2011. szeptember 26., hétfő

Kapcsolat révén beszélgetés


Sok ember nehezen beszélgetett az emberekkel, nem beszélve a potenciális partner. Ne feledje, azokban az időkben, amikor is a határidőket, és a beszélgetések éppen elsötétedett. Azt nem tudom, mit mondjak, a dolgok egyre kínos.

A jó hír az, ha lehetőséget kap arra, a nők szeretnek beszélni. Talking hosszú ideig teremt érzések természetes kapcsolat egy nő. A nők szeretik, ha úgy érzik, mintha meghallgatása. A nők csak beszélni és beszélni és beszélni, amíg a legjobb barátja.

Mivel jó hallgatóság is olyan fontos egy kapcsolatban. Sőt, ez fontos. Hallgatása miatt nő úgy érzed, tényleg érdekel, hogy hogyan csinálnak, és róluk, mint egy ember. Megteremti szerelem.

Azt akarom mondani, hogy hogyan hozzon létre kapcsolat a hallgatni a beszélgetést. A nők felfedi az összes magukról ezzel a képlettel - minden, ami a belső személyiség. A felfedi a vágyaikat, a titkok, a szent történet, minden szó, amikor valakivel, azt érdekli a romantikus szinten. Ezt hívják a négy második szabály.

Amit tenned, hogy kezdje meg a beszélgetést egy nővel, és hadd beszéljen. Nem számít, mit beszél, amíg csak úgy tűnik, érdekli. Várja meg, amíg ő befejezi mondván mindent, amit mond, és számítanak a fejedben négy másodpercig. Mi lesz az ő kezdi beszélni belül ismét számítanak a 1 2 3 4.

Ha ő nem beszél belül számítanak négy másodperc, egyszerűen ismételje meg az utolsó dolog, mondta, és kapd el beszélni újra. Azt lehet mondani, az utolsó felében a mondatot formájában a kérdést, vagy egy nyilatkozatot, hogy mi. Például:

Janelle: "Szeretem a havat .... Ez csak olyan szép ...."

1 2 3 4

Jonathan: "olyan szép?"

Janelle: "Igen, én is bámult, hogy órákig .... Imádom a fehérséget a jég ..."

1 2 3 4

Jonathan: "Fehérség a jég?"

Janelle: "Ez emlékeztet engem, amikor egy kislány. Apám, hogy engem a hegyekben. Volt ....."

(És ő csak megy, és felfedi az összes történetek élete).


Beszélgetések lehet órákig, mint ez. Mit csinálsz a felszabadító egy nő természetesen bőséges tendencia, hogy beszélni, amíg a tehenek haza. Úgy fogja érezni, mint te vagy a legjobb ember a világon, mindenki hallgat rá. Elegem van a nők megköszönni csak ült ott, és hallgattam őket.

A négy második szabály ideális megoldás a dátumok hol van stumped, hogy mit beszélni, és ha akarja, hogy úgy bánnak veled, mint a legjobb barátja, ami fontos, ha akarsz kerül reá intim partner.

Így a következő alkalommal, amikor kint, próbáld ki a négy második szabály. Nem lesz biztos létre ezeket az érzéseket a barátság és a kényelem tudd mindent róla.

트위터는 귀하의 데이트 게임 허츠


Soha ne beszéljünk a folyamat


Soha ne beszéljünk a "folyamat".

Ha már tanul SoSuave.com, amit megtanult egy csomó technika, hogy segítsen a vonzó nőket. Soha ne mondd egy nő "mit" csinál, vagy "miért" csinálod. Azt akarja, hogy úgy gondolja, hogy te "természetes karizmatikus".

Például:

- Ne mondd el egy nőt, hogy ő kell, mint te, mivel ő nézett a szemébe.

- Ne mondd neki, hogy soha nem hívja fel a következő napra, mert akkor hogy nézel ki kétségbeesett.

- Ne mondd neki, hogy te egy magabiztos ember, és hogy a nők, mint a magabiztos férfiakat.

- Ne kérdezd meg, miért tartja megható meg. Vagy kérdezze meg, miért volt megható, hogy a többi srác.

- Ne mondd el neki, hogy a nők szeretik, hogy meghallgassák, és gondolataikat parafrázisa vissza őket.

- Ne mondd neki, hogy fiziológiai arousal növelheti vonzerejét két ember között.

- Stb

Amikor beszélsz a "folyamat", hogy elveszíti a varázsát. A nő válik öntudatos, és akkor találkoztam a "cselszövés", nem pedig bájos.

Ha úgy érzi, meg kell beszélni a "folyamat", majd tegye azt a Don Juan Fórum másokkal, mint te.

De nem a lányok éppen érdeklő

Duygusal Tetik


Ha egy keresztény dátumot nem hívők?


Csak azért, mert valaki hirdeti magát, hogy "keresztény" nem teszi őket kezelni az emberek jobban, mint aki nem keresztény. Asszonyom, az egyik nem kell hinni Istenben, hogy egy igazán jó, szerető személy, aki kezeli mások kedvesség, a tisztelet, a nagylelkűség és a szeretet.

Azt is meg kell nézni a világ szempontjából, és az egész nép benne, hogy a gyakorlatban más vallások, mint a buddhisták, zsidók és muzulmánok. Azt mondod, hogy a kereszténység kiváló, és a keresztény felfogást a Teremtő miatt jobb, ha valamilyen módon? Nem hiszem. Ez a fajta hozzáállás bizonyítaná sznobizmus és tiszteletlenséget a kultúra más emberek szerte a világon. Senki nem vallás vagy épület kizárólagos szabadalmat vagy a hozzáférési Istenhez.

Másodszor, éppen azért, mert valaki elmegy egyház nem jelenti azt, hogy ő egy rendes ember.

Személyesen ismerek több mint egy tucat embert, hogy voltak szexuálisan molesztálta a gyermekek joga a templomban. Házasságtörés történik tagjai közül, valamint a lopás, csalás, hazugság, és a paráznaság. Egyházak tartalmaznak drogfüggő, ex elítéltek, bántalmazók, pletykás jelenti, az emberek, féltékeny gyűlölők, kapzsik hatalom mongers, 12 taposógépek a helyreállítás, és minden egyes típusú személy találja fel-alá járkál az utcán.

A templom csak egy épület, beépített ember. Az én személyes tapasztalatom az, hogy a legtöbb egyházak valóban tartalmaznak egy nagyobb koncentrációja a negatív típusú emberek, mint Ön is megtalálja máshol egyszerűen azért, mert jönnek a templomba, akik az üdvösségre, engedje, megbocsátás, és a válaszokat, hogy miért az élet jacked és hogyan kell megjavítani .

Az emberek, akik hisznek egy felsőbb hatalom, és életet él a kegyelem és a magas színvonalú nem kell "menteni" a semmit, és nincs nagy motiváció, hogy részt vegyen egyház keres feloldozást.

16 évesen a lánya majdnem termesztik. Hamarosan lesz címsor ki a főiskolai és meg kell kezdeni az életét, mint egy felnőtt, viszonylag független a befolyása. Remélem, hogy ebben a helyzetben van egy jó megértése elvek, erkölcs és a értékeket adtak, és modellezett neki az elmúlt 16 évben. Ő megérteni, hogy amit ő az első barátja is elment, és soha nem kap vissza, mivel megváltozott az emberek most és tekintse meg egymással és a világ más szemmel.

Van egy fiatalember, hogy a fia úgy gondolja, elég felhívni rá a barátja. Ha tanítani a fiát is, meg kell abban, hogy ő egy jó bíró jellem. Ő nem hozna néhány knucklehead körül anyja és húga, ugye tudod? Különben is, nem keresztény irányul tanítani másokat, és mutasd meg az utat Istenhez? A megbízatás szem előtt tartva, most már nem az ideje, hogy kapcsolja ki az orrát a ez a fiatalember, aki nem hisz - a munkát, mint egy erős keresztény és anyja, hogy ki ez a gyerek, hogy a szépség, erő és ígéret Isten ahogy elhinni. És ez az, amit meg kell mondani a lányának.

A másik kapcsolat a múltban, és ez az, ahol kell maradnia. Akart kísérletezni, hogy mi mást odakint, így folytatni kell látni. A lánya természetesen megbocsátok neki, de ő nem megy vissza. Első a szerelem csak, hogy â € "az első, ez nem jelenti azt, az egyetlen és nem is jelenti a BESTÅ € | ez csak az első.

17 ő nem igazán kell kötni magát, le senki, vagy úgy érzi, hogy ő már, hogy egy barátja egyébként. Rengeteg idő minden. Nyissa meg a tudat, és lehetővé teszi az új srác a lehetőséget, hogy bizonyítani magának, amit a félelem van a veszély fenyegeti, tagadja meg szigorúan alapul-e vagy sem megy a templomba.

Kérjük, ne tanítsa a gyermekeket, hogy kedvezményes, sem tiszteletlenséget a hit és gyakorlat más. Vannak emberek, San Franciscóban, hogy gyakorlatban sokféle vallás tükröző kultúrájukat. Senki ne soha közel a fejükben, hogy az élet gazdagító tapasztalatokat, amelyek átvétele a kölcsönhatásban az emberek, más kultúrák és vallási meggyőződést.