2010. március 13., szombat

Online Dating Tips For elfoglalt Vezetők


By Katharine Blodget

És most nézzük röviden a figyelmet a munka utáni élet ...

Az elmúlt néhány évben, már volt alkalmam megtapasztalni az online társkereső tudását sok hozzátartozók több helyszínen. Sajnálattal jelentem, hogy a legtöbb ember egy kis online-randi készség-fejlesztés csinálni.

Ha a használni kívánt társkereső oldalakon találni valakit hűlni lógni után (közben?) Működik, segít abban, hogy egy tisztességes első benyomás. Tehát itt van néhány gyors tipp ...

Interneten társkereső tipp fiúk

Ne kezd a hirdetést a "Én egy kedves srác ..." Miért is ne? Mert ez csak arra utal, hogy te egy bunkó. Srácok, akik valójában nem tartom szép ez a minőség figyelemre méltó.

Ne mondd: "Én nem vagyok, mint bárki más ..." Get over yourself. Te, mint bárki más! Ez az, amiért te vagy a Match.com.

Légy őszinte ... de ne mondd el mindent. És válassza ki mit mond. Ha Ön "Mindenevő keres, talál egy másik módja annak, hogy ugyanazt mondják. "Mindenevő" nem vicces. It's fenyegető.

Ne írjon tetves címei a hirdetésére vagy saját intro-mailt. Én nem értem, hogy prózai itt, hanem társkereső oldalakon csak más formában, a minősített reklám. Ön leíró, a forgalomba hozott termék a potenciális vásárlók számára. Aktualitások, hogy tartalmazza a "Hmmm Hello" "Hello" vagy "Szia:)" Ne fessük be a terméket kedvező fényben.

Ne tegye egy képet saját magáról, aki olyan baba juh. Bevallom: én is buktam erre.

Do write "Szia." "Hi" rendben van, valóban. It's hatékony. "Hmmm Hi" hülyeség.

Netes randi tipp lányoknak

Nem állapot, a hirdetések, hogy a "nőies", "paradicsom" vagy a "ritka fajta ..." Mindenki azt mondja, ezeket a dolgokat, és nem sokat segítene. Ha egy lány, feltételezhető, te vagy "női" (Jó, talán nem). "Paradicsom" egy hely. És egy "ritka fajta" úgy hangzik, mint valami állat.

Ne tegye egy jó kinézetű képet magadról, a legjobb, amit tehetek. Sajnálom, hogy számít. (És nem mindegy, hogy te is. Úgyhogy szállj le arról a magas lóról!)

Ne tegye egy profilt (oldalnézet az arc), mint a fő Headshot fénykép. Feltárása fél oldalán, az arc néha szexi, hanem azt is javasolja, hogy a többi szörnyű lehet. Kap a rossz hír az útból.

Ne mondják, hogy "várom, hogy halljam a te ..." és győződj meg róla, hogy mit szeretne hallani. Szalagcímek, mint például "Szeretnél kipróbálni valami újat és játékos?" Vagy a "Big a legjobb" kifejezés jobban megfelel egy pornó site.

Ne töltsön be a gúnyolódás, vagy dicsekedni magát a hirdetést. Magasztaló meg erények és teljesítményekre képes arrogáns hangot. Az is unalmas.

Ne írja le magát és a korát őszintén, és felszámolására bárki, aki nem valamelyik dont fent. Az igazság jön ki végül. Lehet, hogy is lehet most.

Ott, lásd, milyen egyszerű?