2011. január 22., szombat

Ki Keresek Mail Order Menyasszony?


Gold Coast, Ausztrália (PRWEB) szeptember 13, 2006 - szerint Elenaâ € ™ s modellek, egy társkereső ügynökség nyugati férfi keres az orosz és kelet-európai nőket a házasság, vannak jelentős különbségek a férfiak, hogy csatlakozzanak az orosz menyasszony honlapokon, de nem fizet és a férfiak, hogy fizetni a szolgáltatást. Férfi minden korosztály és az élet csatlakoznak az orosz házasság ügynökségek, de sokkal érettebb férfiakat, hogy ténylegesen fizetni a szolgáltatások fiatalabb férfiak úgy tűnik, hogy egy "ablakot vásárolni" módban.

Ország-bölcs, a legtöbb fizető tagjai az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság második gazdaság jelentős mértékű, ami nem is csoda, hiszen ezekben az országokban is a vezetők által a regisztrált felhasználók. Más országok a top 10 közé: Ausztrália, Kanada, Norvégia, Németország, Hollandia, Franciaország, Új-Zéland és Dél-Afrika. Törökország, amely a 3-as szám a felhasználók száma regisztrált ElenasModels.com honlapján, didnâ € ™ t teszi be a Top 10-be a számát fizető felhasználók, valamint Olaszország és Spanyolország (a 6 és 10, illetve a szám A regisztrált felhasználók); Norvégia, Új-Zéland és Dél-Afrika váltsa fel a top 10. Úgy látszik, forróvérű Európai déliek inkább keresett, míg a férfiak a távoli és a hűvösebb országok ugrás a cselekvésre.

Az átlagos életkor a fizető tagok kérő orosz â € ~ csomagküldő bridesâ € ™ van 42,9 év vs 37,8 év a nem fizető tagok, és csak 5,1%-a fizet tagjainak, hogy a 30 év alatti képest 21,1%-a nem fizető tagok . Alatt-30 a férfiak nem tűnnek komolyan feleségül valaki a világ másik felén.

Kifizető tagjai a nemzetközi társkereső szolgáltatás nagyobb valószínűséggel elvált: 47,8%-a fizet tagjainak Elenaâ € ™ s modellek elváltak vs 33,2%-a nem fizető tagok. Kifizető tagjai is nagyobb a valószínűsége, hogy már gyermek: 39,3%-fizető tagok gyermekei képest 28,8%-a nem fizető tagok.

Nem fizető tagok az orosz társkereső oldalak tűnik, hogy több komolytalan, mint fizető tagja van: a nem fizető tagok kétszer olyan valószínű, hogy keres egy orosz menyasszony, miközben továbbra is törvényesen házas, 7%-a nem fizető tagok házas, vagy külön ellenfél csak 3,9% a fizető tagok.

Nem fizető férfiak kereső orosz menyasszony már majdnem kétszer akkora valószínűséggel dohányoznak, mint a fizető tagok: 37,1%-a nem fizető tagok élvezhetik cigarettára gyújtott, miközben csak 21,9%-a fizető tagok füst.

Vannak valamivel több, özvegyek körében fizető tagok: 2,1%-a özvegy körében fizető tagok képest 1,8% között, nem fizető tagja van. A képzettségi szintje fizető tagok is némileg magasabb: 86,1% a kifizető tagok főiskolai oktatásban, illetve nagyobb, mint 82,7%-a nem fizető tagok.

Etnikailag, 90,7% a kifizető tagok irányuló orosz menyasszony fehér, míg a többek között a nem fizető tagoknak csak 81,7%-a fehér.

Az új kutatások megerősítik, hogy a legtöbb súlyos, az orosz menyasszony keresők főiskolán tanult fehér férfiak 30-50 éves korábbi családi tapasztalatok. Szerint Elena Petrova, a tulajdonos Elenaâ € ™ s modellek, a legtöbb férfi ügyfelek keresnek fiatalabb szülőképes korú nők kezdeni egy család. Előállítása utód a fő hajtóereje a legtöbb ember csatlakozott az orosz társkereső oldalak, bár arra a kérdésre, a férfiak rendszerint hozza fel a témát a â € ~ hagyományos családi valuesâ € ™ helyett a vágy, hogy megtalálja valaki fiatalabb és csinosabb. A férfiak félnek, hogy úgy tűnik sekély szándékával egy fiatalabb partner, és ezért a téma az értékek gyakran hozták fel. Ugyanakkor, a férfiak csak ritkán forduljon a nők a saját kora nem számít, hogy mennyi a női odaadás megvitassák a családi élet, és inkább kapcsolatfelvétel fiatalabb nőket megjelenítő teljes hosszúságú képeket. A lakóhelye szerinti ország a leendő menyasszony nem bír jelentőséggel, hogy egy ember, így még egyszer megerősíti, hogy nem a kulturális háttér ezek után.

Vallomások a Mail Order Bride: American Life Through thai Eyes


Halálozás és Ismerkedés


A legtöbb az életem, én kerülni randi és a kapcsolatok. A középiskolában, ez a következménye volt az én képtelen játszani a szükséges játékokat. (Bár én tulajdonították, hogy reménytelen romantika, a választás indokolása a legtöbb kellemetlen tizenévesek.) A főiskolán, megtanultam játszani a játékot - nagyon jól. Én azonban továbbra sem dátumot. A közmondás, "miért megvenni a tehenet, ha a tejet ingyen" alkalmazott. Élveztem főiskolán.

Vége felé a kollégium, elkezdtem másképp gondolkodni. Azt akartam, hogy olyan kapcsolatokat alakítsanak ki a nem-causual fajta. Sok ember, akit ismerek időpont elegendő lenne egy kapcsolatban. Ezek nem feltétlenül vad a partnere, csak inkább ne legyen egyedül. Ez nem érdekel engem. Az én esetemben, azt csak a dátumot, ha találtam valakit nagy. Azt hiszem, (nagyon) jól magam, szerettem volna, hogy nagyra a lány azt időpontban is. És ez csak a kezdete a kritériumoknak. Fizikai vonzerő és érzelmi kompatibilitás nem kisebb jelentőségű kérdésekben. Ezek a lányok ritkák, de már megérintette én utam előtt.

Mint korábban említettük a blogomban, volt egy ritka fajtája rák esetében, amelyek még nem gyógyítható. Bántak velem sebészi eltávolítása a makro-daganat, de a mikroszkopikus maradványok kétségkívül továbbra is, és miután elég megduplázása, akkor újra megerősítse a követelést az egészségem. A dolgok nem valószínű, hogy jó vége. Mivel ezt, megérkezett az én randi találós kérdés. Ha én meg egy lány, hogy én tiszteletben; egy lány, hogy én vonzotta, egy lány, akinek a cége élveztem, egy lány, hogy szerettem volna befektetni időm és érzések ... mi történik, ha én leszek beteg újra? Én kezdeményezett lépéseket megszüntetni Chordoma fenyegetés, és mások később (nagyban) meghaladta igyekezetem, de most, azt hiszem a valószínűsége a tragédia meghaladja boldogan. Ez bevezeti a paradoxont, a 22-es csapdája. A cél a randi egy ilyen lány, mint az egyik vázolt, hogy megengedem magamnak, hogy söpört végig az áramlatok, abban a reményben, hogy egy olyan helyre a mély szeretet. (Én nem próbáltam lenni költői, az előző kijelentés legpontosabb összefoglaló a progresszióját összefüggések tudtam adni.) Amennyiben ezen a ponton jött - ha nőttem szeretni mélyen - Azt akarom, hogy megvédje őt a bajtól és a szenvedés. Mivel azonban Chordoma, szenvedését valószínűleg eredményeként az én betegség és a halál. Szenvedése lesz mély érzelmek. Továbbá, mivel a női érdeke, hogy megtalálja az ember az ő fiatal - nyilvánvaló okokból -, hogy továbbra is hat a vele egy hosszú idő. Ergo, a legjobb védekezés az én, mint a még nem azonosított, és folytatta a szeretet, az, hogy soha nem folytatni vele.

Rájöttem, hogy ez évvel ezelőtt, de ez egyre nehezebb fenntartani a rendszert. Az egyik, így könnyű, hogy nem folytatja a nők romantikus, ha fiatal, buta, és ... az egyetemen. Lehet, hogy indokolt a Dorian Gray fázis következtében ez a felismerés, de őszintén nem volt. Én éreztem magam úgy, ahogy az a geek lett főiskolai ember kurva lenne. Most azonban, kevésbé vagyok érdekelt az egyszerű örömök (önmagában, legalábbis.) Az elmúlt évben, vagy úgy, elkezdtem randi néhány nő, csak észre, én is önző. Azt hiszem, akartam, hogy a bensőséges kapcsolat, anélkül, hogy a nő beruházást. Ez volt a hülye, mert ez nem egy lehetőség.

Kis mértékben, írom ezt abban a reményben, hogy valaki majd pont egy nyilvánvaló hiba. Kitaláltam néhány, de ezek gyengék. Feltételezem, hogy az emberek okosabbak, mint magam is ajánlanak hasonló érveket; szeretném olvasni őket. Ugyanakkor, a legtöbb, írtam, hogy megszilárdítsa a megoldására és a megértés. Ezért írom a legtöbb az én blogbejegyzések és a számlák az én olvasótábora körülbelül hat ember.

Addig is, én is ezt tartom a racionális teendők: próbálja finanszírozni gyógyítani.