2011. április 9., szombat

Online Dating örvend Boom boom között


"Tizenöt évvel ezelőtt, ha ment egy online társkereső oldal, akkor lehet azt gondolták, hogy három fej", mondja Helen Fisher antropológus, a Miért Őt? Miért ő? és miért We Love. Győződjön meg, hogy négy fej, ha te lennél a középkorú.

Egyelőre azonban ez baby boom, akik így a legnagyobb csobbanás az online társkereső medence. A Match.com, a 50-a-65 korosztály az online társkereső leggyorsabban növekvő demográfiai, akár 89%-ban az elmúlt öt évben. És JDate.com, a honlapon a zsidó kislemez, a tagok, az 50-plus korcsoportonként ugrott 40%-ban csak egy év, 2008-tól 2009. JDate anyavállalata még egy honlapjára a Boomer piacra, SingleSeniorsMeet.com, amely a leggyorsabban növekvő tulajdon.

Csak a baby boom nem tudtak lépést tartani a fiatalabb emberek felkarolása az új technológia, így még azok is lassabb volt, hogy a dip toe a kibertérben társkereső vizeken. De most ezek leküzdésében félelem. "" Nem veszélyes az internetre? " Hallom ezt a régebbi meg, akik nem annyira megszokták, életüket online, mint a fiatalabb generáció is, "mondta Gian Gonzaga, vezető kutatási igazgatója eHarmony.com, amely szintén tapasztalt lendületet érdeklődés az 50 -plusz tömeg. "Miután tessékelte ki őket ott, hogy gyorsan alkalmazkodjanak. Ők emlékeznek, milyen érzés, hogy jól érezze magát. "

A túlfeszültség népszerűbb a középkorú kislemez kell törekedni, hogy nem meglepő. "Mindig is éreztem, hogy az online társkereső lenne legnépszerűbbek az emberek között, akik 50-65", mondja Fisher, tanácsadója, Match és inda, Chemistry.com: "Tudják, hogy mindenki a saját családi és társadalmi körökben. Hol vannak találkozunk az emberek? Nem volt ideje, hogy új hobbija, amelyek valószínűleg be őket a potenciális partnerekkel. És hosszú múltra a bárok. A régi időkben volt különböző mechanizmusok, de ezek is eltűntek. "

Az új mechanizmus valóban ideális boom. "Sok Boomer daters iratkozzon fel online társkereső utáni válás vagy után egy hosszú szünet társkereső," mondja JDate szóvivője Arielle Schechtman. "Ők elfoglalt szakemberek, így képesek tanulni a lehetséges dátumok online, saját időbeosztás, teszi online társkereső értékesebb számukra, mint a többi korcsoportban."

Fisher arra is rámutat, két fontos tendencia, hogy a növelése a népszerűsége online társkereső körében az idősebb tömegben. "A nők meghajtására munkaerőpiaci, hogy több a rendelkezésre álló jövedelem, így lehet kisétálni a rossz házasságok," mondja. "Továbbá, a népesség elöregedése, megvan Viagra, és a hormonpótló. A várakozás most az, hogy az idősebb ember fog a mai napig, és újra férjhez. "Szerint ugyanis egy becslés, egy a négy második házasság a boom indult online.

Online társkereső a természetes öregedés baby boom pontosan azért, mert már a tömb körül egy párszor. (A Match között a 50-65 demográfiai 71%-a elvált és 11%-a özvegy.) "A korral jár tapasztalat, hogy középkorú daters lehet sokkal több hozzáértés, mint a fiatalabb daters, hogy tudjuk, mit akarnak az egy társ, "mondja Schechtman. Hozzáteszi eHarmony a Gonzaga, "idős egyedülállók is jobban perspektívát a személyes értékeket és prioritásokat az életben. A tapasztalatok a múltbeli kapcsolatok egy hatalmas előnye az idősebb egyedülállók, akik szeretnének bejutni egy hosszú távú kapcsolat. "

Boom ", sőt, gyakran egy nyitott gondolkodású véve a lehetséges partnerek, amely alkalmas arra, hogy az online keresési folyamat. "Az idősebbek keres egy társ, egy egész életen át tartó partner," mondja Fisher. "Ők nem keresi a reprodukciós partner, így azok egy pillantást vetni a szélesebb egyének és nagyobb valószínűséggel felvenni valakit a különböző társadalmi, gazdasági vagy vallási háttérrel. Nem kell, hogy ez a személy haza az anya már, és miért ő a görög, hanem a zsidó. "

És a korral jár szélesebb körben a kapcsolatok. Számtalan történetet hallottam boom nekimegy valaki online akit tudták, a korai években. Jerry Brown, 60, özvegy a Lake Forest, Kalifornia, szorult a randevúzz ismét lánya, aki vette a képet, és írta online profil, hamarosan ő perusing potenciális társait a becenév Voltageman5050.

"20 perc múlva kezembe került egy képet valaki eszik egy nagy fagyi, hogy nézett nagyon ismerős," mondja. Kiderült, hogy Patti Johns, vagy NursePatti659, Brown viszonzatlan középiskolában összetörni. "Küldtem neki egy e-mailt az én telefonszámát, és azt mondta, hogy sietni", mondja Brown. De Johns, aki elvált, és már a meccs három éve, volt rá idő. "Tudtam, hogy az e-mail volt, hogy a fickó, aki egy nagy odavan nekem 40 évvel ezelőtt," mondja. "Szóval ez az, aki az univerzum, hogy nekem? Volt szemellenzőt, amikor jött a Jerry. "

Ezek a szemellenzőt elolvadt, amikor Johns végül beleegyezett, hogy egy dátumot, és maradtam, amíg beszélnek 02:00 Voltageman5050 és Nursepatti659 tervét, hogy feleségül idén tavasszal.

Online dating kan hj�lpe med at finde din soulmate