2012. július 31., kedd

Új Ismerkedés mérkőzések alapján a Te Klout Pontszám


Végre! Egy társkereső oldalon, hogy megfeleljen szörnyű önreklámozó know-it-alls egymással. Tawkify, a legújabb online románc-felderítő eszköz segítségével az emberek együtt alapján Klout pontszámokat.

Igen, ez így van. Ez a szerelmes párokat össze egy szám, amely méri az online hatása. Ha ez nem úgy hangzik, mint a legrosszabb módja, hogy megtalálják a társ, nos, talán Tawkify jó megoldás az Ön számára. 10 kérdés megválaszolása után és benyújtásával egy fényképet, pályázók interjút telefonon keresztül, majd felállított egy időpontot. Képzeld el, hogy a szerver az adott asztalnál.

Co-alapította Elle magazin rovatvezetője E. Jean Carroll, a helyszín használja befolyását mutató játszani virtuális Yenta, mert "nem lehet hazudni a Klout pontszámot." Rendben. Legalább azt a dátumot bemegy tudván, hogy mindkét érintett fél számára teljesen magától érintett seggfejek.

Carroll magyarázza:

Úgy találtuk, hogy Klout pontszámmal hiteles mérése kifinomult, szellemes, kulturális szakértő, illetve a fellebbezésre-sokkal igazabb és megbízhatóbb mérés, mint a tipikus on-line (sic) társkereső oldal jégkorong-bull-tényezők a magas súlya, és jövedelem.

És ki törődik értékek? Vagy az erkölcsök? Vagy életcélok?

Mi nemrég használt egy Twitter kampány manipulálni Klout bele, hogy mi Kyle Wagner legbefolyásosabb anyuka az interneten, így talán Tawkify is csatlakoztatható az újonnan megkoronázott ősanya tetején a weben a saját maga MILF. És legalábbis, ez segíthet kiszűrni egyes bohócok ki OKCupid.