2011. április 8., péntek

Ismerkedés At Work lehet jó - vagy nem


Portland, Oregon â € "Sok ember úgy tűnik, kevésbé érdekli az állítólagos zsarolási kísérlet ellen, David Letterman és koncentráltabb arról, hogy részt kellett vennie a kapcsolatot egy nőt a munka.

Van egy csomó különböző vélemények, amikor a merítés a társaság szeretet medence.

"Nos, elmondhatom, most a tapasztalat, társkereső, akikkel dolgozni egy rossz ötlet," mondta az egyik védnöke, akik több interjút Henryâ € ™ s Csárda a Pearl District.

Néhány, azonban a dolgok rendben.

"Az első nő, jártam a munka lett a fiancà © e, de soha nem házasodtak össze. És a második lány, kelt a munka ma már a feleségem, "mondta Peter Davidson.

David Griggs egy foglalkoztatási ügyvéd, és azt mondta a legtöbb társaság donâ € ™ t teljesen megtiltják hivatali kapcsolatok már, de randi a főnök, vagy fordítva még egy baklövést.

Esetenként, hogy földeket emberek irodájába szexuális zaklatás perek.

"Itâ € ™ sa helyzet, amelyben thereâ € ™ sa természetes hatalmi viszonyt, és amikor az emberek kihasználják ezeket a kapcsolatokat, a törvény gyakran a lépéseket és nem valami", mondta.

"Általában, ha itâ € ™ s teljesen egyetértő és önkéntes, itâ € ™ s igazán nobodyâ € ™ s üzlet."

Baj is jön, ha más alkalmazottak gondolom, hogy a szerelme egyre különleges bánásmódot.

"Ez nem kap trükkös," mondta Pam Kész. "Thereâ € ™ sa sok pletyka, hogy folyik a munka, sok a pletyka."

Amanda Rajna, aki kelt a munka, azt mondta, hogy válhat a figyelemelterelés.

"Ez csak teszi igazán mocskos, ha youâ € ™ re akar dolgozni, és canâ € ™ t igazán középpontjában a munka," mondta.

Egy felmérésből kiderült, majdnem a fele főnök-alkalmazott kapcsolatok végén a házasság, mert a pár válik, hogy megismerjük egymást, és közös érdekei vannak.

Egy új trend a vállalatok számára, hogy szükség társkereső alkalmazottak aláírására "szeretet szerződést", amely megvédi cégek perek.

Daters Sem Fronteiras