2011. szeptember 23., péntek

Az érzelmi Trigger


A legtöbb ember, aki kezdeni során ön javulás valamilyen érzelmi ravaszt - gyakran negatív.

Talán úgy érzik disrespected, tapasztalt elutasítás (ok), raktak, vagy általában úgy érzi, magányos, vagy depressziós. De van ebben a szakaszban, ahol viszont a negatív érzelmek egy inspiráció és azt mondja: "Elég volt, itt az ideje változtatni!"

Ez a motiváció általában hosszú ideig tart, mint az érzelmi ravaszt. Sokszor nem, az emberek kezdenek el a tűz, az egészséges táplálkozás, nyomja meg a tornaterem, nyomja meg a könyveket, chat több nő és így tovább. Minden alkalommal, amikor rá, érzik a meghajtót, és szembe vele a fejét.

A probléma az, hogy amikor az érzelmi ravaszt kezd alábbhagyni, elkezdenek laza off.

Az étrendjük kezdődik, hogy az alkalmi McDonalds vagy a mértéktelen ivás ülésén. A tornaterem rutin válik időnként látogatást, és ők vissza a rut - távirányító és egy sört a kezében.

Azaz, amíg a következő alkalommal, amikor úgy érzi, egy érzelmi ravaszt, akkor indul újra.

A legfontosabb az, hogy az érzelmi kiváltó friss és mérlegelje rendszeresen. Írja le részletesen, ha szeretné olvasni, és minden nap. Minden alkalommal, amikor vitatkozunk, hogy menni az edzőterembe, vagy ülni, és játszani Playstation, vagy minden alkalommal úgy gondolja, a rendelés egy pizza, emlékeztesd magad, hogy hogyan érezte magát, amikor arról, hogy döntést, hogy javítsa magát, és miért érdemes elkerülni ezeket a rossz szokásokat.

Személy szerint én néhány kivételes fizikai és szellemi fejlesztések az elmúlt évek során, és bevallom, hogy sok érzelmi kiváltó kapcsolatos lányok. Én azonban már egy kapcsolatban az elmúlt 9 hónapban, és bár a dolgok nagy köztünk, én végül kapok egy kicsit önelégült magammal.

Én már egy külön egészségügyi furcsaság az elmúlt 2 évben, és még azokban a hónapokban abbahagytam kidolgozása annyira, és elkezdte enni snack-ételek. Aztán egy pár héttel ezelőtt a barátom készített egy ártatlan megjegyzést a "szerelem kezeli", és megütött mennyit csináltam, hogy magam el! Én szégyelltem magam, és úgy éreztem, hogy lennék eldobni év kemény munka.

A gondolkodás rájöttem, hogy az eredeti érzelmi ravaszt ment.

Mivel egy boldog kapcsolat, nem kell vonzani, vagy lenyűgözni nők vagy ne elutasítás többé. Amit szükséges volt egy másik érzelmi ravaszt. És találtam egyet én undorodva magam vált, lusta, és megesküdtem, hogy pattintsa ki belőle.

Szerencsére kaptam magam korai szakaszában elégedettségre. Most újra formában kidolgozása kemény és javítása magam újra. Ezúttal tartani ezt az érzést a szégyen sakkban.

Röviden, ne feledkezzünk meg az érzelmi ravaszt. Használd, hogy segítsen legyőzni elégedettség, és továbbra is javítani!