2010. május 28., péntek

Ismerkedés Tippek kezelése Bad időpontok


Kiadások egy egész éjszakát valaki nem tudja elviselni, hogy együtt tud érezni, mint egy örökkévalóság, és az egyik legrosszabb módon eltölteni egy időpontot. Rossz dátumok léphet megy ki valaki, mert a személy rossz neked, vagy az a nap tevékenysége önmagában nem szórakoztató. Egyes időpontok tönkremegy, mert a külső körülmények, mint a rossz időjárás vagy forgalmi dugókat, de ezek a dátumok válhat "közös élmény" ami oda vezethet, hogy a ragasztó, ami a közös nehézségekkel. Annyira rossz külső feltételek figyelmen kívül lehet hagyni, mint egy rossz időpontban a helyzetet nem lehet elkerülni, és nem jár személyiség összecsapás.

Az egyik fő probléma a rossz időpontok, hogy részben felelős. Miért? Egyszerűen azért, mert megállapodtak abban, hogy menjen ki ezen a napon, hogy kezdődik. Ön is megállapodtak abban, hogy ezt az időpontot, mint a mellette egy barát vagy családtag, de azt mondta, igen, ha volna nemmel. Természetesen, ha egyszer már volt egy rossz időpontban lesz sokkal óvatosabb ami rossz időpontok meredek tanulási görbét. Szóval legközelebb akkor biztos, hogy ez a személy kérdezni, vagy csak azt nem, ha nem kap sok információ. Ez megment ön-ból szerzés megragadt egy munkamániás, aki csak beszélni a munka, vagy valaki, aki csak beszél magukat, vagy akár egy személyhez is, aki folyamatosan kilép hogy azon tűnődik, miért akarnak a mai napig kezdeni. Ha tudnád, ez a személy, mielőtt kiment, akkor azt mutatja, hogy valóban nem tudja, vagy, hogy a dátum vált ez a személy valamilyen módon így lesz óvatosnak elfogadását időpontot, aki hasonló helyzetben a jövőben.

Ha szereted a személy ön-án kelt, de megunta maga a dátum, meg kell fontolnunk, milyen javaslatokat tett te magad ezt az időpontot. Tudta Ön vállalja, hogy ebben a konkrét dátumokat helyszín vagy úgy is kérdezte az Ön véleményét. Ha a dátumok nem kérdezni, mit éreztél, erről a tevékenység időpontját, akkor figyelembe kell vennie, ha ez a személy csak figyelmen kívül hagyják a véleményét, vagy csak nem tudod nagyon jól. Ha a vélemény figyelmen kívül hagyta, akkor meg kell vizsgálni, ha ez a személy a megfelelő embert az Ön számára a mai napig ebben az időben, vagy volt, csak ideges kedves Önnek, és adjon nekik egy esélyt. Ne feledje, hogy mindenki a saját szereti és nem kedvelt, és igen, ha van vett egy időpontot helyszínen, hogy volt egy rossz tapasztalat, így nem lehet élvezni magát egy ilyen helyen, akkor ez a valami az időpont nem tudta volna ismert.

Néha az a legjobb, ha beszélek arról, hogy milyen időpontban szeretne menni. Miután lépjen fel, ha a dátum még nem kérjük az Ön visszajelzést nyugodtan elkerülni őket, kiment velük fog a legnagyobb valószínűség a rossz időpontok.

Annak érdekében, hogy rossz dátumok a lehető legkisebb győződjön meg róla, hogy a visszajelzést milyen időpontban helyszínek Önt érdeklő Kérdezze meg időpontot arról, milyen dolog, amit szeretnék csinálni, és egy javaslatot arról időpont helyszín akkor is tetszeni fog.

Ha nem tudsz állni valaki nagyon sok és nem biztos abban, élvezheti a nagy napját, akkor győződjön meg róla, válasszon egy jó időpontot helyszín, így a dátum nem olyan fontos, hogy élvezetét az időpontot, mint mondjuk egy meghitt vacsora lenne . Ha óvatosan, hogy ki megy ki, és ha elmész akkor tarthatja rossz dátumát az abszolút minimum.

Krydda ditt Online Dating profil