2012. augusztus 10., péntek

Ha bekapcsolja a stílusod?


Mindenki szereti azt az elképzelést, hogy valaki nagy találkozó, szereti őket, és nekik tetszett vissza. A gondolat, hogy jelentős kompromisszumok, engedmények, vagy Isten ments tényleges változásokról semmi jót nem egyszeri ember.

Hiszünk csodálatos lények vagyunk, és mindenki, aki velünk nyúlik el kell fogadnia minket, mint mi! Miért kíván változtatni, kérjük, hogy valaki más, ugye?

Reálisan elmondható, hogy hány ember egy tartós kapcsolat tulajdonképpen azt mondják, hogy ez a munka tette az marad pontosan ugyanaz a személy? Egy barátom van egy nő, aki próbál neki átalakítása. Egyszerű dolog, tényleg, semmi különösen a nagyobb. Személy szerint azt hiszem, ő csinálta a képet sokkal letisztultabb. Észrevettem, a változások szinte azonnal, és én megjegyeztem, milyen szép az új megjelenés volt.

Az ő fiúk adnak neki egy nehéz, azonban az átállás akár az ő stílusa, hogy megnyugtassák a nőt. Bár, azt mondja nekik, hogy ő tényleg szereti őt "javaslatok", ők még mindig azt hiszik, hogy ő most megtette az első lépést uralom és szerintem ez egy figyelmeztető jel.

Ne aggódj a férfiak a nőket hogy túl sok változást a dolgok, mint például a megjelenésüket / kép, stb? Vajon nyitottak a hallás néhány javaslatot, vagy jön ez az egész, mint kontrolling?

Előfordult már kapcsolva a stílus után társkereső valaki? Előfordult már, javasolt változást, hogy valaki más? Hogyan reagálnak?

A Wise Diva, Misadventures Atlanta Ismerkedés Blog

온라인 데이트의 약속 - 그리고 주의할 점