2011. június 30., csütörtök

5 legjobb módja, hogy Meet Men ha már elmúlt 35 és Elvált


Kapok annyi női ügyfelek, akik több mint 35 és elvált, akik hozzám működő, feltételezve, hogy azok egy automatikus társkereső hátránya, mert a kor. Azt mondja, hogy csalódott, hogy próbálják a mai napig, hogy a "több mint 35" korcsoportban.

Hadd mondjak valamit. Azt nem lehet több baj. A legnagyobb probléma, hogy ezek a nők nem a kor, hanem a gondolkodás. Így minden nő, aki ebben a demográfiai és érzem, ezek a nők nem a társkereső, mint egy "több mint 35," itt van az öt legjobb módja, hogy megfeleljen a férfiak, ha több mint 35.

1. Ha hiszed, akkor ez igaz: Emlékszel a híres Henry Ford idézet: "Akár azt hiszed, lehet, vagy hogy nem lehet, akkor általában nem igaz?" Úgy találtam, hogy találkozhat csodálatos emberek bárhol és bármely életkorban . Ez az egész, amelynek rengeteg gondolkodást. Szóval sok ember hallgat a barátok vagy a majom chatter saját feje elmondta, minden akadály, hogy álljon az útjukba, mint egy nő több mint 35 év. Sokszor ez jön a többi egy barátot.

Nem hallgat a barátok, mint ez, mert azt tapasztalom, hogy sok kislemezt is attitűdök csak nevetséges. Ők szeretnek vásárolni a negatív, hanem pozitív. Hallom, hogy sokan, akik élnek Los Angelesben mondd nekem, hogy Los Angeles az a legrosszabb hely a mai napig ha egy nő több mint 35. Tényleg?! Ez a legnagyobb város az országban, és nincs senki, hogy megfeleljen ha egy nő több mint 35? Gyerünk!

Mi történik az, hogy az emberek nyilvánvaló a dolog, amelyen a fókuszt. Tehát, ha a nők összpontosítva csalódás, vízhiány és hiba a saját társkereső életben, akkor ez mit fognak megtapasztalni a saját társkereső életben. Rájöttem, hogy mindig talál valakit, aki egyetért veled, ha keresel visszaigazolást valami negatív, mert a legtöbb ember negatív. A legtöbb ember szereti a sajnálkozik, és a legtöbb ember tényleg olyan, mintha mások sajnálkozik velük. Tehát az első dolog, amit meg kell tennie, hogy változtassa meg a gondolkodást.

2. Take A Look At Yourself jó: akarok adni egy kicsit a ébresztőt. Azt akarom, hogy kihívás, hogy meg mélyen az életed. Ha lett volna baj találkozó emberek, azt akarom, hogy kérdezd meg magadtól, ha már tényleg tett eleget az Ön részéről, hogy eléjük.

Mint mondom egyéni bármely életkorban, a tökéletes ember nem fog csak megjelenni a küszöbön egy napon virággal és egy üveg borral a kezében. Be kell, hogy legyen proaktív. Szóval azt akarom, hogy kérdezd meg magadtól, ha már tett eleget. Van igazán hálózatba, amennyit csak lehet? Van elment egy nagy online társkereső oldal, írt egy nagyon jó profilt és kezdett kapcsolatot néhány férfi az interneten? Van kutatják, milyen dolgok történnek a területen, ahova lehet menni?

Előfordult valóban tenni mindent, amit csak tud csinálni, mert komolyan kétséges, hogy nincs férfi a 40-es, amit a dátumot. Azt hiszem, hogy már frusztrált, és akkor már hagyd, hogy elérjenek. Előfordul, hogy egy csomó egyetlen embert. . . de időbe telik, most "reset", és átcsoportosítására.

3. Ne a kutatás: A következő dolog az, hogy egy kis "házi feladatot." Do némi kutatást, és megtudja, milyen dolgok történnek, és a területen rendelkezésre álló. Nézze meg, mit a dolgok érdekesek az Ön számára. Ne válassza ki a dolgok, hogy nincs személyes érdekeltsége az csak azért, mert úgy gondolja, nem lehet ember ott találkozik. Ön nem csak több móka, de arra is legsikeresebb találkozáskor, ha élvezi az életét és megteremti a jó energiát. Ugyanakkor, bár, nyitott rengeteg lehetőséget.

Íme néhány ötlet, hogy a kutatás. Próbáld kideríteni a boldog óra, hogy odakint az emberek a 40-es évek. Tekintsük sebesség társkereső események. Próbáld ki ebédelni a területeken, ahol a kórházak, ahol találkozhat az orvosok. Menj, ahol ügyvédek lógni körül ebédidő alatt vagy boldog óra. Gondolt már arról megy az autó kereskedések? Sok a high-end is valójában fél. Ugrás egy és elmondani nekik, hogy szeretnék, hogy jöjjön az egyik fél, amikor már új autót kiadások. Van hálózati események, mint Toastmasters, ahol az emberek fognak menni, és akkor beszél. Vannak fundraisers. Gondolj kívül a doboz, és kap kutatása.

4. Készíts egy listát: Szóval, én vagyok kihívást akkor most, hogy összeállítunk egy listát. Keresse meg legalább tíz helyen lehet menni vagy tíz dolog, amit tehetünk a városban más, mint amit én javasolt. Volt egy ügyfél egy alkalommal, aki valóban elment a kórházba, és még ebédet minden nap, mert azt akarta, hogy megfeleljen az orvos. Valóban, miután két és fél hónapos lány találkozott egy orvos. Minden a folytatása, amit akarsz, és az a lépés, hogy azt.

5. Get Out There!: Most, hogy beszéltünk a gondolkodás, még akkor némi kutatást, és még volt úgy, hogy egy listát, az egyetlen dolog maradt meg, hogy valóban magad kint, és kezdje találkozáskor. Az élet területén. Az élet arról szól, élvezi a pillanatot. Semmi sem történik azok számára, akik ülni és várni mégis. Szóval kihívás magát, hogy tegyen lépéseket minden nap. Nem fogod elhinni, mi vár odakint az Ön számára!

Miután ez az öt tippek neked jó utat a találkozó sok ember. Minden a nők, akik több mint 35, van rengeteg csodálatos és a rendelkezésre álló férfiak odakinn az Ön számára, hogy megfeleljen. Gondolj bőség és megtalálja őket.

Virtuaalitreffailun valintoja ja mitä pitäisi tietää