2010. január 27., szerda

The Story Of Joe Francis És az ő GGW Franchise


Joseph R. "Joe" Ferenc (született: április 1, 1973) az alapítója Mantra Films Inc., amely bemutatja a Girls Gone Wild and Guys Gone Wild DVD-sorozat. Francis, aki nőtt fel, Laguna Beach, Kalifornia, diplomáját a University of Southern California, 1995-ben szerzett diplomát, Business Administration. Ő is befejeződött USCâ € ™ s Vállalkozói Program.

Érettségi után USC Ferenc dolgozott különböző kapacitások televíziós produkció, végül partra állást produkciós asszisztens TV-sorozat Real TV-k, sugárzott felvételek a szokatlan esemény nem rendszeresen szereplő általános hálózati hírek az időben. Munka közben a Real TV, Ferenc tanult egy videó összeállítás, amely népszerű volt a stáb felvételeket tartalmazó ítélték meg, hogy a túlzott hálózati TV-nézők, köztük a Real TV. Ferenc úgy vélte, hogy nem volt gazdasági lehetőségeket, és egy videót, hogy kedves és szerkesztette a videokazetta és elnevezte kitiltva a TV, amin (többek között), egy kislány és édesanyja is meglepte egy száguldó vonaton. Elvitt egy üzleti direkt marketing tervet is készített az egyetemen és értékesített egyes videokazetták a cím.

Betiltotta a televíziós ítélték a kereskedelmi siker, és a többi ikrát rakott folytatást. Az egyik a videók, amelyek Francis volt engedélyezett, zárt felvételek a női főiskolai hallgatók villog a melle alatt és a Mardi Gras Spring Break. Látva a gazdasági fellebbezést, akkor a felvétel címe Girls Gone Wild (GGW). Végül megállt engedélyezési anyagok előállítása és elkezdte maga.

A videó nem témákat, mint a Girls Gone Wild: Ultimate Spring Break vagy a Girls Gone Wild: Sexy Sorority Sweethearts kerülnek forgalomba, és a fiatal felnőtt férfiak. Ők főként keresztül értékesített televíziós csomagküldő és gyakran reklámoznak a késő éjszakai televíziós infomercials, egy rövid "warning" üzenet, mint a lemondás előtt a kereskedelmi kezdődik.

1997-ben, a 24 éves Ferenc alapította Mantra Films Inc. építve indul felfedezték, hogy csak film főiskola korú nők "going wild," beleértve a Baring a mellét a kamerák a tavaszi szünetek és egyéb helyszínek, Mantra vált vállalat több mint 400 alkalmazott és rögzített értékesítés meghaladja a 100 millió dollár évente. Mantra is megpördült le a Guys Gone Wild DVD-sorozat.

A világon a pop kultúra, Francis "Girls Gone Wild rendszeresen hivatkoznak todayâ € ™ s társadalom és a popkultúra hangulat és a közelmúltban, példaként a" sexualization, "szám 23-én az USA Today-listáján a" 25 Trendek, hogy megváltoztak Amerika ".

Mivel a közéleti, Francis váltott ki a maga részét a viták, köztük állítólagos összeesküvés használni kiskorúak szexuális teljesítményt, és feltételezéseket a Los Angeles Times a nőkkel szembeni erőszak. Jól nyilvánosságot kapott ügy, Francis elrabolta az ő Bel Air haza egy támadó, aki szintén megpróbálta zsarolni Francis. A támadó érkezett egy 10 éves börtönbüntetését.

Francis gyakran bírálják a szociális kommentátorok és a harmadik hullám feministák az állandósult, amit néhányan úgy vélik: az új kettős mérce ", amely valahol a tárgyiasítás nők szexuális felszabadulás.

Mantra filmek nem tartoznak a jogi támadás több alkalommal. Visszatérő állítások közé tartozik, hogy a nők szexuális tevékenységet folytató használták beleegyezése nélkül a nők, hogy a Mantra filmek folytató kiskorúak szexuális kizsákmányolását és hogy a hiányos nyilvántartás tartották a résztvevők GGW videók. Ma a videókat, amelyek eladni mindössze 9,99 $ fejenként, hozzájárul ahhoz, hogy összesített értékesítés közel 100 millió dollár évente Mantra Films, Inc.