2011. január 30., vasárnap

Vannak Feeling Zúzott?


A kapcsolata egyre kényelmetlen? Ön még nem élvezi a kapcsolat? Nem értitek, hogy mi lehet baj, de akkor az értelemben? Ön nem boldog, de nem csap pontja az oka a boldogtalanság. Azt akarod, hogy elmenjen a kapcsolatot, de azzal érvelve mellett és ellen, és egyre fáradt az egész dolog. Ez egy tipikus; jele egyre zúzott és a néző zavart a kapcsolatot.

Beszéljünk inkább arról, hogy ez hogyan történik.

Mondok egy példát említsünk - az Ön partnere van veled. Az Ön partnere nem járulnak hozzá semmilyen pozitív a kapcsolat. Ő / ő tartja panaszkodik, hogy te vagy az oka, hogy a boldogtalanság és a rossz közérzet. Te csoda, hogy amikor a labda a másik bíróság? Ő / ő nem érti, amit valaha is próbálnak kommunikálni. Te mérges és megpróbálom elmagyarázni, újra csak az kap a további csalódott. Ha beszélni különválás Ön azt mondta, hogy nem lesznek képesek egyedül élni. Azt akarják, hogy legyen veled. Get minden kényelemmel tőled. Ezek érdekel semmit a kényelmet. Hibáztatják mindenért, ami rosszul sül. Értik, nincs kommunikáció, vagy viselkednek, mintha nem értik. Azt akarod, hogy megszökött az egészet, de úgy érzi bűnösnek csinál valami borzasztóan rossz által. Egyszerűen nem tudom, mit tegyek, és az Ön tanácstalan. Úgy érzed, összetörni.

Mi a teendő ebben a helyzetben? Hadd mondjam el. Nem lép kölcsönhatásba a partnere. Ne próbálja kommunikálni egyáltalán. Kérje meg őket, hogy vigyázzanak magukra, és nem törődni meg minden. Takarodj lassan figyelembe nem kötelező tőlük. Hadd úgy érzi, hogy lassan. Több mint egy ideig meg fogják érteni, hogy nem tudnak manipulálni téged. Ha ezen a ponton, akkor külön, nem fognak tudni játszani a játékot tétele érzi magát bűnösnek. Kapsz a szabadságot. Visszakövetelni a szabadság viszonyban, hogy törje meg.

Zúzott, hogyan kap vissza

Egyszer volt egy asszony, aki elmondta, hogyan ment keresztül, a betörés során fel, itt megy, "Hiányzol neki, de én rúgta a járda mellé egy jó ok, és nagyon utálom az ő viselkedése jelent három hónap. Én akkoriban kaptam, hogy mit is csinált velem, és úgy döntött, hogy a fejlett az életemmel. Ő is. De titokban kiáltott rám, és megpróbált, hogy újra együtt. Csak, hogy egy makacs idióta ő azt fordult le, mintha én túl jó, hogy ismerem őt. Nagy hiba!.

Azt hitte, hogy azáltal, hogy én a távolság Én nem hiszem róla, és ez fogja meg attól, hogy az általa birtokolt. És most, hogy már közel 3 hónapja nem őt, én vagyok hiányzik neki.

Nem tartja a kapcsolatot, mert már úgy döntött, hogy lépni az életével. Abban az időben, amikor a dolgok jók voltak, én didnt akarok semmilyen rossz. Úgy éreztem, szüksége van rá. Amit velem kedvelői megint.

Én minden este úgy gondolnék rá, és egyszerűen nem tudom elkerülni érzik szükségét, hogy a vágy vissza, és nagyon sajnálom, hogy rossz dolgot tettem, és nem ad neki, a szeretet és bizalom. Hamarosan ő lesz hagyva engem, és onnan egy másik államba, és én leszek kötve van álmodik róla. Én csak szeretnék visszatérni hozzá.

Ne légy, mint ő, miután szakított a barátjával, van egy kis valószínűsége, hogy húzza vissza. Ez azért van, mert a férfiak is, azonosítani tudják közötti konfliktus kapcsolata és az átlagos életkor, a nők azonban eltérően működnek, minden egyes részét az egész életét befolyásolja őt ... Megmondaná nem voltál képes, hogy összpontosítson a tetteidet, vagy nem működik a munkahelyi egyre rosszabb "

Fegyverhasználati rendszabályok

Ha van egy dolog, amit megtanultam az évek során, ez milyen könnyen tudok esik vissza a régi mintákat.

És a régi szokások, amikor a romantikus érzelmeket messze előnyös nekem, vagy bárki más, aki érintett lehet.

Én is nagyon gyorsan esik egy megszállott, önpusztító összetörni módban. A másik oldala, tudom ejteni valakit, mert azt hiszem, tudom "megmenteni" őket, a tökéletes példája a White Knight-szindróma. Vannak is tetszőleges számú más dolog, hogy én vagyok, legalább homályosan vonzotta, amelyek holtbiztos utak rossz ferde költség / haszon arány.

Annak érdekében, hogy elkerüljék azokat az ismert, a problémás területeket, kaptam egy sor kérdést és vizsgálatokat, hogy én már kondicionált logikai oldalán a fejemben, hogy automatikusan megjelennek a legrövidebb időn belül esve tovább tart, mint egy-két nap. Íme öt a nagyok.

Am I Really Falling érte?

Gyakran ez az egyetlen kérdés, amit kell válaszolni olyan kérdéseket, hogy meghatározza a valódi kapcsolat lenne egy rossz ötlet. Sok minden van, hogy így néz alá valakit. Te is szerelmes a gondolattal, kapcsolat-e összefüggés és a célja, a törje csak egy kényelmes cél. Láthatjuk őket, mint a "projekt"-valami kell rögzíteni (a la The White Knight kérdések). Vagy az én esetemben, akkor tartozik az az elképzelés, a történet, hogy a kísérlet a kapcsolat vezetne, talán nem a legjobb indok, hogy részt vegyenek valakivel.

Miért vagyok Falling érte?

Ha sikerült túljutni az első kérdésre, ez szolgál a kettős ellenőrzés és a mélyebb feltárása a saját érzéseit. Ismét itt a válasz ami pont vissza a White Knight kérdés ("Mert már annyira lehetséges, hogy tudok segíteni kihozni!"). Azt is vezethet, hogy egy nagyon értelmes listát a pozitív tulajdonságok, jól illeszkednek a saját érzékenységét. Egy közeli nézd meg ezt a listát is célozni a mélységben a lehetséges kapcsolat-ha minden összpontosít a fizikai (szép, lendületes fodrászat, jó munkát végzett, stb), van egy izmos esély, hogy lesz egy felületes fellángolás.

Mit Mi a közös?

Egy másik lehetőség egy szép listát. Emberek közötti kapcsolatokban a semmi közös (annak ellenére, hogy oh-so-sok pop-kulturális meséket mondani) ritkán dolgoznak ki jól hosszú távon. A legjobb, mind az emberek boldogan saját útjukat járják a bővítette látókörüket. Még gyakoribb, léteznek haragszom, nehéz félreértések, és a nagy csaták. Az egyik nagy dolog keresni egy közös kommunikációs stílust. Ha egyikőtök kommunikál a legjobb szemtől szemben, és a másik nem a legjobb e-mail vagy szöveges üzenet, ez lesz a rögös út.

Egy olyan kapcsolat még homályosan megfelelő?

A lány egy munkatársa? Vajon egy üzleti partner? A főnök? Az alkalmazottak? Egy nemrégiben ex egy jó barát? Vannak olyan esetek számát, hogy lehet, hogy egy kapcsolat úgy tűnik, nem helyénvaló. Még ha ez nem egy make-or-break kérdés, fontos felismerni megy a kapcsolatot, hogyan fog kinézni, hogy ezen kívül. Külső társadalmi dinamika okozhat sok problémát belsejében egy kapcsolatot.

Mennyit vagyok hajlott a kompromisszumra?

Ez a legnagyobb a nagy üzlet kérdéseket. Ez felül az összes, hogy jöjjön előtt vagy után. Azt is, utólag, pont jobbra vissza az első kérdésre. Szinte minden akadályt le lehet küzdeni, szinte minden nehézség megverték, de hogy jön áron. Gyakran előfordul, hogy a költségek a saját kényelmét, az integritás, a biztonság, és / vagy a biztonság. Ha ő nem hajlandó élni északra a Mason-Dixon vonal, jól vagy azzal, hogy hosszú utat, hogy látogassa meg a család Chicago? Ha nem tudja állni a nyugati parton, vagy hajlandó lemondani, hogy az álom az élet Los Angelesben? A kapcsolatok mindig a kompromisszum, akkor kell nagyon ismernie, ahol a határértékek megadására is.

Nyújtott, ezek mind kérdéseire logikai oldala az agyban. Már csak annyira, hogy mellé tudja tenni, ha az érzelmi fele eltökélt szándéka, hogy ugrani törje a párkapcsolat, nem számít, mit.

Legalábbis akkor, ha a dolgok rosszul, akkor meg a kis vigasz, hogy képes tekinthet vissza, rázza a fejét, és azt mondani: "Tudnom kellett volna."

És ha a dolgok jól mennek ... annál jobb: Már vagy megverték a saját páros vagy bizonyult, ha pontosan ismered önmagad.

Switchfoot Seznamka