2011. július 15., péntek

10 Ismerkedés Deal Breakers


Ismerkedés az izgalmas, mert már találkozott valakivel üdítően új (vagy látod őt egy új fényben) és egy időpont pedig két, négy, és az időpontok is pedig megnyithatja az utat a kapcsolatot. Azonban, hogy az első időpont alakulnak több dátumát, a partner minősíteni kell. Még a legkisebb quirks lehet, hogy a leghosszabb benyomások.

Tudott arról tájékoztatta, hogy az anyatermészet volt éppen meglátogatta őt, vagy ő volna kezdett beszélni, hogy mennyi is keres hetente, minden az első napon. Vagy lehetett volna csak dörzsölte meg a megfelelő módon a következő néhány időpontját, és ezért már nem "érdekelt".

Persze vannak olyan kapcsolatok kezelésére megszakítók, mint a hazugság vagy a csalás. De itt van néhány közös foglalkozik megszakító az őrült, de csodálatos világ nevezünk társkereső.

1) Beszél az ember pl.

2) Nem fizet ... mikor / csinált a kért ki.

3) Beszél a jövőben együtt. Tényleg? Máris?

4) Beszél dühítő, vagy zavaró tárgyak (pl. az abortusz, politika)

5) beszéd túl sok, különösen a magát.

6) Mivel felesleges fizikai ragaszkodó (PDA figyelmeztetés).

7) Mivel nem egy terv. "Mit akarsz tenni? Mit akarok tenni? Bármit is szeretne csinálni. "

8) rossz lehelet.

9) Ő / ő kérdezi, hogy hány ember már aludt.

10) Talking egy a mobiltelefon-hosszabb ideig, vagy többször ellenőrzése telefonon üzenetek vagy az idő.

Weed Dating


Sex Toy triggerek Bomb Scare Svédországban


Stockholm, Svédország (AP) - A svéd csapat bomba kiáltott hatástalanítani egy gyanús csomagot szerda nem talál egy ketyegő bomba. De nem talál egy vibráló szexuális játékszert.

A gondnok figyelmeztette a rendőrség, miután megtalálta a csomag egy garázs egy lakóház a göteborgi, az ország második legnagyobb városa, a rendőrség szóvivője Jan Strannegard mondta.

A csomag volt, búgó, vibráló gyanakodva, így a rendőrség nem tett esélyeit, és kiküldött egy csapatot a robbanóanyagok szakértők. Miután kerítettek le a területet, akkor nyitotta meg a csomagot bomba álló berendezés, csak hogy megtalálják a elemmel működő készülék belsejében.

"A csomag rezeg, amikor a takarító találta meg, de azt hiszem, volt valami kihalt mire volt hatástalanított," Strannegard mondta.

¿Quién paga la cuenta?