2011. május 2., hétfő

Párok fogadási 7/7/07 szerencsés az örök szerelem


Lesz szerencsés hetest eredményez hites boldogság a szerencsés a szerelemben?

Esküvői tervezők mondják július 7 â € "vagy 7/7/07 â €" azt az időpontot megjelenik nyomtatásban, vált a legnépszerűbb nap években férjhez menni.

Származó emlegetett Napa Valley borászatok, hogy távlatok mellett Lake Tahoe, Kalifornia párok lefoglalták ezer egyházak és a befogadási helyek remélve, hogy kezdődik hites boldogság a szerencsés időpontban.

"Ez a legnépszerűbb időpont â €" soha ", mondta Tonya Simmons, esküvői szakember Boomtown Casino Hotel szélén Reno, ahol sorakozó hetest gyakrabban jelent győztes egy slot-gép jackpot.

Richard Markel vezetője, a 800 tagú Egyesület Esküvői Professionals International, mondta csoport tagjai először kezdték észrevenni külön kamat az újdonság időpont elmúlt évben.

A népszerű Sacramento esküvő helyszín, az Arden Hills Resort and Spa Club, három nyílása esküvők napján â € "minden volt lefoglalva, mondta Rick Ferenc értékesítési igazgatója.

"Azt hiszem, többen bekerülni számmisztika," Markel mondta, hozzátéve, hogy július 7 nem lesz szerencsés az alku vadászok. A megnövekedett kereslet felhajtja költségeit mindent vendéglátók a virágkereskedések, mondta.

Arlene Hixson és vőlegénye, Tony Goligowski, lefoglalta a dátum a Boomtown majdnem két évvel korábban. Az első szombatján július Hixson számok, van egy másik előny a vőlegénye.

"Rájöttem, hogy így, nem tudja elfelejteni," mondta.

Copyright © 2007 Az Associated Press.


Tough Guys További depressziós után Szakító


Nagy, rossz, kemény fiúk ne búvárkodás a medencében randi után szakítás, állítja egy új tanulmány.

De ez nem ugyanaz a helyzet a lányokkal. Sőt, hajlamosak visszatérni a randi jelenet hívása után kilép.

A közvélemény-kutatás, vezényel Date.com, Matchmaker.com és Amor.com, megállapította, hogy 85 százaléka a férfiak bevallották, hogy "depressziósak lesznek, és ideges" véget érése után, és nem indul sétálgatott a dátumok, jelentette a The New York Daily News.

Azonban csupán 8 százaléka nő ugyanígy éreztem, a tanulmány megállapította.

Szerint a törvényszéki pszichiáter Dr. Keith Ablow, az emberi viselkedés-szakértő és szerző az "Élet az igazság" lehetséges, hogy az online daters nem képviselik minden férfi és nő.

"A férfiak, akik vonzódik felé, ezeket a helyeket is megtenni, mert ők elutasítás érzékeny," Ablow mondta. "Lehet használni a számítógépet, mint egy szűrő."

"A nők használhatnak társkereső oldalakon egyszerűen csak egy nagyobb medence a férfiak közül lehet választani," mondta. "Azt hiszem, a férfiak és nők egyaránt szenvednek, amikor egyedül érzi magát."