2011. március 14., hétfő

Egyre több idős nők Engage A szexturizmus


Mombasa, Kenya (Reuters) - Betán, 56, él Dél-Angliában ugyanabban az utcában, mint legjobb barátja, Allie, 64.

Ők az első nyaralás Kenyába, egy ország azt mondják: "csak a teljes nagy fiatal fiúk, akik hozzánk hasonlóan az idősebb lányokat."

Kemény számok nehéz találni, de a helyi emberek a parton becslése szerint több mint egyötöde egyedülálló nők látogatják a gazdag országok keresnek szex.

Allie és Betán - akik mindketten elutasították azt, hogy a teljes nevét - azt mondta, hogy tervezett eltölteni egy egész hónap természetjárás Kenya pálmafákkal övezett strandja. Ők jól tenné, ha elkerülni az ország turisztikai tisztviselők.

"Ez nem gonosz," mondta Jake Grieves-Cook, a kenyai elnöke Idegenforgalmi, amikor megkérdezték a gyakorlatot, idősebb gazdag nőket utazik a szex fiatal kenyai férfiak.

"De ez minden bizonnyal valami, amit fel homlokát ráncolja."

Továbbá, az egészségügyi kockázatok Stark egy olyan országban, amely az AIDS-fertőzöttek, 6,9 százalékkal. Bár a gumióvszer használata csak kitalálta az, Julia Davidson, egy akadémiai a Nottingham University aki azt írja, a szexturizmus, azt mondta, hogy a kutatás során az ő, akivel találkozott a nők, akik elkerülték óvszer - zárta őket is "üzletszerű" számára egzotikus fantáziák .

A fehér homokos tengerpartok az Indiai-óceán partján nyúlt, mielőtt a barátai, mert mind sétáltak egymásba karolva a fiatal afrikai férfi, Allie pihen ő, fehér hajú, fejét a vállára társa, egy hat láb-négy 23 év régi a maszáj törzs.

Viselt új napszemüveg mondta volt egy ajándék tőle.

"Mi mind a ketten valami, amit szeretnénk - hol a negatív? Allie kérdezte egy bárban később, ápolási erős, arany koktél.

A lány még mindig viselte bikini felső, miután csak felhúzta a farmert, és egy nyakláncot a hagyományos afrikai gyöngyök.

Betán belekortyolt az ugyanazon helyi ital: egy erős keverék a méz, friss lime és a vodkát helyi nevén "Dawa," vagy a "gyógyszer".

Folyton fél szemmel mikor - egy 20 éves játék medence, egy piros tarka selyemkendő árukapcsolással vissza, raszta és új megjelenésű sport cipő a lábán.

Felnézett, és jött, hogy csatlakozzon hozzá az asztalnál, megcsókolta, majd összegyűjtése több pénz a medence játék.

"CSAK egészségtelen"

Gyászol-Cook és sok szállodai vezetők azt mondják, mindent megtesznek, hogy visszatartsa a gyakorlat az idősebb nők felvette a helyi fiú, azt állítva, hogy messze van az a fajta turizmus akarnak ösztönözni a kelet-afrikai ország.

"A fej a helyi szállodások szövetségének mondta nekem, hogy már megkezdték intézkedéseket - mint például megtagadta vendégeket, akik szeretnének változtatni egyetlen egy kétágyas szoba," Grieves-Cook mondta.

"Arról van szó, arra törekedjünk, hogy ezeket vendégek érzik a kényelmetlenül lehetséges ... De ez egy vékony vonal. Vagyunk 100 százalékos ellen semmit az illegális, mint például a prostitúció. De ez más valami, mint ez - ez csak beteges."

Ugyanezek a strandok már régóta hírhedt vonzza egy másik típusú szexturisták - azokat, akik visszaélnek a gyermekek.

Több mint 15.000 lány négy tengerparti körzetei - mintegy harmada 12-18 évesek lányok vannak - is részt vesznek alkalmi szex a készpénz, egy közös tanulmánya a kenyai kormány és az ENSZ gyermekek jótékonysági UNICEF jelentettek tavaly év végén.

Akár 3000 többet lányok és fiúk a teljes munkaidőben szex munka, azt mondta, néhány fizetett a "leginkább borzalmas és rendkívüli intézkedések megtétele."

"Emészti SZEGÉNYSÉG?"

Feltörekvő mellett ez a fekete piaci kereskedelmet -, és nyilvánvaló, a bárokban és a homok, ha lemegy a nap - több ezer idős fehér nők abban a reményben, romantikus, és jogi, találkozás sokkal fiatalabb kenyai férfiak.

Mennek étkezési éttermek, majd a tánc, és vissza a drága szállodai szobák kilátással a tengerre.

"Az egyik fajta szexturista vonzotta a másik," mondta az egyik vezetője egy shorefront bár Mombasa a Bamburi strandon.

"Régi fehér srácok mindig jön a fiatalabb lányok és fiúk, emészti a szegénység ... De ezek a vénasszonyok követ ... soha nem nyomja meg a törvényes korhatárt, úgy tűnik, boldog csak azt teszi, amit gúnyosan a saját országában. "

Szakértők azt mondják, néhány erősödhet a társadalmi helyzet és a pénzügyi hatalom, ami a vevő sokkal szegényebb, fiatalabb szerelmeseinek.

"Ez az, amit eladott, turisták turisztikai vállalkozások - egyfajta visszatérés a gyarmati múlt, ahol a fehér nők szolgálnak, karbantartani, és kényeztesse magát fekete csatlósai," mondta Nottinghan Egyetem Davidson.

"Él, mint a gazdagok"

Sok a látogatók a kilátás a férfiak, mint a József.

Villogó káprázatos mosollyal, és építettek, mint egy olimpiai kosárlabda-csillag, a 22 éves azt mondta, hogy aludt, több mint 100 fehér nők, többségük 30 évvel idősebb.

"Mikor bemegy a klubok, ezek a csak nőket nézek most, mondta a Reuters. "Kapok élni, mint a gazdag mzungus (fehér ember), akik jönnek ide a gazdag országok, tartózkodik a legjobb szállodák és csak úgy, az én móka."

Az egyik klub, a csoport mintegy 25 táncoló emberek - többségében József hasonmásai - él közelebb és közelebb a tömeg több mint egy tucat fehér nők, mind az őszi években.

"Ez nem szerelem, nyilván. Nem azért jöttem ide keres férjet," mondta Betán alatt lüktető legyőzte a hangszórókból.

"Ez egy társadalmi berendezkedés. Veszek neki egy szép inget, és elmegyünk vacsorázni. Amíg ő marad velem, hogy nem fizet semmit, és én mit akarok - egy időben. Hogy van ez eltér az ember vásárol egy fiatal lány vacsorára? "