2011. május 9., hétfő

Alapvető Speed ​​Dating Tips


Felejts el mindent úgy gondolja, hogy tudni társkereső, amikor a sebességet társkereső. Van egy nagyon rövid idő alatt, hogy egy jó első benyomást kelt, és flörtölni megfelelő, ha esetleg érdekel. Tartsa folyamatos szemkontaktus is fenntartani a bizalmat, és hozzon létre néhány gyors egyetértés. Akkor érintse meg a kar vagy kéz enyhén, nem sugalmazottan, érezni csatlakozik. Használd a nevük többször, ez teremt több éberséget a beszélgetést. Természetesen tudatában kell lennie, hogy ne legyen durva vagy szexuális. A cél itt, hogy egyszerűen az, hogy létrejöhessen egy alapvető barátságos aura egymástól sebesség dater találkozol.

Egy nagyszerű ötlet, előkészítése sebesség társkereső esemény, hogy készítsen egy listát a kérdést a fajta dolog, hogy a leginkább érdekelte, és folyamatosan a kezét. Így lehet tanulni, sokat személy gyorsan és folyamatosan a beszélgetést a legkevesebb szünetekkel. Ez a sebesség társkereső, így a sebesség nélkülözhetetlen. Ez egy jó ötlet, hogy legalább egy-két kérdést, amely szórakoztat, vagy meglepetés a sebesség dátumot, amit senki más nem valószínű, hogy megkérdezze. Ez meg akkor eltekintve a többiek, hogy állsz ki többet.

A lényegét randi is vonatkozik a sebesség társkereső. Légy jól öltözött, de nem overdressed. Ne mossa magát kölnivel vagy parfümre a DAP lehet több, mint elég. Tartsa a köröm tiszta, és a levegőt menta.

Mivel már csak egy nagyon rövid idő alatt, hogy utolérjék a figyelmet az ellenkező nemhez van, hogy kitűnjön a tömegből körülötted. Ne feledje, hogy a magas állvány egyenesen a hátát. Jónak a pozitív gondolatok, hogy tartsa be az energia szintjét, és hogy rendszeres mosollyal. Által felé a szoba közepén a gyaloglás, a közepén az út akkor létrehozhat egy olyan érzésem, hogy a "közepén" a társadalmi környezet.

A színe a ruhák egy másik tényező van, hogy figyelembe kell venni. A színe a ruhák teheti meg úgy tűnik megközelíthető, szexi vagy akár távol. A kevés időt van a sebesség társkereső van, hogy egy kellemes első benyomást.

Tanulmányok a színes tanácsadók szerint a nők, mint a kék szín a férfiak esetleg érdekes lehet Blue létrehoz egy olyan érzésem, hűség, az erő, a megbízhatóságot, valamint egyfajta békét és a nyugalmat. Tartsa a szín koordináció megfelelő befejezni a hatást.

A nők használhatják a rózsaszín vagy barack színű, hogy a bőre úgy tűnik, hogy világítani nem számít, milyen a bőre hangot lehet. Ezek a színek is segítenek létrehozni egy aura lágyság és sérülékenység, hogy a macsó Ness egy férfi vonzódik. Hogy hozzanak létre egy aura ereje és szeretné, hogy a férfi úgy érzi, hogy akkor viselnek mély vörös szín, mint a szilva-vagy bordó. Óvakodj a sárga és zöld, akkor gyakran egy taszító hatása.

Egy szín tudnia kell, a piros. Ez lehet egy erős érzéki szín vonzza majd két férfi, amikor egy nő visel. Vörös vonzani fogja leginkább azokat a férfiakat, akik igyekeznek erős nők, vagy akik csak azt, hogy szexelni. Lesz, hogy nem sok gyomlálást, ha hordod piros, de a kapcsolatok lehetnek szenvedélyes.

Használja a szünet ideje, és azt követően sebesség társkereső munkamenet bölcsen is. Mehetsz és beszélgetni érdekes emberekkel is, hogy jobban megismerjék őket, vagy javítani a megjelenést, ha a sebesség időpont nem volt olyan kedvező a mint te szeretett volna. Csak nyugi, és szocializálódnak.

Egy dolgot kell szem előtt tartani, hogy ez nem az a hely is ellentmondásos. Még ha az a személy, akivel találkozol egyetért a tervvel, akkor talán még úgy tűnik, egy kicsit túl fogott össze néhány ötletet és ez jön le, mint a túl makacs, sőt önző. Tartsa a beszélgetést könnyű és könnyen megy.

Magától értetődő, hogy meg kell mondania az igazat. A világ lehet egy nagyon kis helyen, így amit mondasz, lehetne még kb. Elkapják a hazugság is nagyon kínos, és hozzon létre egy rossz első benyomás nagyon sok ember számára talán megfelel.

Ne felejtse el kitölteni a lapot kap a végén a sebesség dátumot. Nem lenne buta, hogy hagyja ki a találkozót valaki új és érdekes, mert a silány papírmunkát.

Ne feledje, ha találkoznak idegenek. Mindig biztonságos. Légy óvatos, amely az otthoni címét, és győződjön meg arról, barátok tudják, hol van. Ne légy paranoid csak tudatában, hogy van megismerni egy személy egy kicsit, mielőtt túl nyitott az Ön bizalmát.

Legfőképpen ne légy csalódott, ha nem egy csomó dátumok sorakoznak. Sebesség társkereső lehet egy gyors módja annak, hogy tudják az emberek, hanem azért, mert az, hogy a sebesség szükség lehet némi tapasztalata, hogy sikeres legyen rajta. Szánjon rá időt, és emlékszem, hogy a megközelítés azt egyfajta kaland, hiszen ez lehet egy időben találkozunk "az egyetlen" vagy a kezdetét egy csodálatos romantikus. Ez lehet egy rossz meccs, amely részévé vált az a tapasztalat, hogy tudja, hogy pontosan mit akarsz.

Os homens mais velhos provável bater Jackpot Love