2010. február 3., szerda

Tippek Emailing Online Dating mérkőzések


Ha egy barátom, aki őt mártja toe vissza a világ, az online társkereső közelmúltban felkért három gyors szabályok emlékszem, amikor a potenciális küldje gyufa, eszembe jutott, hogy ha ő szükséges egy kis frissítő Természetesen a talán nem túl . Végtére is, ahogy kényelmes, ahogy van, e-mail előfordulnak lehetőségeket lőni magát a száj-és fájt a lövés tétele egy igazi kapcsolat. Így a folytatásban, nyolc dos és kerülendő példák, hogy emlékszem, amikor e-mailek küldése potenciális online dating match.

1. Ne tartsuk rövid.

Gondolj egy e-mailt, mint előétel. Ne tégy tönkre az étvágya a etettem főétel méretű részek előtt a fő fogás. Tartsd éhes tovább.

2. Ne vegyen be dupla-mailt.

Egy e-mail minden e-mailt kapott, OK? Írásban, két vagy több e-maileket, mielőtt ütött volna választ az első nem úgy nézel ki, csak akkor van egy kis megszállott, ez is teszi, hogy úgy tűnik, mintha nem volna semmi köze a jobb időt.

3. Ne kérdezd meg legalább egy kérdést minden egyes e-mailt.

Vannak, akik nehezen tudják kitalálni, mit kell írni egy e-mailt, így megkönnyíti azáltal, hogy legalább az egyik kérdésre tud válaszolni. Kivéve, ha nála a személyiségét kordbársony, akkor lehetővé kell tenni, hogy elbírja a beszélgetést, legalább egy bekezdés onnan.

4. Nem üres fecsegés.

Egy gyors, vicces sort az emberek saját épületben figyelembe a lift az csak egy emelet egy dolog; alkotó öt pontját Tanulmány a növekvő lustaság és az általános ön-felszívódása mai emberek csak kellemetlen.

5. Ne várjon legalább egy fél napot a válaszadásra.

Nem csak néz, mint a kockázat megvan semmi más nem megy mellett várja a számítógép egy e-mailt róla, válaszként túl hamar is rávenni, hogy egy kicsit több mint hangsúlyozta, lépést tartva a lépést.

6. Bevallom nem minden.

Ez nem terápia - mentse el a titkot, veszélyeztetettség érzését, és elfojtott düh az anyád a legjobb barátod, vagy csökken. Ha szeretne vallanom valamit, bevallom, hogy kihagyja a hétvégi edzést, hogy elérje a béren kívüli színház fest az Ön környéken helyette. , Hogy legalább ad neki, hogy körülbelül hozzád hasonló érdeklődésű.

7. Légy óvatos, a személyes információk megosztása, beleértve a vezetékneve, az off-site e-mail címét, és persze, az otthoni címét.

Ez magától értetődő, remélem.

8. Ne adja meg a részleteket, hogy hol dolgozik.

Ez veszélyezteti a munka és a személyes biztonság.