2011. január 22., szombat

Ki Keresek Mail Order Menyasszony?


Gold Coast, Ausztrália (PRWEB) szeptember 13, 2006 - szerint Elenaâ € ™ s modellek, egy társkereső ügynökség nyugati férfi keres az orosz és kelet-európai nőket a házasság, vannak jelentős különbségek a férfiak, hogy csatlakozzanak az orosz menyasszony honlapokon, de nem fizet és a férfiak, hogy fizetni a szolgáltatást. Férfi minden korosztály és az élet csatlakoznak az orosz házasság ügynökségek, de sokkal érettebb férfiakat, hogy ténylegesen fizetni a szolgáltatások fiatalabb férfiak úgy tűnik, hogy egy "ablakot vásárolni" módban.

Ország-bölcs, a legtöbb fizető tagjai az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság második gazdaság jelentős mértékű, ami nem is csoda, hiszen ezekben az országokban is a vezetők által a regisztrált felhasználók. Más országok a top 10 közé: Ausztrália, Kanada, Norvégia, Németország, Hollandia, Franciaország, Új-Zéland és Dél-Afrika. Törökország, amely a 3-as szám a felhasználók száma regisztrált ElenasModels.com honlapján, didnâ € ™ t teszi be a Top 10-be a számát fizető felhasználók, valamint Olaszország és Spanyolország (a 6 és 10, illetve a szám A regisztrált felhasználók); Norvégia, Új-Zéland és Dél-Afrika váltsa fel a top 10. Úgy látszik, forróvérű Európai déliek inkább keresett, míg a férfiak a távoli és a hűvösebb országok ugrás a cselekvésre.

Az átlagos életkor a fizető tagok kérő orosz â € ~ csomagküldő bridesâ € ™ van 42,9 év vs 37,8 év a nem fizető tagok, és csak 5,1%-a fizet tagjainak, hogy a 30 év alatti képest 21,1%-a nem fizető tagok . Alatt-30 a férfiak nem tűnnek komolyan feleségül valaki a világ másik felén.

Kifizető tagjai a nemzetközi társkereső szolgáltatás nagyobb valószínűséggel elvált: 47,8%-a fizet tagjainak Elenaâ € ™ s modellek elváltak vs 33,2%-a nem fizető tagok. Kifizető tagjai is nagyobb a valószínűsége, hogy már gyermek: 39,3%-fizető tagok gyermekei képest 28,8%-a nem fizető tagok.

Nem fizető tagok az orosz társkereső oldalak tűnik, hogy több komolytalan, mint fizető tagja van: a nem fizető tagok kétszer olyan valószínű, hogy keres egy orosz menyasszony, miközben továbbra is törvényesen házas, 7%-a nem fizető tagok házas, vagy külön ellenfél csak 3,9% a fizető tagok.

Nem fizető férfiak kereső orosz menyasszony már majdnem kétszer akkora valószínűséggel dohányoznak, mint a fizető tagok: 37,1%-a nem fizető tagok élvezhetik cigarettára gyújtott, miközben csak 21,9%-a fizető tagok füst.

Vannak valamivel több, özvegyek körében fizető tagok: 2,1%-a özvegy körében fizető tagok képest 1,8% között, nem fizető tagja van. A képzettségi szintje fizető tagok is némileg magasabb: 86,1% a kifizető tagok főiskolai oktatásban, illetve nagyobb, mint 82,7%-a nem fizető tagok.

Etnikailag, 90,7% a kifizető tagok irányuló orosz menyasszony fehér, míg a többek között a nem fizető tagoknak csak 81,7%-a fehér.

Az új kutatások megerősítik, hogy a legtöbb súlyos, az orosz menyasszony keresők főiskolán tanult fehér férfiak 30-50 éves korábbi családi tapasztalatok. Szerint Elena Petrova, a tulajdonos Elenaâ € ™ s modellek, a legtöbb férfi ügyfelek keresnek fiatalabb szülőképes korú nők kezdeni egy család. Előállítása utód a fő hajtóereje a legtöbb ember csatlakozott az orosz társkereső oldalak, bár arra a kérdésre, a férfiak rendszerint hozza fel a témát a â € ~ hagyományos családi valuesâ € ™ helyett a vágy, hogy megtalálja valaki fiatalabb és csinosabb. A férfiak félnek, hogy úgy tűnik sekély szándékával egy fiatalabb partner, és ezért a téma az értékek gyakran hozták fel. Ugyanakkor, a férfiak csak ritkán forduljon a nők a saját kora nem számít, hogy mennyi a női odaadás megvitassák a családi élet, és inkább kapcsolatfelvétel fiatalabb nőket megjelenítő teljes hosszúságú képeket. A lakóhelye szerinti ország a leendő menyasszony nem bír jelentőséggel, hogy egy ember, így még egyszer megerősíti, hogy nem a kulturális háttér ezek után.

Vallomások a Mail Order Bride: American Life Through thai Eyes