2010. november 3., szerda

How You vonatkoznak


A mai post arról szól, hogyan kapcsolódnak magát a világ körül. Láthatjuk ezt, hogyan kapcsolódnak az Istennek és az ő alkotása. Azt is, hogy a mentális felfogása a hely befolyásolja a siker randi és a kapcsolatok.

Szeretnék kezdeni idézve az első sorban az 5. bekezdés a 7. fejezet a "The Science of Getting Rich" Wallace bőrfüggeléken. Azok számára, akik még nem olvasták a korábbi hozzászólások, úgy vélem, hogy a mentális hozzáállás és kiigazításokat javasolt a bestseller klasszikus, The Science of Getting Rich, alkalmazni kell az élet minden területén - Ha vágy, hogy sikerül ez.

"Először is, úgy gondolja, hogy van egy intelligens anyag, amelyből minden dolog jár."

Vissza az elején a 19. század sok író írt, amelynek témája a "tudomány" - azaz minden írásaik jelezte, hogy anyagi le a tudomány. azaz volt tudományos. Azonban ez a könyv ihletett sokan arra, hogy milliókat. "Gondolkozz és meggazdagszik" az évelő klasszikus ihlette ezt a könyvet. A Biblia azt mondja, az Apostolok Cselekedetei, "élünk, és mozgassa az elme az Isten". Az indiai mitológiában az isteni lény "álmodik" a világegyetem keletkezésének. Ma a tudomány azt mutatja, hogy ügyet reagál a megfigyelő, és hogy úgy tűnik, minden készült ugyanazokat a dolgokat, mint lefordítani a matematika Einstein híres egyenlete E = mc2. Most sok tudós beszél intelligens tervezés, szemben a véletlen esélye, hogy megpróbálja elmagyarázni észrevételeiket.

Azonban akkor nézd meg az is tény, hogy ha megnézzük a környezetünket, mint egymással, és a reaktív a saját energia-vagy rendszer hiedelmek események úgy tűnik, hogy történik ennek ellenőrzésére.

Wallace bőrfüggelékek megkérdezi, első lépésként, elfogadni, hogy mindent magad körül, és a kapcsolata, de látja Isten, az összekapcsolt és tisztában van a te és reagál az Ön számára. Például, Igen, mi okoz környezeti károkat a mi szennyező anyagok, lenne egy kis kikapcsolódást, hogy nem - lásd -, hogy. Hogyan kell megközelíteni egy másik kérdés.

"Másodszor, úgy gondolja, hogy ez az anyag adja, amit akarsz"


Kitértem az összekapcsoltság az utolsó szakasz, így most itt az ideje, hogy összpontosítson arra, hogyan befolyásolja a társkereső és a kapcsolatok. Tartja magát, hogy egyedül lenni? A túlélésért küzd? Küzd, hogy megfeleljen az emberek? ha ez a hozzáállás, akkor is a hangulat akkor ad ki, ha azt kérdezi egy lány ki egy időpontot, vagyis, hogy kétségbeesetten, te küzd a társkereső és a kapcsolatok.

Másrészt, ha úgy érzed, van, hogy támogatja az univerzum / Isten, akkor úgy fogja érezni, nyugodt és ellazult, és nem hozott túl sok érték bármely személy. Ez átjön (különösen egy nő), és akkor tekintik könnyen megy, és szórakoztató körül lesz.

Ha összpontosítani csak egy személy egy rászoruló módon, akkor ez lehetővé teszi majd jössz ki a kétségbeesett és nyomorult ... azt is jelenti, azt mondják isten / univerzális anyag, amely nem bízik meg mi lesz ajánlója ... De ha valóban bízom abban, hogy boldog és teljes társkereső és kapcsolati élmények jönnek hozzád, akkor minden társkereső élmény lesz ideje tanulni és szórakozni. Minden időpont lesz, amikor Isten hozza közelebb a cél ... ami ebben az esetben lenne sikeres randi.

Ne feledje, hogyan érzi magát a világ körül van, és az emberek úgy jön át, ha kapcsolódnak az embereket. Ha nem érzed jól, akkor meg kell dolgozni magát. Azt javaslom a rendszeres meditáció egy jó hipnoterapeuta (read "drága és jó hírű"), hogy segítsen Önnek vissza magad.

??? ??? ??