2010. január 15., péntek

Golden szabályai Sikeres Online Dating


Ma, we're releasing tíz aranyszabály az online dating. Ezt a listát állítottak össze, hogy több hónap alatt állt felülvizsgálata és reagálás több ezer profilok és ügyfélszolgálat e-maileket. Kezdtük el a mosoda listáját szabályok és szűkült le a szabályokat, hogy mi minősül "The Fundamentals" a sikeres online dating. Ha követed ezeket a szabályokat, az online társkereső élmény lesz egy szórakoztató, gyors és egyszerű folyamat. Minden a következő szabályok fognak tárgyalni részletesebben a jövőben a blogok, de most, íme egy rövid összefoglaló a 10 aranyszabály, hogy a sikeres online dating.

1. Legyen képes hasonló: Ez sokkal könnyebb, mint gondolnánk, és a kulcs abban rejlik, tartsa profiljának egyszerű és összefoglalni. Your Profile fest egy képet, hogy ki vagy és mit fogsz. Paint átfogó képet (én a kilépő személy, aki a szabadban. Töltök szabad időm snowboard, hátizsákkal, túrázás, úszás, biciklizés, stb.). Lakás egy vagy két tárgyat vezethet az emberek azt hinni, hogy nem sok más tevékenység folyik az életed (Mérnök vagyok és ez az én felelősségem, hogy dolgozzon ki egy programot, amely kölcsönhatásba lép a kütyü, ez a termelők és a hirdetők népességnövekedés napi elemzések ). Minél több tevékenységek, amelyeket felvehet a profilját, annál nagyobb ösztönzést fog adni másoknak, hogy szeretnénk Önnel a kapcsolatot.

2. Légy lelkes: A profil az első benyomás. Tartva a hangja a profilod vidám, pozitív, majd dörzsölje le a többiekre és vezet magasabb eredményességi mutatóik. Hasonlítsuk össze a két példa: Szeretem a strand ellenfél Szeretem a strand és megtalálni az időt, hogy ott, mint én csak lehetséges. Azt mondod, ugyanaz a dolog, kivéve, hogy egy sokkal színesebb és leíró, mint a másik.

3. Kép: Nem tudjuk ezt eléggé hangsúlyozni: ha nem osztja a képet, online társkereső valószínűleg nem dolgozik érted. Ha legalább egy képet, és válasszon egy jó egy. Profilok kép nélkül ritkán felül a mások által ritkán kap válaszokat. Szeretne időt üzenetek küldésére vagy reagált arra, hogy az üzenetek didnt megosztani egy képet? A többség a regisztrált tagok feltöltheti a képeket, mert ők komolyan gondolják a megállapítás valakit.

4. Legyünk őszinték: Fluffing egy profilt tűnhet, mint egy nagyszerű módja annak, hogy jobb eséllyel találkozó kislemez, de ez csak akkor, ha keres, nagyon rövid távú eredményeket. Igazság az, hogy becstelenség, ha felfedezik, akkor valószínűleg összetörik minden bizalmat és hitelességet, hogy megállapításra került. Légy önmagad, legyünk őszinték, és hagyja az emberek, mint te, ki vagy.

5. Kitűnjön: Küldés egy sort üzenet tűnhet egy gyors és egyszerű módja, hogy mérje fel a kislemezek a kamatokat, de a felmérések szerint, a szavazásokat és visszajelzés â € "tagjai gyűlölni egy réteg darabjait. Ha érdekel a csatlakoztatás valakivel, szánjon rá időt, hogy küldjön egy üzenetet, amely lehetővé teszi a személy, a másik végén tudja, hogy te valóban érdekli őket. A legjobb módja, hogy eredmények feltűnni.

6. Interact: Ne távol maradnak üzeneteket küldünk. Itt vannak a megfelelő embereket. Légy proaktív kapcsolatot kezdeményező, és ne felejtsd, hogy légy önmagad. Lehetőleg ne küldjön üzeneteket olvas, mint újraindul, hiányzik a tartalom, vagy sajtos jellegű. Kezdeményez kapcsolatot gyakran.

7. Légy nyitott gondolkodású: Online társkereső szól megismerése és az új emberekkel találkozni. Miután rendkívül szigorú szűrők bántja a esélye igazi siker. Ha megjelenik egy üzenet, hogy a fogásokat a figyelmet, a választ. Te nincs semmi vesztenivalója, és sokat nyerhetnek.

8. Használd a legjobb ítélet: Online társkereső célja, hogy egy biztonságos környezetet, de vannak olyanok, amelyek megpróbálják játékban a rendszer. Használd a legjobb ítélet, amikor megosztjuk személyes adatait. Ne féljen feltenni a kemény kérdéseket, és megteszi, mennyi idő van szüksége, hogy jól érzik magukat. Ha valaki igazán érdekel téged, hogy fogja érteni.

9. Olyan emberekkel találkozhat: csere üzenetek egy nagyszerű lehetőség, hogy megtörjön a jég, de a kémia határozza meg a valós életben forgatókönyveket. Bízzon az ösztöneiben! Ha úgy érzi, a kapcsolat, ne habozzon, hogy találkozzanak velük szembe. Amikor úgy dönt, hogy találkozzon egy potenciális mérkőzés ne feledjük, hogy megfeleljen a nyilvános környezetben.

10. Legyen türelmes: Online társkereső időt vesz igénybe. Mindaddig, amíg tartsa be a fenti tippeket, akkor biztosan talál magának egy mérkőzés volt, ez megéri a várakozást.

Los hombres hacemos las reglas sobre Sexo Hoy