2010. február 20., szombat

Hogyan zárjuk az eladása 95%-a Time


Ma fogom megosztani veletek a legsikeresebb és hatékony módszer, amit talált "záró értékesítése", és hogy egyre gyönyörű lányt, hogy menjen el veled.

Mit fogok megosztani veletek van a "hogyan", nem csak a filozófia mögötte. Én gyerek vagy nem, mit fogok megosztani veletek olyan erős, hogy csak nekem sikerült kétszer az elmúlt 6 évben.

Először azonban itt az igazi történet, hogyan fedezték fel ezt a titkot ...

Minden az életem, vettem részt az értékesítés és marketing, valamint ítélve eredmények, jó vagyok, amit csinálok.

Hát mikor én 18 éves voltam, a munkahelyi amit én rendesen ... a munka-és arra törekedjünk, hogy eladó. Hát akkor én nagyon magabiztos, de hihetetlenül naiv. (Igazából kiment a dátumot, és a lány dörzsölte a lábát és a comb az enyém az egész evés közben vacsora, és arra gondoltam, ha ő volt az viszketni ... hihetetlen.)

Különben is, volt az a 28 éves, csepp-halott gyönyörű lány, aki rendesen dolgozott, egy másik városban, és aki dolgozott aznap velünk. Minden voltatok zümmögő körülötte repked, mint a szar, és ami azt illeti, így azt az I.

Este közeledett, és én már-már éhes. Rájöttem, hogy ő meg éhes is, mert egyikünk sem volt enni egy darabig. Így beszélgettem vele, mondtam neki: "Éhes vagyok, és én vagyok te is találgatás. Szeretné menni vacsorázni, vagy szeretne velem minket enni."

Mivel voltam olyan naiv, én tényleg hittem neki, hogy kér enni, nem kértem rá egy dátumot.

Azonban, ő vette azt jelenti, hogy én kérte őt ki (ami biztos, mint a fene, hogy nem fog vitatkozni vele a dolgot). Aztán felém fordult és azt mondta: "Tudod, tetszett ahogy randira hívott. Nem hiszem, hogy bárki valaha is megkérdezte, így korábban. Ahelyett, hogy arra keresi a választ, vagy nem akartam enni veled, akkor automatikusan Feltételezhető, hogy szeretnék, és ön adott nekem egy választás, hogy hogyan szeretném csinálni. "

Aztán ránézett, és azt mondta: "Hé, that's right!" Mióta vettek részt értékesítési hosszabb, mint én, ő automatikusan észrevette, hogy én már használták az első számú szabály, hogy minden értékesítési vagy marketing érdemes személy a saját súlyát sós tudja. És ez az ...

ÉRTÉKESÍTÉS VÁLLALOD

Az egyik első dolog, amit tanítani az értékesítés (és amit sok ember elfelejt és rendkívül kevés vonatkozik arra kérve a lányok), hogy soha ne kérje a potenciális vásárló, ha meg akarja vásárolni az elem, hanem ha akar egy kék widget widget vagy piros, a 4 "widget, vagy 6" widget, stb

Alapvetően, amíg nem kér tőle, akar vásárolni egy elem vagy sem, akkor nem csökken vásárolni - soha nem adtam neki ezt a lehetőséget.

Mindegy, kimentem a lánnyal, és szép időszak volt. De a legfontosabb, amit kaptam, hogy az volt a leckét a hatalmát "Ha figyelembe vesszük az eladó."

Szóval hogyan kell alkalmazni, hogy az Ön dating élet?

Egyszerű.

Először talál egy lányt, aki ad neked a jelek, hogy esetleg érdekel. Menj hozzá, és kezd beszélni, amit akarsz. Nem fogok belemenni, hogyan lehetne megközelíteni egy lány van, mivel nem lenne túl esik e tip, plusz rengeteg tanácsot a helyszínen az adott témáról.

Nos, a legfontosabb része az egész folyamatnak az a megközelítés, mivel ez lehetővé teszi, hogy "tegye a lábát az ajtón." Ugyanakkor más, mint az a mód, és egyes esetekben sokkal fontosabb, mint az a mód, a close.

Itt mi az átlagos, nem jelent-DJ: "Aki megtalálja a tökéletes lány, megy és beszél vele (ha lesz ilyen messze), és végül arra kéri a lányt, ha akar vacsorázni.

Ha úgy döntesz, hogy ezt, ami csak arról szól, mindenki rendelkezik, akkor ezen a ponton azt lehetett volna elvesztette uralmát a helyzetet. Ön adta meg neki a lehetőséget, elutasító téged. Rossz ötlet.

Ehelyett tegyük fel, ha már beszéltem vele. Már felvette a néhány pozitív vibes, és úgy gondolja, hogy esetleg érdekel. Ne kérdezd meg, ha akar vacsorázni. Ugyanakkor őszinte, mondja neki: "Nagyon élveztem a beszélgetésünket. Miért nem megyünk tovább, hogy később ezen a héten. Hozzá szeretné, hogy ebéd vagy vacsora együtt?"

ÉS NE mondj semmit ezen a módon.

Ez azért fontos, mivel az első, aki beszél "veszít", még ha tart egy teljes percig, nézz egyenesen a lány magabiztosan, és őszintén, és lehetőleg a szemét, amíg meg nem választ. 70%-ról 80%-át az időt, ha elolvasta a jeleket jobbra, ő választja ki az egyik vagy a másik.

Gratulálunk, Ön a dátumot.

Vigyék számát és hívd fel pár nap múlva, hogy tegyenek intézkedéseket (és ha hívd fel a telefont, ne kérdezd, neki: "Akkor vagyunk még az ebéd?" Helyett azt mondja: "Alig várom, hogy mi ebédre. Akarja, hogy elhozzuk, vagy szeretne eleget ott. "Vagy" Mit választana mexikói vagy kínai? "Érted a célzást.

Ha valamilyen oknál fogva ő így kezdődik kifogást, amikor neki a lehetőséget, ebéd és vacsora között az első találkozás, ne veszítsék el hitüket. Kifogást az emberi megfogalmazásban azt jelenti: "Én vagyok érdekelt, de még nem került eladásra." Semmi baj, ne nyomja meg.

Csak lépést tartani a beszélgetést, amely megmutatja neki, milyen hideg a pasi vagy, és amikor úgy érzi, eljött a pillanat, megkérdezem, a "Let's go tegyünk valamit együtt, egy pár napig. Do you enjoy bowling többé minigolf? Bowling, akkor ez egy dátumot! Add a telefonszámot, majd hívlak, hogy véglegesítik a terveket. "

Mint bizonyára észrevették a fent én nem kértem meg neki telefonszámot. * * Én mondtam neki, hogy adja nekem. Tisztelettel igen, de én nem kértem. Miért?

Egyszerű, az emberek felkészítik az iskolából a következő utasításokat. Ha azt kérdezik meg neki telefonszámot, akkor van esély, hogy talán még változhat agya körülbelül bowling. De udvariasan azt mondta neki, hogy adja meg a számát, és azt a bizalmat azzal, hogy teljes mértékben elvárható, hogy ő ad neked, azt nem lesz választása, mint hogy épp ezt.

Mint látható, a vezető a "Feltéve, hogy az eladó" nem csak akkor működik, ha gépkocsik értékesítése és sztereó, de amikor a lány azt kérdezi ki. Hat éve használja, akkor nem csak nekem kétszer.

A legnagyobb tip tudok ajánlatot használja, de az, hogy szükség van meggyőződését a szemébe, és saját hangon, hogy ő is elfogadja az egyik a két választást. Ahogy a mondás tartja: "Aki habozik elveszett."

Nos, remélem, minél több hasznot húznak ebből, mint én. És ha az első nem működik, mint a várható ... Semmi baj, csak tartsa gyakorlás ... hidd el, megéri.

Dom dando conselhos para os rec�m-Dating