2010. szeptember 27., hétfő

5 Jersey Shore Ismerkedés tippek


Stephanie Castillo

Múlt csütörtökön, mi és mások 5300000 üdvözölte vissza kedvenc ököl-pumpers csak ezúttal ők GTL'ing partján a Miami. Ha a bemutató volt, hanem egy szeletet a közelgő Guido tortát, mi kötődik a szerelem ebben a szezonban még inkább, mint az utolsó. Már csak valami rendellenesen tan leadott ami megtartja győztes minket újra és újra.

Rolling Stone nemrég leült a leadott egy-mondja az összes, meztelen, minden interjúban, hogy minket arra gondolt: Nem veszünk el egy részét látszólag furcsa báját, és ez meg nekünk? Az alábbiakban, a mi kedvenc idézetek, hogy a leadott aláhúzás, hogy miért esett az "Olaszország legszebb," jam-tele betekintést amit csak lehet pontszám nekünk egy-két időpont.

1. Küldje el a helyes vibrafon, mint a helyzet.

"Nem volt olyan nagy bizalmat, mert az összes lépést, amit tett, és ha lennék származnak. Talán néhány másik ember biztos benne, mi történik, de ha megyek, hogy nekem, mint én, whoooooosh, és ennyi volt. "

Az egyetlen dolog, Mike "A helyzet" visel, jobb, mint a pilóták és az izom pólót a bizalom. És tudod mit? Ez annyira szexi. Bízva nézzük az emberek tudod te magad biztonságban és kényelmesen a saját bőrét. Segít, hogy vonzzák a megfelelő típusú ember-nem gránátok. Ha szereted magad, annál nagyobb az esélye valaki más lesz is. Hogyan dátuma bizalommal

2. Snooki nem kap fűtött, és sem érdemes.

"Igazán nem érdekel, mi emberek mondani rólam. Mindaddig, amíg ők beszélnek rólam ... ez egy jó dolog. "

Ez jár-a-kézben, hogy magabiztos. Nem számít, hol megy, akkor köteles fut be, aki nem fogadja el, akkor az, hogy ki vagy. De kit érdekel? Az egyetlen vélemény, hogy az számít, a saját. Amikor összpontosított más emberek, te nem összpontosított magát, és a srácok nem akarja, hogy állandóan építeni téged. Aztán megint, ha egy közeli barátod van mondanivalója, mint a "Lay le a lövéseket zselatinfajta mire letartóztattak rendbontás", vagy más, látszólag jó tanácsot, akkor talán meg kellene hallgatni. Ez nem gátolja meg, de érdemes odafigyelni, ha a szavak származnak, aki törődik veled. 5 Ways-hoz Megáll lévén Needy barátnője

3. Keresse meg a beat, mint DJ Pauly D és ragaszkodni hozzá.

"Értem, hogy DJ-nek nagyon komolyan, és én soha nem akarom, hogy olcsóbbá, hogy a márka. Nem teszem a klub megjelenése, nem teszek egy szárny-evő verseny, nem teszek semmit, hanem DJ. "

Szépen szólt, Pauly D. Ha találsz valamit, te szenvedélyes, ne engedd el. Folytatni, hogy teljes szívvel, és annak valódi természetét, mert ez a szenvedély jelent egy darab magad. Mindannyian szeretnénk valakit, érdekek és célok. Mi is szeretnénk valakit tudjuk függ, és kitart a fegyvert a holtbiztos módja a kommunikáció Ön megbízható.

4. Öltözz úgy, mint Jenni, és a fiúk mondják, hogy "woww."

"Mindig is a megjelenés. Talán már a megjelenést, majd vissza, mint most. Én csak pusztítani a ruháimat: rip őket, és újra varrni, és adjunk hozzá kiegészítők, menjen a Hot Topic és vásároljon az ékszereim, meg ilyesmi. "

Divat a Jersey Shore játszott szerepe fogási szívünkben is. Stílus, általában nem, hogy-különösen, ha ruha oly módon, amely lehetővé teszi mások kedvet kapjanak, hogy ki vagy. Vesz valamit, és így a saját vastagított. De függetlenül attól, hogy vedd meg, vagy teszi, van még egy dolog, amit tudni srácok szerelem: és ez látta egy nő, aki nyilvánvalóan egy kis gondolat a lány ruhában. Persze, mint egy kis bontási és szigorúbb szerelés farmert, de semmi sem mond többet, mint egy szexi nő, aki tudja, hogyan kell ruhát lenyűgözni.

5. Ölelj meg blowout (vagy mit), mint a Vinny.

"Azt kérdezte az első interjú," Szóval, te büszke arra, hogy Guido? " és én olyan vagyok, mint "Mi a meghatározása Guido?" Gondolsz tüskés haj, nagy szteroidok, narancsbőr egész évben "kerek? Ha ez a meghatározás a Guido, akkor én nem vagyok az egyik. De én olyan vagyok, mint, "Ha keres valaki a parton, aki 100 százalékban az olasz, aki jó családi erkölcs, aki szeret bulizni, akkor én vagyok a Guido."

Guido. Goth. Csípő. Prep. Nem számít, hogy mit, csak az, hogy te büszke arra, hogy azt. Mindenkinek van valami, hogy az asztalhoz, hogy ne a félelem áll, kivéve a tömegből. Amikor menetelnek a ritmusára saját dob, a megfelelő ember fog csökkenni a sorban, és márciusban magaddal.

Casamento-Minded Do Better Than Online em bares