2011. július 25., hétfő

Ismerkedés Tanácsok az egyedülálló szülők


Sok az egyedülálló szülők, társkereső egyszerűen nem tűnik lehetőség. Kevés elég órát a nap folyamán nem találnak időt az első dátum, és mi van, ha az új szeretője, és a gyerekek nem bírják egymást? Úgy tűnhet, könnyebb egyszerűen nem zavarta.

De ha meg akarja találni a szeretet, ne tegye le addig, amíg a gyerekek termesztenek. Mindannyian megérdemlik, igazi boldogság, ha romantikus, amit akarsz, kövesse a társkereső tanácsokat ebben a cikkben, és indítsa el a küldetést, hogy megtalálják azt.

Hol kell keresni

Tagadhatatlan, hogy néhány ember kerül ki az Ön által a gyermekvállalás. Ezek nem megfelelő az Ön számára, így nem pazarolja az időt, hogy meggondolja magát. Megérdemli, aki imád téged, gyerekek, meg minden.

Egyedül nevelő szülők kereshet szeretetet minden a szokásos helyeken, de ha nincs ideje, hogy menjen a rudak vagy csatlakozni esti, meg a dátumot online. Mellett a standard társkereső oldalak, több internetes szolgáltatást ma már szakosodtak üzletember számára a gyerekek.

Jelentkezzen be gyermekek néhány tanórán kívüli tevékenységek. Egyszülős családok egyre közös ezekben a napokban, úgyhogy beszélgetni a többi anyukák és apukák előtt és után az osztályok, és meg tudná találni magát élvezi kávét, hogy a különleges, egyedi valakit.

Ismerkedés más gyermeküket egyedül nevelő szülők lesznek felbecsülhetetlen értékű, ha nem randevúzz. Bébiszitter költséges lehet, de új barátokat a hasonló helyzetben lévő szívesen felváltva ad egymásnak a jól megérdemelt estéje.

Üregelő a Tárgy

A gyerekek egy része az életed, hogy soha ne próbálja elrejteni ezeket. Az első alkalommal, amikor beszélni valakivel az új, véletlenül ejtse le a gyerekeket a beszélgetést megemlítve valami vicceset, amely a gyermek mondott vagy tett. Lesz kellemesen meglepett, hogy hány ember veszi ezt a csúcsra.

Mikor jön a társkereső, néhány szülő úgy dönt, hogy ne mindent titokban gyermekeiket, amíg a kapcsolat komoly. Egyre azonban a szülők választotta, hogy nyitott a gyerekek. Ne vezessen be a gyermekeket, hogy mindenki, akivel találkozol, de úgy közölve fogsz időpontokban â € "annál inkább tisztában vannak azzal, hogy te vagy új emberekkel találkozni, annál kevésbé fenyegeti fognak érezni, ha hozza a partnered haza.

Új indítása

Mutassa be a gyerekeknek, hogy az új partner lassan. Kezdjük egy nyugodt kirándulás a parkban, vagy egy esti filmnézés együtt, de gondolom, mielőtt azt kérdezi a partnered, hogy az éjszakát. Lehet, hogy nyugtalanító a gyerekeknek, hogy felébredjen, és talál egy virtuális idegent a házat, így várja meg, amíg ők többet használják őt.

Beszéljen a partner az Ön elvárásainak. A korai napokban a hangsúlyt kell helyezni válik barátságos a gyerekekkel, nem lett az új tulajdonos. Ha nem hiszem, helyénvaló, hogy neki a fegyelem őket, mondjuk így.

Figyelmeztessük őket, hogy várják a féltékenység. A gyerekek megszokták, hogy magukra, és úgy érzi, hogy nem lenne hűtlen a másik szülő túl barátságos. Várják a kisgyermekes lesz ragaszkodó és tizenévesek is elég durva. Az idő és türelem, ez javulni fog.

A gyerekek a központja a világon, de soha ne érezzük bűnösnek akarnak egy kicsit. Tegyük meg a társkereső tanácsot lehet kapni, tartja az első napokban alkalmi, de nem kap, és kap társkereső újra. Mindenkinek szüksége van szeretet, figyelem és felnőtt beszélgetés, ezért ha szeretnél egy kis romantika, ne hagyd, hogy egy szülő megállítani.


Az ember teszi társkereső ... de csak a maga


Amy Rolph

Chas McFeely tényleg meg akarja találni egy feleség.

"A realz" használja a saját szavait.

A San Francisco-alapú hirdetési vezetői a közelmúltban indította el az oldal hookchasup.com hogy jól, horog Chas fel. (Dot com). És itt van a legjobb rész: Ha őt fel a nő, akit feleségül, kapsz $ 10,000.

Én mentálisan szkennelés a női barátok jelöltek most. De elég hogyan bármelyikük nagyban házastársak. (Te ezt olvasod, Chas? Hallottad engem?)

McFeely elmondta mademan.com, hogy soha nem várt sokan, hogy nézd meg a helyszínen, de nem igazán működik, hogy így. Most tölti esténként rostálás keresztül "értem" e-mailek mintegy több leendő partner, mint ahogy képes feldolgozni.

"Ha nem találom meg későbbi feleségével ki a több száz e-mailt Már ütött, talán érdemes költözni Alaszka," mondta mademan.com.

Ha látogatást hookchasup.com, akkor megtudja, szereti olvasás, a zene a Cat Stevens (legalábbis ő birtokolja a rekordot), játék Scrabble, és úgy gondolja, az üveg, mint "8 / 10 teljes mértékben." És ha ezen feliratozott fotók magát, ő egy nagyon jó humora van.

Az ő védelmében, McFeely mondja, megpróbált társkereső oldalak, és barátja telepítésekre a múltban, de nem sok szerencsével. Még úgy bérbeadása egy high-end házasságszerző, de végül úgy döntöttek, hogy uralkodik saját sorsát. Nem egy "típus", de azt mondja, hogy szereti valaki a "kreatív él." (Bár nem zárja ki eső egy okos tudós.) Miközben elismeri, hogy miután egy maximalista a múltban, s mondja, nem keres hibát. Más szóval, ő fellazított a korral.

Személy szerint nem tudok várni a film változata a "Hook Up Chas." Casting, esetleg azt javaslom, mely Topher Grace a főszerepet?

Známky Jsi špatný Seznamka


Párok viszont az online kémkedés


Végzett kutatás az Oxford University arra utal, hogy egyre több ember kémkedett a partnerek online.

Minden ötödik pár felvételt nyert olvasása partner e-mail vagy szöveges üzenet, és 13 százaléka vizsgálta a partner internetes böngészési előzményeket. Több mint 2400 személy kérdeztek meg a kutatás.

Hat százalékos a párok találkozott online, amelynek több mint egyharmada találkozott egy internetes társkereső oldalon és 19 százalék egy chat szobában.

Online daters választani több különböző partnerek szerint a kutatás, mint 36 százaléka az "online" párok voltak a különböző oktatási szintek, mint a 21 százaléka "aktív" párok.

Bill Dutton igazgatója, az Oxford Internet Institute, azt mondta: "Ez a tanulmány egy drámai illusztrációja a lehetséges az internet átalakítására társadalmi kapcsolatok."

A felmérés azt is megállapította, erős bizonyíték arra, hogy a párok úgy "online" kapcsolatok is ugyanolyan fontos, mint "aktív" is.

Mintegy 85 százaléka a válaszadók helytelenítette a partner "flörtöl" online valaki mással.

Ez a nő 89 százaléka a "kommunikációs kapcsolat bajok mások", 94 százalék ", amelyek a cyber-szexet" és 97 százalék a "szerelem", növelve érdekes kérdéseket a három százalékot, akik jól ezzel.

Az egyik legnagyobb területen nézeteltérés van a megtekintéséhez a pornográfia az interneten. Néhány 46 százaléka nem értett egyet a párok annak elfogadhatósága, de a férfiak nyilván sokkal toleránsabb, mint a nők ezt a tevékenységet.