2011. március 22., kedd

Ismerkedés Website "Az Ugly People" ünneplése Az első összecsapás


Nagy-Britannia első randi létesített ügynökségek számára, akik "esztétikailag kifogásolt" ünnepli egy valószínűtlen mérföldkő után készített első elkötelezettségét tagjai között.

Tom Clifford és Janine Walker, aki azt mondják, hogy "nagy személyiségek", tervezi, hogy feleségül idén követően a forgószél online romantika.

A pár találkozott kevesebb mint egy hónappal ezelőtt www.theuglybugball.com - egy társkereső honlapot az "esztétikailag kifogásolt".

De miután négy időpontban eljegyezte a hét elején.

Most a pár, aki enjoyoed a kölcsönös szeretet az egészségtelen ételek és a TV vacsorák, tervez egy téli esküvő mellett saját otthont Stow-on-the-Wold, Gloucestershire.

Mr Clifford, 36, egy szőnyeget szerelő, aki a "arca, ami a gyermekek sírnak", azt mondta: "Én már a vicc, hogy a nők évekig, mert az út nézek."

"Mindig azt hittem, hogy én voltam túl csúnya asszony, hogy megfeleljen a jobb, de az életem megváltozott, amikor találkoztam Janine."

"Gyönyörû, és én szeretem őt minden lehetséges módon. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez történik. "

Mr Clifford, aki már 1998 óta egységes, foltos Janine, 31, a helyszínen augusztus végén.

Ő fedezi e-mail szövege a következő: "Kedves Janine, Csak láttam a szép arc a The Ugly Bug labda, és szeretne találkozni. Élsz közelemben, ezért ez nem lehet probléma. "

"Van egy arc, ami a gyermekek sírni, de, mint mondják, a szépség a szem a néző - és azt hiszem, szeretni fogja nekem is."

Miss Walker, a bolti eladó, aki él a szüleivel, egyetértett.

"A többi, ahogy mondani szokás, már történelem," mondta.

"Nagyra értékelem, hogy Tom nem Brad Pitt, de aztán nem vagyok Angelina Jolie sem."

"A szépség a szem a néző, és nekem Tom a tökéletes, szép királyfi."

Hozzátette: "Én vagyok annyira elégedett, hogy sikerült találkozni vele, és én vagyok a fej-over-sarkát a szerelem."

A páros most tervezi meghitt esküvőt barátok és a család, és már elkezdték írni a saját fogadalmat.

Ők is kaptak egy ingyenes nászút, hogy Borth Walesben, udvariasság The Ugly Bug Ball.

A szóvivő a helyszínen azt mondta: "Ez az első elkötelezettség, és mi természetesen örülünk nekik is."

"Mi kínált nekik az utat, hogy Borth mert van olyan cég van, és lakókocsi kívánok nekik sok sikert a jövőben."


Vádlott sírrablók Dodge szex díjak


MADISON, Wis - Három férfi, aki kiásta egy fiatal nő holttestét, hogy a szex után, hogy látta volna gyászjelentés fényképet nem lehet bízni próbált szexuális zaklatás miatt Wisconsin nincs törvény ellen, nekrofil, egy fellebbviteli bíróság úgy határozott csütörtökön.

A bíró helyes volt, hogy utasítsa el az ellene ikertestvérek Miklós és Alexander Grunke és Dustin Radke, mind a 21, mert a törvényhozók soha nem állt szándékában, hogy nyilvánítsák bűncselekménnyé szex egy holttestet, a District 4 Fellebbviteli Bíróság azt mondta egy 3-0 döntéshozatalra.

A három férfi ment a temető Cassville a délnyugat-Wisconsin a szeptember 2-távolítsa el a testület Laura Tennessen, 20, aki megölte a előtti héten egy motorkerékpár lezuhan.

A férfiak használt lapát, hogy elérje a sírját. Elhagyták a tervet, és végül letartóztattak, miután a jármű hajtott be a temetőbe, és jelenteni a gyanús viselkedést, a hatóságok szerint.

Azt mondták, a férfi látott egy nekrológ az Tennessen vele fotó és akarta ásni a testét, hogy közösülésre. Az ilyen cselekmény az úgynevezett nekrofil.

A férfiak vádolták próbált harmadik fokozat szexuális zaklatás és szabálysértési lopási díjat. De Grant County Circuit Judge George Curry elutasította a szexuális zaklatás díjakat szeptemberben, mondván nincs joga Wisconsin címzett nekrofil. Ügyészek fellebbezett a döntés.

Felmerül a kérdés, egy olyan rendelkezést, a szexuális zaklatás törvény mondván büntetőjogi alkalmazni ", hogy a sértett az élve vagy halva idején a szexuális érintkezés vagy szexuális kapcsolat révén."

A fellebbviteli bíróság szerint a törvény egyértelmű, de a legésszerűbb értelmezés volt, hogy nem tiltja be a nekrofil. Ehelyett a bíróság azt mondta, a törvény célja az volt, hogy megbizonyosodjon arról, ügyészek járhat szexuális zaklatás díjak repce-gyilkosság esetekben, amikor az áldozat végül meghalt.

Felháborodás át az ügy hamarosan változik a törvény.

Dale szenátor Schultz, R-Richland Center bevezetett szabályozás szerdán, hogy tenné a szex egy holttestet a bűntett miatt büntetés akár 6 év börtönbüntetésre és 10.000 dolláros bírságot. A törvénytervezet illeték ugyanazt a szankciók ellen, aki szándékosan megzavarja a temetkezési helyén, vagy egy eltemetett emberi holttest.

Dating Tips For Men From Marty McFly