2012. július 7., szombat

Mennyire fontos fizikai vonzalom In A kapcsolat?


Képzeld el, hogy megfeleljen a fiú vagy lány álmai. Ez a személy vicces, okos, ugyanazokat a dolgokat szereti, mint te, és a legnagyobb valaha drágám. Csak fogni? Ők egyfajta hiányzik az osztály néz. Nem hagyod a fizikai vonzalom hiánya tönkreteszi a kapcsolatot ... Vagy azt nem mindegy neked?

Alapvetően, kérünk: a legfontosabb néz? A fizikai vonzalom egy hatalmas része, egy kapcsolat, vagy hogy csak felületes? Láttuk ezt a témát a gURL.com üzenőfal, és nem tudták megállítani gondolkodtam rajta azóta. Olvassa el, mit ezek a lányok kellett mondani néz ki egy kapcsolatban, és akkor ossza meg velünk, mit gondol.

silver44 mondta:

Mennyire fontos kíván mondani lányok fizikai vonzalom van egy kapcsolatban? Ismerek egy fickót, aki azt akarja, hogy eddig nekem, és ő tökéletesen más mint az a tény, hogy én vagyok csak fizikailag nem vonzódik hozzá.

(L) iveYourLife válaszolt és így szólt:

Nem tudtam idáig valaki, aki nem voltam fizikailag vonzódik. Úgy néz ki, kérdés, és a szex fontos része az egészséges kapcsolat. Figyeljetek oda és ne elégedj meg, aki nem üti meg a mércét!

luckybiatch válaszolt és így szólt:

Nagyon fontos, és én egyetértek a fenti Gurls, de amikor először találkoztam a barátom, én nem feltétlenül fizikailag vonzódik hozzá. Azt hiszem lányok, köztük én is abban az időben, hogy magasabb normákat tartott, mint a lányok a múltban is, mert a média hogyan ábrázolja a szépséget. Minél többet tudtam meg a barátomat, a fizikailag vonzóbb lett a szememben. Még egy rövid ideig megkezdése után a mai napig ott találtam szexi és csinos (és az ő vonzerejét csak növeli, hogy még a mai napig). Szóval azt hiszem annak ellenére, hogy nem vonzódik fizikailag ez a fickó, lefogadom, ha adsz neki időt, lehet, hogy tényleg jobban vonzotta. Véleményem szerint a személyiség az egyén teszi őket jobban néz ki. A látszat csak addig tart, amíg (mindannyian kor), de a személyiséget egy életen át tart.

Szóval mit gondolsz? A tény az, hogy nem számít, milyen sekély hangzik, fizikai vonzalom fontos egy kapcsolatban. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell, ha valaki idáig ők egy férfi modell ... Minden azt jelenti, hogy van, hogy egy kicsit vonzott a személynek elegendő annak megállapítása, hogy a szexuális kémia.

Ennek ellenére, luckybiatch pontosan igaza van, amikor azt mondta, hogy a személyiség valamely személy teszi őket jobban néz ki. Ha egy srác nem úgy néz ki, pontosan hogyan akarod, hogy személyisége, de bámulatos, fogsz találni neki nem számít, milyen vonzó. A végén, egy kapcsolat arról szól, erős érzelmi és fizikai vonzereje - a hangsúlyt az érzelmi.

Services de la Coupe du Monde FIFA 2010 et des rencontres en ligne