2009. december 18., péntek

Óvszer mérete nem számít

Seogwipo, Dél-Korea - A világ legnépszerűbb óvszert szakértőinek össze ezen a héten, hogy frissítse a nemzetközi normáknak, egy amerikai vállalkozó egy egyszerű üzenet: Size Matters.

Ez rázza fel az iparág általában vett egy kaptafára minden megközelítés.

Frank Sadlo alapítója TheyFit, ami azt állítja, mi vagyunk a világ első custom-fit óvszer, törekszik frissített szabványok nagyobb fokú változást óvszer méretét.

Ez nem csak arról szól, jól ellátni a férfiak szűk megelőző negyedévek Sadlo elmondta találkozó csütörtökön 21 ország küldöttei mellett a genfi székhelyű Nemzetközi Szabványügyi Szervezet.

Amikor adott választást, azt mondta, sok ember inkább óvszer kisebb, mint a standard minimum 6,3 centiméter hosszú, több mint fele kevesebb, mint az megrendelése 5,12 hüvelyk.

Ülésének Seogwipo a dél-koreai Jeju Island, több mint 100 képviselője - köztük a vezető gyártók, a kormányzati szabványügyi testületek és támogatói csoportokról - pórusú több mint 42 oldalas leírások és vizsgálati követelményeket óvszer.

Szabványok különösen fontos - nem jelentheti azt terjedésének potenciálisan halálos betegségek vagy a nem kívánt terhességet.

"A mi dolgunk, hogy megszüntet rosszabb óvszer mondta Long Eng Ong, ülés elnöke és helyettes vezetője a malajziai Gumi Export Promotion Tanács, amely becslések 13-14 billion óvszer minden évben.

Első minőségű óvszer nehéz lehet olyan helyeken, mint Afrika, ha azok nagy részét az AIDS-megelőzési kampányt.

Ian Matondo, tanácsadóként a Malawi Egészségügyi Minisztérium szerint a kérdés az óvszer betörésével afrika semmi köze a méretének a férfiak, hanem farkuk volt köszönhető, hogy szegény gyártás.

A standard vizsgálati óvszer erőssége az, hogy töltsd meg levegővel, a technika úttörője, a svédek az 1950-es években. Óvszer a standard hossza és szélessége kell rendelkeznie, legalább 4,76 liter levegő - sokkal többet, mint amennyit valaha is várható, hogy normál használat mellett tartalmaz.

Különböző méretű óvszer lenne szükség szabványok és a vizsgálati berendezések változás, és várható, hogy előírja egy évente jóváhagyásra Sadlo mondta.

A hossz a kérdés csak egy a sok folyik vita az ötnapos találkozón a 24. ilyen ülés 1975 óta, ahol a küldöttek új előírások szintetikus és női óvszer.

Szintetikus poliuretán óvszer alternatívája ember allergiás a latex gumi és lehet vékonyabb elvesztése nélkül erejét. Ők is tart hőt jobban "sokkal nagyobb érzékenységet a szeretkezés mondta Grant Burt, a nemzetközi osztály igazgatója Japán Sagami Rubber Industries Co.

Női óvszer látva egyre többen élnek Afrikában, ahol gyakran ingyenesen terjesztett hogy a nők is eltarthat a betegség megelőzése, mondta Matondo.

Innováció a férfi óvszer arra összpontosított, hozzátéve, hogy textúrák a szexuális élvezetet, vagy felajánlja a különböző színek és kenőanyagok. Ezen a találkozón a dél-koreai gyártó Unidus megjelenik a "Long-Love óvszer - featuring deszenzibilizáló krém belülről, hogy megakadályozzák a korai magömlés olyan emberek", hogy maradandó benyomást. "

Szélessége változik, de az óvszer hossza általában standard, mivel úgy latex tud nyúlni, hogy illeszkedjen minden ember. Az átlagos felnőtt pénisz 5-6 cm hosszú, a szakértők mondta.

Sadlo elmondta, ihletet az egyéni óvszer okozta a napjait, baseball játék a University of Kentucky Louisville-ben, ahol öltözőben meséket hasznosítja az ellenkező nemű gyakran nem tartalmazzák óvszer használata miatt a panaszok, hogy nem illik.

Kényelmesebb óvszer hozzájárul a férfiak ténylegesen használó, mondta Michael Reece igazgatója, a Center for Sexual Health Promotion az Indiana Egyetemen.

"Általában, ha egy ember panaszkodik, kondom illik, azt feltételezte, hogy azt jelenti, hogy az óvszer túl kicsi, és mi gyakran éppen figyelmen kívül hagyják ezt a panaszt, mert úgy gondoljuk, hogy a férfiak kérkedés körülbelül akkora a pénisze," mondta Reece e - -mail.

Azt mondta, férfiak is vannak problémái az óvszer, hogy túl nagy.

"Itt az idő, azok számára, akik létre óvszer gyártási szabványokat, hogy fontolja meg, hogy egy szélesebb választéka óvszer méret van szükség," mondta Reece.

Sadlo kínál a "fit-készlet," egy papírlapra nyomtatott számítógépről méretezésének -, és azt tanácsolja a felhasználónak, hogy néz ki a papír darabok. A diagram csak tart sokáig tovább.

A terméket kínáltak, 2003-2006 óta az Egyesült Államokban, mielőtt visszahúzta frissíteni 55-95 méretben. Változó nemzetközi szabvány lehetővé tenné, hogy széles körben kínálja a terméket, nem pedig jóváhagyást kérő minden országban.

Sadlo azt mondta nehéz volt ahhoz, hogy az óvszer ipar.

"Annak érdekében, hogy forradalmi változások, meg kell, hogy az elme-készlet egy Úttörő, meg kell tartani összpontosított a látását, mondta.

Online Dating Tai Prositution?