2011. április 6., szerda

Garázs eladó Nets majdnem egy millió dollár


LOS ANGELES (AFP) - Rock szupersztár Ozzy Osbourne koponya díszített cipők értékesített 2.625 dollárt, és az ő gemmed szobor Franciaország híres Eiffel torony behozta 10.000 dollárt.

A legendás Black Sabbath zenekar frontembere kedvenc bögre kávét túlzás 1625 dollárt és egy öntött bronz ördög fejét, hogy lógott a ajtajában családja Beverly Hills-i otthonát vásárolt 8.750 dollár.

Mit összege az Osbourne család garázzsal eladó végzett a nevét szeretet hozta a 800.000 dollárt, az eredeti összeg kétszeresét által várt a dél-kaliforniai aukciós ház, amely kezeli az eseményt.

A kincslelet a bútorok, a művészet és emléktárgyakat tartozó Osbourne, felesége Sharon és a pár gyermekei ment kalapács alá a Beverly Hills-ben egy két napos eladó, hogy véget ért szombaton.

Eladásából származó bevétel lesz ajándékozott a Sharon Osbourne Colon Cancer Program a Cedars Sinai Medical Center Los Angelesben.

Több mint 500 tétel az Osbournes "otthonok - egy Beverly Hills-kastély, a Malibu Beach House és a vidéki birtok Buckinghamshire-ben - eladták.

"Sharon tudja, hogyan kell egy első osztályú garázs eladó," Julien's Auctions igazgatója Martin Nolan után azt mondta a licitálás zárt.

A kutya ágy fordítani az Osbourne kutya, Minnie, a rock ikon Sir Elton John értékesített 2.375 dollárt, és a nyertes ajánlatot Osbourne batskin kabát volt 3300 dollár.

Egy pályázó fizetett 5250 dollárt egy pár Osbourne védjegy kerek napszemüveg.

Eközben, öntött bronz szobor magyar művész Jozef Rona hoztak 56.250 dollárt, és az Osbournes "egyéni biliárd értékesített 11.250 dollár.

Az aukció szerepelt egy sor designer ruhák, antik bútorok, művészeti és aranylemez mellett merész elemeket, amelyek részei voltak a Osbournes "színes család történetét.

"Sharon nagy íz képzőművészet és a bútorok, így már a szokásos finom és dekoratív művészeti piac," aukciósház vezérigazgatója Darren Julien azt mondta az AFP vasárnap.

"Jó móka volt, hogy néhány, a hardcore rajongók Ozzy ajánlattétel ezek ellen a kifinomult művészet vevők."

Az aukció vonzott soha nem látott 4000 regisztrált pályázók legalább 15 országban.

Ez kétszerese volt az ajánlattevők számát, mint állították össze, hogy az aukció Julien's tartott Cher emléktárgyak, Julien azt mondta, utalva a híres énekes és színésznő.

"Volt egy csomó ember verseng, hogy egy darab Ozzy és Sharon," mondta Julien. "A licitálás lázas."

Egy pályázó fizetett 4500 dollárt a Yamaha Banshee quad-bike, hogy Osbourne lovagolt, amikor szenvedett majdnem végzetes baleset 2003-ban.

Tételek szerepelt hit MTV valóságshow show "The Osbournes", és a család Beverly Hills-i otthon voltak a leginkább áhított szerint Julien.

"A legnagyobb kérés ember kívánta több volt a korai Ozzy cucc," mondta Julien. "Nagyon szentimentális. Nincs olyan sok dolgot akart részben."