2009. november 27., péntek

Férfiak megtekintése arcok Szexi fotók - Nem csak Tits And Ass.

ATLANTA (AP) - ellenkező híreszteléssel ellentétben, a férfiak sokkal inkább egy pillantást vetni a nő arca előtt, más területeken, ha megvizsgálják, képek a meztelen nők, állapítja meg a tanulmány Emory Egyetem kutatói. És a nők is nézte képek a heteroszexuális nemi hosszabb, mint a férfiak, a tanulmány megállapította.

Mindkét eredmény, megjelent a lapban hormonok és Behavior, rávilágított a szexuális attitűdök valójában egyáltalán nem olyan titokzatos meg, ha nem egy tudományos könnyű, Emory pszichológus Kim Wallén mondta.

Wallén és volt hallgatója, Heather Rupp, állóképeket mutatott a párok szexuális és 30 a nők és a férfiak 15 éves kor között 23 és 28. Minden volt manipulált fel egy high-tech eye-tracking device mérésére, ahol ő tekintete ment először, és mennyi ideig tartózkodott ott.

Férfiak egyenesen az arcra, és még maradt egy darabig, de a legtöbb nő jobban érdekli a szexuális aktivitást. Mennyibe kerül így függ attól, hogy szedtek hormonális fogamzásgátló tabletták kitölteni.

Akik voltak Wallén mondta, voltak kíváncsiak a teljes fényében a fényképek és a "háttér" elem, mint ékszert, de a nők nem a fogamzásgátló tabletta voltak olyan területeken általában fedezi ruha.

"Eye-tracking adatok arra utalnak, hogy amit a nők a legnagyobb figyelmet fordítani, hogy attól függ, hogy a hormonális állapota, mondta Rupp, most az Indiana egyetem Kinsey Institute for Research in Sex, Gender and Reproduction.

Wallén Rupp, és azt mondta a tanulmány azt sugallja, hogy a férfiak nagyobb figyelmet arcok összefüggésbe hozható a magasabb aktiválható az amygdala, egy része az agy érzelmi folyamatokat az információs és izgalom.

Nők mondhatom, hogy megvizsgáltuk meztelen férfiak függetlenül attól, hogy felkeltette, Wallén mondta, de a női szervezetek nem mutatnak sokat.

"Ez rejtélyes, de arckifejezése egyik módja mutató jelzi érdeklődés és a szexuális élvezet" Wallén mondta.