2009. november 10., kedd

Web site települések betegek mentális egészséggel profik

Amikor megpróbál találni a mentális egészségügyi orvos, akkor érzem magam, mint egy liba hajszát.

Még gyakoribb, mint nem, akkor napokig, néha hét, hogy 10, 20, alkalmanként 50 telefon hív-hoz talál egy orvos, aki a) rendelkezésre álló néhány héten belül, b), melyekre a biztosítási, c) a vezetési idő belül, vagy a buszon sor, d) tapasztalható a probléma, vagy a kezelés maga keres és e) érdekel veled dolgozni.

Az elmúlt évben, azt írta, hogy mi szükség van egy online mentális egészség egyezés szolgáltatás, hasonlóan az online társkereső szolgáltatás. A hónap elején, mintha meghallották kérésem, a népszerű magazin Pszichológia Ma küldött nekem egy repülő az új terápia Directory. It's a free (a beteg vagy kliens) online szolgáltatás therapists.psychologytoday.com. A könyvtár már tartalmaz információkat 5.000 mentális egészség klinikus.

Amikor beléptem "Cincinnati" és a "depresszió," I got 30 találat, köztük két, a pszichiáterek között a pszichológusok, szociális munkások, tanácsadók és néhány ápoló. Választás egyedi egészségbiztosító szűkítette a területen hat terapeuták.

Az orvos fizet 30 $ havonta is szerepel az oldalon. Terapeuta profilok közé egy fotót, bevezető nyilatkozatot, képzettsége, a kezelés kedvezményeket, térképek, a hivatal, az e-mailek és egyéb kapcsolatok, információk, kor, költség / session, nyújtó biztosító állapot, specialitásokat és az ügyfél a fókuszt.

Ez sokkal több információt nyújthatnak, mint én, hogy a személy, aki kéri, hogy egy hivatkozás.

A terápia könyvtár fiatal, de az egyszerű, nagy mértékben - és ez veri a randi.

???????????