2012. szeptember 27., csütörtök

5 jelei Ismerkedés Kétségbeesés


Kuplung magazin Janelle Harris azt mondja, hogy a kényszeres ember keresők feláldozni egy csomó kedvéért, amelynek meleg test ágyukban, vagy egy új beau az oldalukon. Itt van, hogy ő azt javasolja, annak eldöntésében, hogy a félelem, hogy egyetlen egyre az utat.

Mindig kifogásokat neki.

Már ismert a nők nyilvánvalóan egyre verte le, hogy a férfiak rendszeresen és mások, akik már mollywhopped a fecsegést és a rave-ről a értéktelenség. De még mindig talál okot arra, hogy megvédjék az ember becsületét - és nem csak azért, mert ők kondicionálva, hogy őt egy talapzaton, hanem azért, mert annyira féltem tőle, hogy inkább megbocsátani a viselkedést, mint szembeszállni a nyilvánvaló tényt, hogy ő nem éri meg az érzelmi és mentális beruházásokat. Csak egy ember.

Nem volt egyetlen hosszabb, mint egy hét az egész felnőtt életre.

Egyes szakértők azt mondják, hogy két évet vesz igénybe, hogy ugrál vissza teljes mértékben egy korábbi kapcsolata, talán hosszabb a körülményektől függően a helyzetet, és az érzelmi állapota az emberek, ennek a pattogó vissza ...

You ok: "Nos, ez jobb, mint egyedül lenni."

Ő csalt, ő lusta, de lélegzik, és megállapítja egy nagyon jó darab csövet, ezért úgy dönt, hogy ez a munka vele, ahelyett, hogy kockáztatná tartózkodó áztatta át, egységességével, mint a többiek, hogy 42 százalék. De édesem, én viszem át egyetlen rendezése bármikor. Azt hiszem, mindannyian kellene. Még J. Lo és Halle.


Miért olyan nehéz gólt szerez?


By Denise Ryan, Vancouver Sun

A nők a hátsó asztalnál a Bottleneck bár Granville Street egy klaszter hosszú zárak, funky tartozékok keveréke cserzett és tisztességes, természetesen sportos szervek és diszkréten megtörölgette szájfény. A beszélgetés a lehetetlen találni az ember szeretet Lotus Land ricochets között rekedt nevetés és átgondolt elmélkedés, amíg az asztal megy csendes és a téma végül süllyed, mint a kő dobott egy lehetetlenül sötét kívánságok kútja.

"Ez nem egy könnyed kérdés", mondja Jodi Derkson. "Van egy komoly probléma van."

Ez a Vancouver, a nők magyarázni, párbeszédes gyorsírás, hogy beszél kötetek a város széles körben észlelt hiányosságok egyenes daters. (Azonos nemű dating in Vancouver saját készlete lehetőségek és kihívások, amely indokolja egy teljesen más cikket.)

Sok kislemez, az ugródeszkát a szerelem távoli parton a törött vagy hiányzó - az elismerő vagy hívogató mosoly, véletlen beszélgetés vert fel az utcasarkokon, a bárok, éttermek, élelmiszerbolt lineups és az internetes társkereső az ajánlat csak egy kis medence a megzavarodott és zavaros lehetőségeket .

"Én nem tudom, mi a probléma van", mondja Jody Radu. A 46, Radu magas és kecses édes mosollyal és egy szexi rock-chic stílusban. Radu már házas egyszer, nincs gyerek, és a karrierjét a szórakoztatóiparban, hogy hozza neki a napi kapcsolatot néhány zene legnagyobb művészek. Ő boldog életét. Nem fáradt, nem élek, nem nyilvánvaló poggyász. Ám amikor egy igazi, kielégítő kapcsolat - szerető, barát, partner - van egy rés.

Ez misztifikáló.

"Beszélek senkinek, voltam online, megpróbálta a weboldalak teszek juttatásokat is. Már vonzza az embereket, hogy nem megfelelő a "típus": talán valaki nem jó a telefon, lehet, hogy még nem jó az e-mail, talán csak nem volt egy jó fotó. Lehet, hogy a kémia ott lesz személyesen. "

Minden ő erőfeszítéseinek online, volt egy nulla kompatibilitási kimenetelét. A pacsirta egy éjszaka, ő írt egy személyes hirdetést a Craigslist. Másnap reggel ő volt tucatnyi válaszok. Követte fel e-mail címlista. A legtöbb srác akart neki a fényképet, mielőtt tovább. Miután látta, képeiket jöttek be Radu megrázza a fejét. "A srácok voltak zavarodva. Az out-of-alakú 60-éves? Nem, köszönöm. "

Az elmúlt néhány hónapban, mivel a Vancouver magazin futott az első nevek csak a cikk "Ne Vancouver Men Suck?" ("Igen" volt az egyetlen válasz, hogy lehet olvasni a sorok között), a kérdés felett lógott Vancouver randi jelenet, mint a a pall. Még mielőtt a cikket futott, a nők, nos, fasza. "A barátaim és én erről beszélni minden alkalommal," mondja Radu. A rekord, azt mondja: "Én nem hiszem, hogy Vancouver férfiakat szopni. Tudtak ruha egy kicsit jobb, de ".

Szóval, miért olyan nehéz, hogy találkozik valakivel Vancouverben? Ez földrajz? Ez része a város identitásának, hogy a társkereső jelenet olyan trükkös tárgyalni, mint a táj, osztva a vízi és félelmetes hegyek?

Ez az út a város terjed ki, és leáll a korai, annak lakói nagyobb valószínűséggel emelkedni hajnalban át szétzúzzák ki a North Shore hegyekben a kerékpárok munka előtt, mint a hazugság, és felborulása egy kis jó reggelt szex?

Vajon mi az etnikai enklávék megosztó minket?

Ez szezonális affektív rendellenesség, kollektív alacsony libidó?

"Hiányzik a szexualitás Vancouver," mondja Derkson, nyersen. Derkson a vékony, cserzett, tónusú, egy ragyogó mosollyal: körmeit elkészült, a haja sűrű és teljes. Úgy néz ki, mintha van egy személyes groomer a hívást.

A 47, Derkson nincs gyerek, és soha nem volt házas - és nem ő kétségbeesett, hogy beakadt. Ő lenne boldog, csak egy kicsit több meleget és az érzékiség. Egy kis válasz. "Senki sem mosolyog rád az utcán itt! Az emberek hideg. "

Míg él Floridában néhány évvel ezelőtt, ő fordult a férfiak el.

"Azt hiszem, a latin kultúra Florida tényleg segít, az emberek meleg, emberek mosolyognak rád az utcán. Úgy nézz magadra. Men itt, nem is fordul a fejét, hogy nézd meg neked. "

Back in Vancouver, ő csak azt szeretné, hogy amikor mosolyog valaki az utcán, akkor mosolygott vissza.

Rachel Fox, egy 34 éves író, azt mondja, ő tapasztalatait megfelelni a férfiak más városokban, mint New York, ahol élt, hihetetlenül más, mint Vancouver: "A medence egy sokkal nagyobb ott. Én társkereső minden este. "

Fox egy megnyerő, lány-next-door vibe: Zooey Deschanel az egészséges gombóc tiszteletlen szajha. "Az emberek itt vannak tiltva," mondja. "Mi gettóba, nem keverednek, és a táj nem kedvez a közösség számára."

Sara Stocksand, 38 éves és egy pár évig, nem fél azt mondani akar az egész csomag, beleértve a házasságot és a gyermekeket.

Azt is megállapítja, hogy könnyebb csatlakozni kívül Vancouver: találkozott vele legújabb szerelme egy esküvőt Franciaországban.

Bár ő dolgozik a szűk keresztmetszetet és érintkezik a nagy számú ember, ő megtalálja a legtöbb kora házasok.

A története elkötelezett monogám kapcsolatban, azonban rájön, Vancouver társkereső kultúrát kihívást jelent, mint más városokban, mint New York, ahol már több sikerrel.

Srácok van egy nehéz idő, túl

Ron Lee, 36, a marketinges, aki futott egy társkereső coaching szolgáltatást évekig Vancouver, egyetért azzal, hogy ez nehéz, hogy egy kapcsolatot ebben a városban.

"Vancouver a legnehezebb város eddig Észak-Amerikában. Jelenleg nincs társkereső kultúrát itt. Az Edmonton, Toronto, Calgary van egy sokkal nagyobb az esélye, hogy az emberek ki fog jönni csak találkoztunk egy kávéra, csak a szociális szempontból. Mivel a Vancouver nem azt társkereső mechanizmus, ez kínos az emberek számára, hogy kérje ki egymást. "

Sok ember ő dolgozott találta Vancouver nőket lehet megfélemlítő.

Sebastien Lessard, 37, aki azért jött, hogy Vancouver honnan Quebec City hét évvel ezelőtt, amely igazolja, hogy a megfélemlítés tényező. "Ez jellemző a női online profil: itt van egy kép rólam a tetején egy hegy, itt van az egyik én győztes díjat, itt van nekem a Vegas. Ez olyan, mint, wow, nem valaha ülni a teraszra, és egy sört, vagy lógni, és főzni egy étkezést? Én nem is fog Önnel a kapcsolatot, mert én vagyok túl egyszerű. "

Lessard lehet látni magát, mint a közönséges, de van egy jó társkereső Önéletrajz: stabil karrier, amely lehetővé teszi számára, hogy otthoni munka, a funky alkalmi stílus, nyitott, amelyek a gyerekek, és ha van gyerek, ez rendben is. Ő kelt öt évvel fiatalabb, mint ő korában, és legfeljebb 15 évvel idősebb. Dobd a francia akcentussal és fanyar humora, és Lessard csak lehet, a teljes csomag. De ő lesz frusztrált néha.

"Vannak nők, itt van egy nagyon irreális elképzelés, amit egy ember kellene. Nem fogadja el, hogy a férfiak, mik azok, a nők már égett egy párszor, hogy olvastam a cikket, hogy van egy lista: uh oh, ő nem borotválja három napig. Ez jelent valamit. Úgy vélik, a saját következtetéseit arról, hogy mi a jó fiú, és mit nem viszony anyag, néhány furcsa kritériumokat. "

Kevin Quinlan, akiknek az a feladata, mint igazgatója politika és kommunikáció a polgármester Gregor Robertson tartja vele a hívást, akkor is, ha ő egy olyan időpontban, azt mondja, ő nem vesz át a gondolat, hogy Vancouver a probléma.

"Vancouver egy hihetetlenül változatos hely. Általánosításai fedheti el a tényt, hogy vannak olyan sokan, különböző érdekeket. Én nem hiszem, hogy fair és pontos hibáztatni a várost. Ha valaki fordul le, csak ne vedd személyesen. Nem várható el az azonnali kielégülés, ami az élethosszig tartó teljesítésére mindenkitől találkozunk. "

Ő is teljesen kényelmes Párkeresés minden népcsoport.

Quinlan, aki nemrég talált egy barátnője, van néhány quirks, mint szavalt a dalszövegek, hogy 90-es évek gangsta rap dal, de nem helyezzük az egészet odakint az első randin.

Van egy jól öltözött geek-sikkes stílus: ruhák és vaskos szemüveget, de ez nem volt mindig így. "Volt éves a hanyag borzas megjelenés. Én élő bizonyíték arra, hogy az emberek változnak. "

Shauna Miller, 37, a regisztrált nővér, vesz egy kis szünetet a társkereső, hogy néhány lélek keresést, hogy mit akar. Ő nem hibáztatható a város nem tesz a kapcsolatot. "Nagyon szeretnék lenni egy kapcsolatban," mondja. Miller egy kicsit félénk, és nem szeretné, hogy a megközelítés az emberek, de ő teljesen magabiztos az online univerzumban, és ez nem szokatlan neki, hogy több időpontot a héten, amikor ő a hangulat.

"Azt hiszem, találkozó és társkereső csak egy nehéz dolog. Hibáztatása a város egy egyszerű elhelyezési módja a hangsúlyt valami mást. Ez egy egyszerűbb módja annak, hogy elutasítás. "

Mit csinálok rosszul?

Sue Seminew, egy professzionális high-end kerítő Vancouver, úgy véli, vannak bizonyos változók itt, hogy nem növelik a kihívást.

"A piac összetett. Szinte minden nagyobb Párkeresés piac több nő, mint férfi, és a város láthatóan etnikai magas képviselet között ázsiai és dél-ázsiai. Race hatalmas. Összehasonlítva a Montreal és a Toronto, belvárosi kicsi. Azt is hajlamosak kedvezmény a külső területeken. Voltunk nemrég rangsorolva a legrosszabb kinézetű város szempontjából ruha. Mind a férfiak és a nők is néz ki, mint szar, mindkét fél bűnös ítélkezés és félremagyarázza. "

Seminew tanácsolja kislemez a "gondolkodni kívül a doboz."

"A nők szavaznak az ázsiai férfiak le a szigeten. A nők, amelyek nyíltan faji lesznek sikeresebbek itt. "

Turning távol kék galléros másik hiba. Vancouver nem a head-office hatalmi központ. "Nem tudjuk kitalálni a fehérgalléros népesség. A nők lehet, hogy eddig a férfiak, hogy nincsenek anyagi paritás velük. Férfiak is csinál, hogy évek óta. "

Határozottabb kívül a kis határain Vancouver belvárosának jelenet is fontos. "Men in Whistler nézd durva és szárítógépek, de szükségük van egy kis tündér por. Azt javaslom, az emberek nézni Burnaby, Whistler, Squamish. Minden fiú kell egy kis munka, de meg tudjuk átadni azt. "

Seminew idézi demográfiai részeként a problémát. "Egy csomó főbb piacok két-, három-, négy-, öt-per-kal több a nők. Ez nem csak a Vancouver, de a különbség nagyobb itt, mint más városokban. "

Ha nem tudunk változtatni a várost, és nem akarja elhagyni a várost, mit csináljunk? Kezdje beszél idegenekkel, mondja Seminew. Hogy elmúlt a "fagyos tényező." Beszélj valakivel a liftben. És ha kapcsolja le? "Légy szép."

Lee, aki még mindig nem felel meg a helyes nő, annak ellenére, hogy a karrier az segít másoknak partnereket találni, azt mondja, "Relax és indítsa megkérdőjelezik, mi az, amit keres, és mit tesz boldoggá."