2011. április 22., péntek

Kap egy Cloud Girlfriend


Sara Yin

További részletek jöttek körülbelül Cloud barátnője, egy kaliforniai székhelyű elkezd egy hitetlen nyugszik: ez meg fogja találni, hogy az ideális barátnője az Internet-kapcsolat csak.

Szerint a társ-alapítója David Fuhriman (balra), a helyszínen, hogy indít április 26-án nem lesz, mint az egyik leírt márciusban.

Kezdetnek, a szolgáltatás ingyenes lesz ("ellentétben az utolsó időpont," a szlogen mondja.) Szóval a további felhő barátnők.

"Mi vagyunk létre elmossa a sorok között, valóság és képzelet," Fuhriman mondta egy nyilatkozatában. "Lehetővé tesszük az embereket, hogy meghatározza az ideális önálló, megtalálják a tökéletes barátnője vagy barátja, és kapcsolatba és kölcsönhatásba, mint ha ez a személy létezett. Mi lesz teljesíteni a 4 lépés a nyitóoldal, de nem okoz semmiféle hamis számlákat. "

A négy lépéseit, Cloud Girlfriend: 1. Határozza meg a tökéletes barátnő. 2. lépés: hozzuk létre vele. 3. lépés: Csatlakoztassa, és kölcsönhatásba vele nyilvánosan a kedvenc szociális háló 4. lépés: Élvezze a nyilvános távolsági kapcsolatot a tökéletes lányt.

Fuhriman azt mondta, hogy amellett, hogy "jó játék, hogy az emberek játszani", akkor is, tanítani az embereket, hogyan kell kezelni kapcsolatokat.

"Mint a mondás tartja," Gyakorlat teszi a mestert. " Az oldal segítségével az emberek jönnek össze, és gyakorlati működtetésében valódi kapcsolat-és vegye figyelembe a valós világban. "(Un-ironikus kérdést: milyen világban ez az ember él?)

Az alapítók mögött Cloud barátnője még mindig beszél a Facebookra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy eleget tegyen feltételeket, de az app nem áll szándékában, hamis Facebook-profilt. Ehelyett, egy igazi nő képes lesz kommunikálni végig a felhő barátnő profilt. A felhasználók választhatnak a könyvtár fotók meghatározni, hogy mi saját cloud barátnője néz ki.

Tehát bár tudja, hogy a forró, szellemes, okos, gazdag, új barátnője a Facebook-on van, mint a csaló hamis, a Facebook barátok nem tudom a különbséget.

Iratkozzon fel a Cloud barátnő egy meghívja a dob.