2012. október 8., hétfő

Több mint 186.000 nők Seek "50 Shades Of Grey" kapcsolat szerint Dating Website


A NY Times Bestseller "Fifty Shades of Grey" ihletett generációjának szexuálisan underwhelmed nők szerte a világon, hogy legyen a saját "Anastasia Steele", és, hogy találják meg a saját "keresztény Grey".

Szerint SeekingArrangement.com, a legnagyobb társkereső honlapon azok számára, akik kölcsönösen előnyös kapcsolatok, mivel a kiadása ez a könyv, a száma a női tagok keresek egy "Fifty Shades" összefüggést tételszámmal több mint 186.000 világszerte. Szóval ez fikció, vagy non-fiction, és nem az emberek valóban élnek a fantázia leírt ebben a könyvben? Brandon Wade, az alapítója és vezérigazgatója SeekingArrangement.com mondja: "YES"

Nem adja el, amint bizonyítja éjszakán sikere a "Fifty Shades 'trilógia, hogy már a New York Times bestseller listáján több hónapig egy sorban. Miközben az "Ötven Shades of Grey" is felébresztette régóta szunnyadó szexuális fantáziák számtalan szexuálisan underwhelmed világszerte a nők, senki sem volt képes, hogy egy alak pontosan milyen a könyv hatott a szexuális életet a férfiak és nők egészen mostanáig.

SeekingArrangement.com a legnagyobb társkereső honlap célja, hogy segítse a sikeres és gyönyörű lakosság ilyen kölcsönösen előnyös kapcsolatok a mai napon bejelentette, hogy volt egy nagy kedvezményezettje a "Fifty Shades of Grey" kapcsolat trend.

"Az emberek, akik olvasták" Fifty Shades of Grey 'gyakran meglepődnek azon, hogy egy weboldal már létezik, azok számára, akik a "Fifty Shades' inspirált megállapodás", mondja Brandon Wade, az alapítója és vezérigazgatója SeekingArrangement.com. "Mivel a" Fifty Shades 'trilógia tette a New York Times bestseller listáján, a nők száma csatlakozás keresek megállapodás, hogy megtalálja saját "keresztény Grey" kifejezés tételszámmal több mint 186.000 világszerte. "

Szerint SeekingArrangement.com, 24,8%-a az aktív női tagok (ami több mint 186.000 nő szerte a világon) szeretné megtalálni azt a megállapodást, hogy a "Anastasia Steele", a főszereplő a "Fifty Shades 'trilógia volt a" keresztény Grey ".

Továbbá a honlapon látott jelentős számának növekedése a társkereső profilok, amely megemlíti a "Fifty Shades ',' keresztény Grey" vagy "Anastasia Steele". A mintegy 1,5 millió profil, a "Fifty Shades" említi felett 28.382-szer, "keresztény Grey 'említi felett 23.102-szer, és az" Anastasia Steele "említi felett 18.281 alkalommal.

A közvélemény-kutatás SeekingArrangement.com 's 1.600.000 tagja továbbá azt mutatják, hogy 78,8% a nők, mint a gondolat, enged a "domináns" férfi, mint a szürke, és 90%-át a férfiak a honlapon azt mondja, hogy megtalálja azt az elképzelést, a "Szubmisszív" Steele izgalmas.

"" Ötven Shades of Grey 'egy cukrosbácsi megfelelnek cukor baba történetét alapuló pénz, a hatalom és a szex, "mondja Mr. Wade, aki a BS és MBA fokozatot szerzett az MIT-n. "A legtöbb nő szereti a Hamupipőke történet, ha egy fiatal és ártatlan lány söpörte le a lába egy gazdag, erős és jóképű férfi. Ez az oka annak, hogy több százezer nő aláírása fel SeekingArrangement.com teljesítette a saját fantázia.


10 Ismerkedés Apps, hogy segítsen megtalálni True Love


1. OkCupid

OkCupid a leggyorsabban növekvő online társkereső platform. Könnyű belátni, hogy miért - OkCupid ingyenes, egyszerű és hihetetlenül telített.

Az alkalmazás integrálja a webhely matematikai alapú varázslat, ami arra utal, kompatibilis cimborák. A mobilalkalmazás, a felhasználók továbbra is meg kell építeni egy profilt, és válaszolj legalább 25 kérdésre. De minél több kérdésre válaszolni, annál jobb.

OkCupid a "helyiek" funkció a mobil app lehetővé teszi, egyedülállók használják a szabad ideje, hogy cserkész, aki a közelben egy kávéra vagy egy italra. Mondja el, hogy két órával a vacsora előtt a barátokkal, akkor is küldeni a "Broadcast" a kislemez a környéken - "Szabad vagyok a kávé út." Akkor csak várni a választ. Ha az alkalmazás a felhasználók számára is előnyös az élő értesítést, ha vannak legmegfelelőbbek elhaladó őket.

Ár: Ingyenes iOS és Android app

2. HowAboutWe

A HowAboutWe élmény körül forog nagy napja javaslatokat. A társkereső hálózat tette nevet szerzett magának a one-aljzat.

Regisztrálj javaslatot egy fantasztikus dátumát és várjon válaszokat. Vagy legyen proaktív és menj után egy szórakoztató dátumot. Ez mind a rendkívüli első napokra, amelyek potenciálisan vezethet a második dátum, vagy egy hosszú távú romantika.

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók böngészhet, és válassza a dátumot útközben. Lapozzunk végig a "legújabb" bejegyzés vagy "közelben" kirándulások. Ezután kattintson a "Kérdezzen Out" csatlakozni.

Ár: Ingyenes iOS app

3. Zoosk

Meg kell figyelmeztetni téged, hogy kap egy kicsit zsúfolt a Zoosk. De az esély a szikraképződés a kapcsolatot valakivel közeli magas. Jelenleg több mint 50 millió kislemez Zoosk.

A kezdéshez regisztrálj és kapcsolja be az alkalmazás radar, és nézze meg a közelben egyedülállók, akik most online.

Zoosk mobil platformja lehetővé teszi a felhasználók módosíthatják preferenciák a típusú emberek, akik előkerülnek a tárcsát. Készüljön fel a sok beérkező "Flirts".

Ár: Ingyenes iOS és Android app

4. Plenty of Fish

A Plenty of Fish alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók küldeni és fogadni üzeneteket útközben. Ellenőrzése értesítéseket rendszeresen azt jelenti, hogy ne hagyjon ki egy ütemet.

Az app, lapozhat profilok daters közelben. Plusz, hogy módosítja a társkereső profilját on the fly - feltölteni a képeket, szerkesztheti az információkat keressen a felhasználók számára és így tovább.

Ha kapsz fáradt üzenetek fogadása, egyszerűen kapcsolja ki az alkalmazást, vagy a hely-alapú nyomkövető.

Ár: Ingyenes iOS és Android app

5. Jazzed

Jazzed az Instagram mobil társkereső. Ahelyett, hogy hosszú és bonyolult társkereső profilok, a felhasználók arra ösztönzik, hogy kifejezzék magukat fotók.

Az alkalmazás a felhasználók kereshetnek egy főbb takarmány fényképek a felhasználók, érdekek vagy a "közelben" szűrőt. A Jazzed app illeszkedik duó közös érdekek.

A mobil felhasználók is elérhetik a platform számos funkciók, többek között e-maileket, jégtörők, "budges" profil nézetek és profilt menti.

Ár: Ingyenes iOS és Android app

6. Grindr

A Grindr app nevezték "a világ legnagyobb mobiltelefon-hálózat a srácok." Mivel elindítása 2009-ben, a minden férfi helymeghatározó app szerzett hatalmas globális hálózata több mint 4 millió felhasználó.

Plusz, a GPS-alapú app hozzáteszi, 10.000 több felhasználó minden nap.

A felhasználók ostor ki az app bárhol találni dátumokat, és barátai a közelben. Belül az app, tagok érhetik chat, privát üzenetek, fotók és helyfüggő követést.

Ár: Ingyenes iOS, Android és Blackberry app

7. Blendr

Blendr a Grindr az egyenes tömegben. Tényleg. A helyszín-alapú app indította Grindr alapító Joel Simkhai után az utóbbi sikerét.

Blendr egy társadalmi hálózat csomagolva egy mobil app. Felhasználói kattintva különböző érdekek alapján különböző kategóriákban.

Onnan kislemez kereshetnek a lehetséges egyezéseket kamat vagy a preferencia. Mint Grindr, Blendr a hely alapú alkalmazás, amely megmutatja, aki közel IRL.

Látunk lehetőségeket keresve barátok, míg a nyaralás, ha a járat késik a repülőtéren, vagy azt követően költözött új helyre. Egy másik jó app funkcióval látja trend hotspotok közelében, és aki ellenőrizni tól Blendr.

Ár: Ingyenes iOS app

8. MeetMoi

Az app tesz egy-egy betelepítésre felhasználók alapján "GPS helyek és közös érdekeit.

Az optimális felhasználás érdekében építsék ki a társkereső profilját. Kapcsolja be MeetMoi és meglátja, ki van a közelben chat. Az irodában, adtam az alkalmazás a go. Kiderült, a négy meccs nekem néhány várost blokkok.

Az intro szakaszban, ez egy csomó a sebesség társkereső. Az app ad csak egy órát beszélgetni valakivel. Ekkor elindul az óra visszaszámlál ha egyszer elkezd látja a mérkőzések. Választhat a chat most, soha nem vagy később.

"Az Intro valaki készen állunk, hogy bemutathatjuk Önöknek, akik a közelben -, és ha mindketten elfogadják, akkor beszélgethet akár egy órát", MeetMoi magyarázza.

Ha kijön, akkor találkozik személyesen a közeljövőben (mert vagytok annyira közel).

Ár: Ingyenes iOS és Android app

9. eHarmony

Az eHarmony app segítségével a felhasználók jelentkezzen be a fizetett profilokat útközben.

A felhasználók képesek lesznek hozzáférni mérkőzések és használja az alkalmazás "Ice Breakers" funkció üzeneteket küldeni és képeket feltölteni.

Az app kiegészíti a webes platform. A felhasználók kötelesek megtenni a kapcsolatot kérdőívet a web platform.

Ár: Ingyenes iOS és Android app

10. Hanglokátor

Sonar nagyszerű emberekkel találkozni közelben. Az alkalmazás segítségével a felhasználók a lehetőséget, hogy csatlakozni a Twitter, Facebook, LinkedIn vagy a Foursquare számlákat. Az auto-betölti a képet és az alapvető biológiai adatokat ez az integráció.

Aztán, azt mutatja, hogy "Érdekes emberek" és a trend "Helyek" a közelben. Sonar felületek barátok és barátok barátai.

Egyszerűen szünetelteti a Sonar fiókot, ha nem akarja, hogy megtalálják.

Ez az alkalmazás nem hagyományosan használt társkereső, de szórakoztató csevegni közeli barátok (a Twitter, Facebook, LinkedIn és a Foursquare), és érdekes, hogy csatlakozzanak a Sonar tagjai személyesen.

Sonar is ajánlja a app konferenciákon, futásokra, koncertek, partik és egyéb rendezvények.

Ár: Ingyenes iOS app

Most, több mint 40 millió kislemez használhatja legjobb online personals platformok, mint például Match.com és eHarmony valamint niche társkereső honlapok megtalálni a szerelmet. Online társkereső, viszont fejlődik. Egyre több és több, kapcsolódó kislemez használja társkereső alkalmazások számára, hogy javítsák esélye találkozó, hogy a különleges valakit.

Egyszeri csatlakozhat online és teszteljék a web-alapú szeretet kapcsolatok személy. Egyes esetekben ez csak egy pár perc után gyakorlatilag beszélgetni, hála a helyfüggő szolgáltatásokat.

"Ha azt hiszed, nem tech-hozzáértés elég letölteni társkereső app, gondolja újra:" Laurie Davis, alapítója eFlirt szakértő és szerző of Love At First Click: The Ultimate Guide to Online Dating (kiadó februárban a Simon & Schuster) elmondja Mashable. "A mai apped-up, textaholic társadalom, kutatás jelenti letöltésben apps, nem csak megnézni egy új YouTube-videó."

Adja ösztönözheti-of-the-pillanat társkereső. Foglalt fiatal felnőttek a csatlakoztatott generáció tudja használni a szabad idejüket a legteljesebb az ülés mérkőzések közelben. Egyes társkereső alkalmazás igényel kevesebb regisztrációs adatokat, mint a web társaik - egy hozzáadott bónusz.

"A legtöbb mobil alkalmazások jó csatlakoztatására gyorsan, így talál több kislemez keres alkalmi kapcsolatok felkészült on the fly", Julie Spira, a világ egyik vezető hatóság online társkereső tanácsadás, mondja Mashable. "Mindazonáltal, a hagyományos online társkereső oldalak is jó munkát végez a mobil."

A legtöbb apps kiegészítik a meglévő webes platformokra. A mobil platform arra ösztönzi a felhasználókat, hogy rendszeresen flörtölni, és lépést tartani a bejövő üzeneteket. Ott is sok az új alkalmazások a piacon.

"Figyelmesen elolvassa új platformok, amelyek nem rendelkeznek a hagyományos helyszínen, mint például a helyfüggő app MeetMoi, azt megtekintők új meccs még nem látott, aki lehet, hogy a jobb klikk," mondja Davis.

Egyszeri kell az időt, hogy milyen különböző társkereső apps kínál, mondja. Spira vezet a Los Angeles-i székhelyű Mobile Ismerkedés BootCamp, segítve kislemez minden szinten használ mobil társkereső apps. Ő kínálja a következő tippeket.

"Mint minden social networking site, vagy társkereső oldalon, a kritikus tömeg a fontos," Spira mondja. "Azt is megállapították, a BootCamp hogy egyszerűbb a funkciók és a regisztrációs folyamat, a boldogabb a kislemez volt az apps voltak használva. Túl sok prémium funkciók váltak zavaró. Miután egy interfész, amely megkönnyíti, hogy írjon valaki fontos. "

Ne félj, hogy a labdát gördülő egy potenciális romantika. Mobile alkalmazás a felhasználók várhatóan nem várni, és megismerni a személynek, mielőtt ütemezése a Meetup. "Az eredeti szándék, hogy megfeleljen összpontosít, szórakoztató, de ez nem jelenti azt, hogy a dolgok nem fordulhat súlyos később a kapcsolat alakul ki," mondja Davis.

Annyira, mint a mobil Párkeresés apps az most ez is fontos megjegyezni, hogy amennyiben a bejelentéseket és állandó üzenetküldés kap nyomasztó, ez rendben van, hogy egy kis szünetet.

"Ne felejtsük el, hogy a legtöbb helyszín-alapú alkalmazások van egy kikapcsoló gomb," mondja Davis. "Jellemzően található beállítások szakaszban fontos, hogy csak akkor érhető el, ha magad készen állsz, hogy flörtölni, így nem elkapjanak egy cutie, ha éppen a boltban a PJS."

Ismerkedés apps megkönnyítése valós futásokra, így a biztonság még fontosabb alkalmi mobil futásokra, Davis mondja.

"Meeting inkább spontán, így marad egy nyilvános helyen, tartása szóló közleményt app (helyett cseréje szám), és megteremti egy felhasználói nevet anélkül, hogy az igazi neve benne van must."