2009. november 10., kedd

Társkereső site ad tippeket a kamera félénk

New York - Online társkereső site Match.com enlisting van egy híres stylist, hogy adjon tanácsot a kamera félénk kislemez hogyan kell elkészíteni egy csípő-, szexi web portré magukat, hogy jobb woo leendő partnerek.

Itt a legnagyobb marketing kampány beindulása óta 11 évvel ezelőtt, Match reményei szerint az ötletek a saját hirdetési meggyőzi majd kislemez-szűkszavú, hogy nem néz bolond használata esetén egy nyilvános fórum, például az internet nyerni időpontokat.

"Ezzel a kampány dolgozunk, hogy felszámolja a személyes megbélyegzés, amely egyesek volna ... (aki gondolja)" Rendben van, hogy a barátaim a meccs, de soha nem csinálni "," Chief Executive Jim Safka mondták Reuters.

Match.com fontos szegmens növekedésének az anyavállalat IAC / InterActiveCorp., Barry Diller internetes konglomerátum, ahol a származó bevételek 22 százalékkal nőttek personals, hogy $ 80 millió körül a harmadik negyedévben.

Internet dating az Egyesült Államokban nőtte ki magát, egy üzleti összesen több mint $ 500 millió évente, de egyes elemzők a kérdést, milyen erős is nőhet a jövőben.

Web-chat szobák bővelkednek történeteket online dating hibák, valamint a sikerek, és néhány kiábrándult kislemez fordulnak régimódi partnerkereső szolgáltatás.

Ami az internetes társkereső oldalakon fektetett be a technológia, hogy jobban megfeleljen a potenciális partnerek alapján megállapította, érdekek és meggyőződések, valamint szüntetnie a hamis vagy elavult portrék.

Safka, de úgy véli, fontos, hogy szerezzen új tagok segít nekik megtalálni a hangot az interneten, hogy szabadítsa fel a belső rock sztár vagy lírai költő egy internetes portré.

"Az emberek sokkal érdekesebb és sokkal dinamikusabb és vonzó, mint a portrék és profilok gyakran az derül ki, mondta. "Ez tényleg a nagyobb probléma. Azok az emberek, akik régebbi képeket vagy hamisan magukat valamilyen módon, hogy nem sikeresek a meccs."

Előző ipari marketing kampányok gyakran összpontosított, amely igazolja, hogy internetes társkereső sikeres lehet, a képek a boldog házasságban online párok bőven. Match.com 's reklám spotlámpák 26 még mindig az egyetlen tag a televízióban, rádióban, nyomtatott és online reklámokat.

Divat fotós Peggy Sirota elfoglalták a mosolygós és vidám singletons, némelyik a 20-as, mások a saját 60-as évek végén, a fekete-fehér felvételek a hirdetéseket.

Celebrity stylist Jay Manuel, ismert látszat az "America's Next Top Model", ad egy gyorstalpaló a meccs honlapján, hogy segítsen megtalálni a legjobb amatőr kamera szöge és a leginkább hízelgő kifejezés.

Ő tippek hozza ki egy belsõ szuper modell: Fogd a fényképet a vaku, és természetesen megvilágított szobában, fekete ruhát gyakran a legjobb fej lövés, és próbálja ki a beltéri ventilátor-hoz elfog egy kócos, dinamikus képet.

2007-re, Safka lát internetes társkereső egyre inkább globálisan kapcsolódó üzleti és egy konszolidált iparág, különösen a niche területek veszik, hogy az etnikai csoportok, illetve egyes közösségekre.

"Valószínűleg több ezer helyek kint, mondta. "Nem lesz több ezer, hogy sikeres lesz, ezért fontos lesz számukra, hogy a partnerországok fel nagyobb telek." - Reuters

??-???????????

Ügyvéd Dump "Get A Divorce" Billboard

A lendületes óriásplakát hirdeti: "Az élet rövid. Szerezzen be egy válás" miatt egy ilyen tumultus a városban dolgozók megfosztották őt a belvárosi sügér után egy hét múlva.

Ez nem annyira a részben öltözött férfi és nő, aki a törvény cég ad.

Ez volt a mondat, hogy az ügyvédek Corri Fetman és Kelly Garland döntött, hogy felhívta a rengeteg panasz érkezett a szomszédok és más ügyvéd, aki azt mondta, hogy rosszul tükröződik a szakmája.

A város városatya, aki él a közelben talált egy technikai ok a kidobás a jelet.

"Felhívtam az építési ellenőr, és azt mondta neki, hogy ezt a munkáját és ő mondta Alderman Burton Natarus. "Ennek semmi köze a tartalmat vagy bármi más. Ők nem rendelkeztek engedéllyel, és ezeket utasították, hogy vegye le."

Fetman Garland, és azt mondják, hogy dühös a jelet eltávolították.

"Ők a mi hirdetőtáblát tépett le megfelelő eljárás nélkül," Fetman mondta. "Azt, hogy a művészet maga. Érzem megsértik."

Annak ellenére, hogy rövid távon a jel nyilván jó az üzletnek. Mivel ment fel a múlt héten, a két ügyvéd azt mondta, hogy felhívja az ügyvédi iroda emelkedtek drámaian.

Copyright 2007 The Associated Press.

Naked Drunk Couple Sex Miután megálltunk egy autópálya állami Trouper

Ittas vezetés rossz, de ittas vezetés közben meztelen rosszabb is lehetne. A Washington State Patrol kapitány húzott több mint egy SUV-on Interstate 90 ebben a Seattle külvárosában miután megállapította, hogy a vezetői szeszélyes kb 1:20 pénteken.

A kapitány egyaránt megtalálhatóak a vezető és az utas a női meztelenek voltak, és az alkohol konténerek a járműben. Ők nyilván megszakadt a közepén egy intim aktus, mondta Trooper Jeff Merrill, az állam Patrol szóvivője.

A 19 éves férfi Seattle-ben letartóztatták ittas vezetés kivizsgálása, bruttó vétség, és vizsgálata átölelő vezetés közben, amely azt mondta, hogy a Merrill vétség. A 20 éves nő Seattle-ben hivatkozott, amiért egy kisebb birtokában alkohol, mondta. A járőr nem engedte a nevüket.

Marriage Is Dead

Web site települések betegek mentális egészséggel profik

Amikor megpróbál találni a mentális egészségügyi orvos, akkor érzem magam, mint egy liba hajszát.

Még gyakoribb, mint nem, akkor napokig, néha hét, hogy 10, 20, alkalmanként 50 telefon hív-hoz talál egy orvos, aki a) rendelkezésre álló néhány héten belül, b), melyekre a biztosítási, c) a vezetési idő belül, vagy a buszon sor, d) tapasztalható a probléma, vagy a kezelés maga keres és e) érdekel veled dolgozni.

Az elmúlt évben, azt írta, hogy mi szükség van egy online mentális egészség egyezés szolgáltatás, hasonlóan az online társkereső szolgáltatás. A hónap elején, mintha meghallották kérésem, a népszerű magazin Pszichológia Ma küldött nekem egy repülő az új terápia Directory. It's a free (a beteg vagy kliens) online szolgáltatás therapists.psychologytoday.com. A könyvtár már tartalmaz információkat 5.000 mentális egészség klinikus.

Amikor beléptem "Cincinnati" és a "depresszió," I got 30 találat, köztük két, a pszichiáterek között a pszichológusok, szociális munkások, tanácsadók és néhány ápoló. Választás egyedi egészségbiztosító szűkítette a területen hat terapeuták.

Az orvos fizet 30 $ havonta is szerepel az oldalon. Terapeuta profilok közé egy fotót, bevezető nyilatkozatot, képzettsége, a kezelés kedvezményeket, térképek, a hivatal, az e-mailek és egyéb kapcsolatok, információk, kor, költség / session, nyújtó biztosító állapot, specialitásokat és az ügyfél a fókuszt.

Ez sokkal több információt nyújthatnak, mint én, hogy a személy, aki kéri, hogy egy hivatkozás.

A terápia könyvtár fiatal, de az egyszerű, nagy mértékben - és ez veri a randi.

???????????