megrendelése öreg beer.The legfiatalabb a mi csoport, baba-arcú, frissen 21 éves volt, lenyelte a teljes mintán.

"Tetszett, mondta nyomatékosan.

Következő dolog, tudtuk, aztán rendelt egy teli pohár a bárból, és swigged ez csak olyan gyorsan.

"A dolgok lesz, hogy érdekes, dünnyögte a barátja.

Nos, Trina persze egy ritzy hely, hogy a kukába, de én nem fogok megállítani. Nekem, ha én fogom tonnaszámra kapni, ez lesz a következő három-az-az ember iszik ...

Porterhouse Bar & Grill: van, néhány helyen a Himmarshee utca elfogadható, hogy egy dátumot, hogy még mindig van lenyűgözni (azaz még nem feküdt le). Porterhouse kap a Night Watch jóváhagyási pecsétje. Miért? Ez büszkélkedhet alacsony, szexi világítás, izzó gyertya, nehéz vörös függönyök, fali sconces, aranykeretes tükrök, bársony kötelek az ajtó (bónusz pontokat színlelt kizárólagosság), bőr ülések, és a divatos szemüveget. Sokkal fontosabb, hogy három-az-egy koktélok (sörök, házi borok, és hívja meg-kút) keddtől szombat, 5 21:00 Szívesen vágott a közepébe, én összehívta a szőke, karcsú csapos. Volt nagy szemceruza, és ünnepi díszben formában simuló, teljesen fekete együttest.

"Mondj egy szükséges egy hely, hogy egy időpontot, vidd a kukába, és kihasználni az őt ...," kezdtem.

"Három-az-az ember iszik, ezért azt mondanám, hogy ez egy jó hely arra, mondta fanyarul.

"Van, hogy valaha is megtörténhet itt?" Azt mondtam ártatlanul.

"Mint egy felelős kocsmáros, nem tudom, hogy a nyilvánosságra hozni," mondta. "De ők teljes méretű italokat. Három ital alkoholista néhány embernek, de mások is több kell. "

"Mit szólnál hozzá?" Én mutatott termetes Beard, aki használja a keverjünk-szalma italába, hogy kizsigerel egy cseresznye.

"Talán még pár," mondta.

"Azt kellene tenni után egy" Beard csattant fel rám.

Látnánk róla. Figyelembe véve, hogy én nem emlékszem sok mi történt azután, hogy azt kell adni, hogy fel Beard: nevezte.

K�nai Ismerked�s