2011. január 4., kedd

Border zsaruk vissza ellopott esküvői ruhák


Amerikai határőrök találtak 1000 esküvői ruhák ellopott egy rák, és jótékonysági zsúfolva egy teherautó próbál bejutni mexikói szövetségi hatóságok szerint.

Az adományozott ruhák voltak útban Los Angelesbe, hogy egy adománygyűjtő a Making Memories Mellrák Alapítvány novemberben volt, amikor ellopták a Scottsdale, Arizona, az Egyesült Államok Vám-és Határvédelmi ügynökség mondta.

Az ellenőrök a Dél-Arizonában vissza a ruhák múlt hét végén, amikor ellenőrizték a traktor pótkocsi, hogy már megtagadták a belépést a Nogales, Mexikóban, a mexikói vámtisztviselők.

Rendőrség fedezte fel a ruhák, amelyek becsült értéke $ US3 millió ($ NZ4.2 millió), és letartóztatták a vezető. Nem volt azonnal egyértelmű, hogy a vezető volt az Egyesült Államok vagy mexikói állampolgár.

Fran Hansen, társ-alapítója és nemzeti igazgatója a Making Memories Mellrák Alapítvány, megköszönte a határ ellenőrök beszedik a hiányzó Frocks.

"Amikor jött a hívás, én éreztem áldott túl legmerészebb álmaimban," mondta Hansen. "Én már imádkoztam abban a pillanatban az elmúlt néhány hónapban."

A jótékonysági kap adományozott esküvői ruhák, amelyet aztán eladja, használja a bevételt megadását kéri a nők diagnosztizált mellrák terminál.

Kívánja teljesíteni a jótékonysági közé utazások Disneyland, az óceán sétahajózás, és a finanszírozás összejövetelek számára elkülönített családtagok, fényforrások jótékonysági mondta.