2009. december 1., kedd

A Wear miniszoknya, Fly Fele áron

DALLAS - Southwest Airlines, miután egyre bánat, hogy közölje vele egy fiatal nő felszerelés túl felfedi, hogy tud repülni, most már a brouhaha mint egy marketing trükk - bejelentésekor a tarifa eladás miniskirts tiszteletére.

A légitársaság pénteken felajánlott 23 éves Kyla Ebbert két ingyenes oda-vissza jegyet, és kiadott egy kétértelmű erklcs sajtóközleményben bejelentette, "fukar" eladása viteldíjak a $ 49 109 $ mindkét irányba, a rendelkezésre álló 10 napot.

Ebbert vitte az esetben a "The Dr. Phil Show" pénteken. Host Phil McGraw elolvas egy bocsánatkérést Southwest vezérigazgatója, Gary Kelly során a show, amely a tervek szerint a légi kedden.

Ebbert azt mondta, a Southwest síkban készen a felszállás San Diego július 3-án, amikor a légitársaság alkalmazottja megkérte, hogy változtatni az miniszoknya, felső és pulóver, vagy szálljon le.

Olyan kompromisszum, a 23 éves kaliforniai volt arra, hogy maradjon a repülés Tucson, Ariz. után húzza a szoknyáját le egy kicsit, és ő top-up.

Kelly mondta a légitársaság bocsánatot kért Ebbert augusztusban és arra gondoltam, az egész ügy véget ért. De az elmúlt két hétben, Ebbert folytatta NBC's "Today Show", és a tervek szerint egy-egy epizódjában szalagot a "The Dr. Phil Show", péntek elmondani neki mesét.

Ebbert számláját, és ehhez hasonló egy másik fiatal kaliforniai nő ezen a héten vezetett kedvezőtlen hírek és az internet-lefedettség fecsegnek arról Dallas-alapú Southwest Airlines Co. újságnak csúfolt és bloggerek a légitársaság - amely az 1970-es hajthatja végre a stewardess-meleg nadrág és nevezte magát: "A szeretet légitársaság" - ahogy prűd.

Kelly úgy döntött, hogy megváltoztatja a hangot, péntek kiadásával újabb bocsánatkérését a Ebbert - cég elnök Colleen Barrett feladása telefon neki -, és bejelenti a szívvel jegy értékesítés árfolyamát a vita.