2011. január 8., szombat

12 dolog, amit nem tud Nők


Nézze meg a kapcsolatot, és társkereső tanácsot tudsz használni ezeket egyébként zavaró híresség hölgyek. Most ne bámulja, és menni kell egy jobb ember.

1. Christina Applegate

"Hívjon minket azonnal. Ez a "három nap" üzleti nem alkalmazható. Mi öregszem, és nincs ideje a csavar körül. Túl sokáig vár, és mi elveszítik az érdeklődésüket. Bízz bennem ez. "

2. Courtney Cox

"Mi fordítson nagyobb figyelmet a kezét, mint gondolnád. Ez elég rossz, ha nem férfias kezét, de ha a köröm hosszabb, mint a miénk, felejtsd el. "

3. Padma Lakshmi

"Néhányan közülünk inkább ökölvívó a jóga. Egyikünk sem szereti a ténylegesen Pilates. "

4. Alyssa Milano

"A nők innately öntudatos. Ez nem választás kérdése, ez egy genderwide feltételt. Egy rossz nap, nézek a tükörbe, és látom tíz-font-nehezebb alteregója. A neve Bertha. Egy igazán rossz nap, Bertha látja őt kétszáz kilós, nehezebb alteregója. A neve Brian Dennehy. "

5. Poppy Montgomery

"Ha figyelembe vesszük-e vagy sem, hogy kérje ki a lány félsz beszélni, ezt tartsd szem előtt: Nem számít ki vagy, vagy, hogy nézel ki, ez mindig hízelgő, ha bejön nekünk. Mindig. "

6. Tea Leoni

"Supersecret: Ha nem vagyunk vakok, vagy nincs mécses a fürdőszobában, az egész WC-ülés dolog eltúlzott, és azt jelentette, hogy ellenőrzés van."

7. Mariska Hargitay

"Szeretjük azt a tényt, hogy ez visz csak tizenkét perc alatt kész bármire, legyen az fekete nyakkendő [esemény] vagy a kosárlabda játék. Ha tovább tart, mint ... mit csinálsz ott? "

"Mindannyian a mi nyakát. Nyugodtan tölteni annyi időt ott, ahogy szeretné. "

8. Emily Deschanel

"Még ha mi már csak társkereső néhány hét, nem vezetnek bennünket, mint a" hölgy barátja "-, illetve, hogy pontosan mi leszünk."

9. Jenna Fischer

"Ha befut az ex-barátnőjét a nyilvánosság előtt, az első dolog, amit meg kell tenned, tedd a karját körülöttünk. És ha van, hogy bemutatkozzunk, akkor nagy bajban van. "

10. Julie Delpy

"Szükségünk van rád, hogy bármikor elérhető, de nem mindig vegye fel a telefont, amikor telefonál. Tisztában vagyunk azzal, ez így kettős mérce, ha szeretné részletezem, csak hagyjon üzenetet. "

11. Maria Bello

"Aggódunk a kötelezettségvállalás is. Lehet, gondolom töltjük időnket áskálódó módon csapdába akkor a házasságba, de sokan közülünk nagyon boldog, hogy független és önálló. Különben is, mi sem rohan, hogy kilép lusting után a fiatal Calvin Klein modell. "

12. Kyra Sedgwick

"A barátok nem az ellenséget, és a mi ellenségeink jobb, ha nem lehet a barátaid."