2010. november 18., csütörtök

Online Dating Tanulságok


Mint a felnőttek, a világ társkereső lehet egy ilyen kihívás. Ez különösen igaz, ha jön ki egy hosszú távú kapcsolat, és nem a "a játék" egy darabig.

Sok csapdák arra nézve, hogy el kell kerülni. Kerüld ki a csapdákat egy "belső játék." Ezt úgy tehetjük meg, ügyelve, hogy a saját gondolkodás és érzelmek és hogy őszinte magad, hogy mit gondol és érzés.

Itt van három a leggyakoribb csapdák, a panaszok és tünetek, és ami a legfontosabb, mit kell tenni helyette.

A Fairy Tale csapda

Ne feledje, a meséket hallottunk, és olvassa el, mint a gyermekek? Míg a legtöbb közülük jó erkölcsi tanulságokat, tanítani, hogy még mindig mese.

Mégis kezeljük annyi kapcsolatunk, különösen a szerelmi kapcsolatok, mint ha hiszünk a mesében valósak.

Elvárjuk, hogy tökéletesen ideális partner, hogy csak varázsütésre megjelenik egyszer, erőlködés nélkül a részünkről.

Itt van, hogyan hallom által kifejezett számos kislemez, akit edzője:

"Egy nap Én csak néztem a termen, a szemünk találkozott, és csak tudtam, hogy ő volt az egyetlen!"

Nos, talán igen, és talán nem.

Akárhogy is, miután a fény az "újdonság" a kapcsolat hord le, akkor is meg kell tanulniuk együtt élni egy másik személy - piszkos rá a legjobb.

Látom, sok ember baja így.

Megoldás: csak azt, hogy felelősséget vállaljon saját kapcsolat választása, és vállaljanak aktív szerepet találni egy jó meccs saját magad.

Ne csak reagálni az emberek, hogy úgy dönt, akkor, mint a "tetszeni fog ez a személy, mert, mint én." Interjú egy csomó ember a helyzetét a partnere.

A Rescue Trap

Így lehet kislemez megragadnak ebben az egy. Úgy vélik, hogy ha ők is csak megfelelnek a megfelelő személy, akkor az összes érzelmi, anyagi, és egyéb problémák élő megoldódik azonnal. Ez egy csapda, az egyik oka, mert ez így túl nagy nyomás nehezedik, hogy terjesszen senkire. Ezen túlmenően, ez meggyőzi arról, hogy Ön nagyon kevés energiát, hogy befolyásolják a saját életét. Ez az egyik hagy érzi magát kétségbeesett és rászorulók. Ha gond szaporodnak ahelyett, hogy eltűnik, a kapcsolat valószínűleg nem fog működni.

Megoldás: Először is, van egy közmondás, amely azt mondja, "Without a látás, a nép elpusztul." Úgy vélem, ez igaz a kapcsolatokra is.

Mi az Ön elképzeléseit a kapcsolat? Az egyik módja annak, hogy elkezdjük látását feltenni a kérdést: "Ha tudnám írni a forgatókönyvet, mi lenne kinézni?" Tudnia kell, hogy a kapcsolat nem egyezik meg pontosan a forgatókönyvet. Túl sok idő keresünk olyan személyre szabott tökéletes illeszkedést egy off-the-rack világot. Ez csak egy kérdés a kezdéshez létrehozására a kapcsolatot látást.

A második dolog, amit meg kell tennie, hogy megoldja a személyes, érzelmi, anyagi és egyéb problémák az élet, mielőtt kötelezzék el magukat egy hosszú távú kapcsolat. Ezután állni sokkal nagy esélye van a sikerre kapcsolat.

Dátum-To-Mate Trap

Mindig igyekezni, hogy egy kerek ék egy négyzet alakú lyuk? Ez az egyik veszélye az időpont-to-mate csapda. Ha kimegy a randi világot azzal a céllal, hogy meg kell találni a hosszú távú kapcsolat, vagy akár a házasság, akkor meg magad számára próbál tenni valamit, ami nem illik, nem tudja, és nem fog illeszkedni.

Volt egy coaching ügyfél, aki egyszer lépett egy házassági kapcsolatot akart tudni a gyermekek és tudván, hogy ő volt a legjobb ambivalens a gyermekvállalás. Az eredmény kiszámítható, nem? A pár végül elvált erről a kérdésről.

Miután a gyermekek szükséges feltétele volt ez a személy. A követelmény az, amit kell, és nem átruházható. Ebben a példában, akkor nem fél a gyermek.

Megoldás: Legyen nagyon óvatos, válás egy pillanat pár, főleg közvetlenül kell valakivel. Tudom, mi a követelmény egy hosszú távú kapcsolat, és rendezni a nem kevesebb. Figyelembe ebben a helyzetben félek számos kislemez I edző, mert úgy vélik, hogy jelentősen csökkenti a rendelkezésre álló partnerek. Bár ez igaz, emlékszem, csak vesz egy.

Dátuma egy csomó különböző ember nyomása nélkül számított-to-mate csapda. Ez a megoldás nagyban növeli esélyeiket az egyik.

További tippek és eszközök egyedülállók, akkor felkérték, hogy látogasson el www.ConsciousDatingAtlanta.com.

J� nikdy znovu o?enit