2010. május 31., hétfő

Hogyan használja "Action" a vonzás törvénye


"Ne adja meg a kreatív lendületet eredeti anyag, aztán ülj le, és várni az eredményt, ha nem, soha nem lesz rájuk. Törvény most."

Ez az üzenet a lépéseket. Nyitottnak lenni a fogadására, amit a vágy és elképzelni a tárgya a vágy Önhöz lényeges része a folyamatnak a törvény a vonzás. (Olvasd el az utolsó bejegyzés egy áttekintés)

Ha azonban elképzelni, például, a tökéletes időpont-mate de aztán üljön a kezére, és donâ € ™ t is beszéljünk, hogy az asszonyok körül. Akkor a mentális kép nem ér semmit.

Fellépés elengedhetetlen, hogy képes fogadni, amit akarsz. Nem állítom, szia, hogy a tompított hottie, aki nézett meg egy mosollyal következményekkel járhat, hogy a vonzás gyakorlat.

Ő lehetett volna az egyik a â € ~ universeâ € ™ ajánlója vagy ő lehet hoztalak alapvető tanulási tapasztalat segít abban, hogy mit kíván. Mert a be nem avatkozás, az eredmény elérése a késedelmet szenvedhet. Ön donâ € ™ t tud â € "ez az, amit meg kell tennie mindent, amit lehet elérni a vágy. Ön canâ € ™ t tud, milyen módon a cél elé kerül Önnek. Így kell készíteni, hogy meghozza a megfelelő intézkedéseket minden egyes lehetőséget, mivel felmerül.

"Nem jár a múltban, és alapvető fontosságú, hogy a világosság az a szellemi látás, hogy utasítsa el a múlt elméd."

Ha Ön összpontosít a célt szeretne elérni, és úgy gondolja, a múltbeli hibák vagy sajnálja, akkor állítsuk le az áramlást maga felé. Legalábbis, akkor állítsuk le az áramlást, amit akar maga felé. Ön a negatív gondolatok is ugyanezt a hatást eredményezi, hogy a pozitív gondolkodás már az egyetemes anyag, azaz amit a kép elé youâ € | â € ~, vagy mit keres tehát az Ön findâ € ™.

Ha elégedetlen állandóan és szerintem hogyan nem sikerül, akkor a nők itâ € ™ s nem meglepő, hogy ez a hiba továbbra is. A múlt a múlt. Ez elment, és soha nem térhet vissza (ismétli önmagát egy másik történet)

Hivatkozva a múlt Önt zavarja a mentális kép és energia van létre a cél. Például, ha egy szórakoztató kapcsolatot, de folyamatosan fixálása a borzalmas kapcsolatok akkor voltak a múltban akkor zavarja a jelenlegi randi tapasztalatait.

"Nem jár a jövőben, a jövő még nincs itt. És nem tudja megmondani, hogyan lesz akar fellépni a jövőben csak rendkívüli, hogy a készenléti megérkezett."

Ez az intés, hogy tartsa meg középpontjában a jelenlegi â € "a megvalósítása a cél, hanem álmodom arról, hogy mi lenne, ha megvalósítható.

Ha Ön elképzelése a tökéletes időpont kell, mint, a tervezés meg észrevételeit, a mozdulatok, mit esznek, stb, akkor álmodozik, és nem összpontosítanak a jelenlegi helyzetről. Próbál terv minden apró részlet a jövőben is akadályozhatja a hatékony intézkedések a MOST. Úgy foglalkozik a jövőben, ha lesz eretnekségek, addig összpontosítani, hogy mit kell csinálni, hogy mozog előre, és csinálni.

"Nem mindennapi, minden amit el lehet végezni, hogy a nap"

Azonban ...

"Nem a túlterhelés, sem vakon rohan be cégét az erőfeszítést tenni a lehető legtöbb dolgot a lehető legrövidebb időn belül."

Mindennapi is megfelelő Önnek, hogy tegyen lépéseket a cél elérése után. Ha kell dolgozni önálló javítása, a tanulás, hogyan kell helyesen flörtölni, stb, akkor csináld. Azonban, donâ € ™ t túlzásba vinni. Donâ € ™ t megpróbál tanulni a héten értékű skill egy nap â € "akkor lesz rozsdás mindenre van learnâ € ™ t így haszontalan, mint te canâ € ™ t alkalmazzák. Tedd, amit tudsz minden nap, és tudod. Ha csak megtanulni az egyik dolog, egy nap, majd tanulni, és nem több.

A következő napon lehet lépni a következő dolog, amit megtanul. Más szóval, meg kell tanulni, hogy legyen türelemmel. Előfordul, hogy mit akar jön veled szép böjt. Azonban, ha azt szeretnénk, valami nagy, akkor valószínűleg eltart egy ideig.

Ahhoz, hogy szembe minden nap a legjobb lábbal előre, elengedte mind múlt és jövő, így összpontosítani minden erőfeszítést a jelenleg az abszolút biztos út a sikerhez.

Csak egy dolog mondani, hogy "Minden vagy egy sikeres nap vagy egy nap a hiba, és ez a sikeres nap, amely neked, amit akarsz. Mindennapi Ha van egy hiba, akkor soha nem gazdag, míg ha a mindennapi a siker, akkor nem teheti meg, hogy gazdag. "

Alkalmazott társkereső és kapcsolatokat; Mindennapi értesült az ellenkező nemű, javítja a szociális készségek stb Alapvetően, mindennapi akkor tegyen lépéseket a célok felé van egy â € ~ sikeres Daya € ™. Minden nap donâ € ™ t csinál ez, egy kudarc. Elérése érdekében a célok a lehető leggyorsabban, ebből következik, hogy a több napig sikeresen továbblépni, annál gyorsabban fog sikerülni.

Egyszerűen arról van szó, meg a döntés a társkereső és a célok kapcsolata csak mozog előre, feledve a múlt és a jövő â € "csak összpontosítani, hogy mit kell csinálni rögtön, és nem azt, hogy a legjobb képességét. Ez a viselkedés a sikeres egyén.