2011. szeptember 9., péntek

A rendkívüli hatása tiszteletben


Lefogadom, hogy vajon egy időben, vagy más -, hogyan van az, hogy egy nő kefék egy srác a fejlődés le, reagál a szavait, vagy figyelmét negatív és cinikus vigyorogj, máskor ő teljesen belé.

A válasz egy kicsit egyszerű, de nagyon fontos kifejezés - Tisztelet.

Ő, hogy néhány tiszteletet ÉRDEKÉBEN DESIRE ÖN ÉS AZ ÖN pozitív választ.

Lehet kapni a tekintetben két fő módja van:

1. Keresztül ügyességi (mit csinál). 2. Keresztül a személyiség (aki vagy).

Hadd bonyolult ...

Már azon, hogy miért a nők vonzódnak annyira a csapos. Talán azért, mert ők a legmenőbb srácok a bárban?

Nem! Ez azért van, mert ők megérdemlik a legnagyobb tiszteletet a bárban. Ezek bizonyítják tudásukat - dolgoznak, és ott vannak a valós indoka. 99% százaléka az összes többi srác csak lóg, és akik "szép", és kénytelenek más eszközökkel is vonzó.

Mi a helyzet a művészek vagy a vásári komédiások? Ők jobban, mint bárki is azt bizonyítják, hogy személyiségük az egész világot, és ezért nő akar nekik annyira.

Másrészt, menj mondani valamit, provokatív, hogy egy női járókelő az. Ön garantáltan kap egy negatív megjelenés és a kemény szót cserébe ... Ha valakinek volt olyan szerencséje, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni a lány.

Miért? Egyszerűen azért, mert nem keresnek semmilyen tekintetben, és mutatott tiszteletben tartásának hiánya magát bizonyítja, hogy nem tudtad, hogyan lehetne megközelíteni vele rendesen.

Íme néhány valós életből vett példákkal, hogyan mértékének tekintetében kapsz változások dinamikáját egy adott helyzetben.

Ha a megközelítés egy nő egy sajtos pick-up vonalat, akkor azt mutatják, hogy nincs a képesség vagy személyiség, amely feljogosítja Önt, hogy tartsák tiszteletben. Nem kell a képesség természetes beszélgetés, és nincs személyisége vágyók, hogy eredeti, és eltér a többi.

Másrészt, ha mond valamit az alkalmi és semleges a nő jelenléte, amely fontos a helyzet, még nem jelenik meg, ha jön az, hogy neki, talán csak nagyon kedvezően reagál ... mert tisztel téged, és ... ő tiszteletben tartja azt a tényt, hogy tiszteled önmagadat.

Ha ő okos és társadalmilag körültekintő, ő is tisztában van, hogy ritka az ilyen srácok.

Ha egy időpontra, ha túl rámenős, és előre, akkor találkoznak, kétségbeesetten a szex és a szeretet. Ez mutatja a hiányzó készség abban, hogy a nők és nincs erő tartsa gatyájukat. Miért kap minden tekintetben az, hogy?

Ezzel szemben, ha úgy viselkedik, mint egy nyúlbéla, hogy passzív, egyetért mindent mond és csinál mindent akar a supplicative módon - akkor nem kell tartani sem, és nyilvánvaló okokból.

Ne feledd, ha ő tisztel téged, ő lesz veled.

Ne vigyél rossz. Én nem azt kell dolgozni megszerezte a nő tekintetében egy hónappal korábban kezd intim vele. Lehet kapni a szükséges tekintetében néhány pillanat.

A genuinity, a képesség, hogy kommunikálni a büszkeség, és a meggyőződés, hogy amit csinálsz, helyes és tulajdonképpen hízelgő, hogy egy nő a bizalom, és olyan módon ábrázolja a kreativitás érheti el nagy tisztelet néhány perc alatt. Ez részben azért, mert oly kevesen fiúk tudják, hogyan kell csinálni.

Megyek is tovább, és azt sugallják, hogy a mosoly lehet kapni sokkal több tiszteletet, mint egy morcos, szomorú, depressziós meg. A szemkontaktus és a megközelítés tekintetében automatikusan keresni függetlenül attól, mit mond, és mi a kimenetele a kommunikáció lesz.

Másrészt, ha bámulni anélkül, hogy bármit, amit keresnek egyre több tiszteletlenség az idő múlásával, a kommunikáció a tétova, nyugtalan természete és nem a készség (képesség, hogy kezdeményezzen egy kapcsolat), és nem a személyiség (bizalom).

Szóval, kényeztesse magát a tisztelet és a nők részvételi felhívás - elvégre te vagy az egyik azon kevés!

Cztery Porady na randki Starsze