2010. augusztus 3., kedd

Spice Up Your Profile Online Dating


Van egy online profilt, hogy a nem termelő a kívánt eredményt?

Lehet, hogy a probléma nem a közönségének -, de amit éppen megtekint. Profil tükröznie kell a fab személyiség. Spice fel! Itt egy pár tipp, hogy hogyan kell csinálni ...

Vegyünk egy vad profil kép: Ne nézz unatkozni (még ha). Próbálja ki a funky háttér. Játssz a kameraállások: fejjel lefelé, átlósan, nagy a fejed felett. A legtöbb fényképezőgép a színbeállítást, használja. Próbáld meg egy fekete-fehér képet, vagy adjunk hozzá egy kevés szórakoztató hatások egy egyszerű képszerkesztő program, keverjük fel!

Légy spontán: Post néhány ilyen őszinte képet a barátok a nevetsz, és rendelkeznek a megfelelő időben. Nem csak nézel ki, mint tudod, már egy jó ideje, de akkor nézd megközelíthető.

Fehér unalmas: Add funky betűtípusokat és a színeket. Félkövér vagy dőlt szót kiemelni őket. Megváltoztatja a betűtípust, hogy ez piros, kovácsolhatnak ez ... hogy az emberek látják!

Szerintem, mint az emberek akarsz vonzani: A legtöbb srác, mint a sport, ha roham és sportos, hadd tudják meg. Férfiak szerelem étel, ha úgy tetszik főzni, mondom.

Legyünk őszinték: Ne próbálja túlságosan érdekes. Légy önmagad, így ha kap választ, akkor ismered az embereket vonzzák a valódi neked. Ez teszi a beszélgetést könnyebb, ha nem kell magát a valaki te nem.

Adjunk hozzá egy videót: Lehet meghosszabbítását, ki vagy. Egy kép többet ér 1000 szavakban, hanem valaki tud kap egy jobb ötlet, hogy ki vagy, és amit, mint a videón. De ne legyen a tetején, vagy túl szexi. Mindig szexisebb, ha éppen nem akartam lenni.

Polaco mujeres y hombres solteros en Polonia sitio de citas