2011. június 8., szerda

Romantikus szerint a Marsra


Az Atlanta Journal-alkotmány

Amikor a barátom Kendall azt mondta, hogy ő vásárol a barátja egy gérvágó azok egy évforduló, én couldnâ € ™ t segít, de kötekedik vele egy kicsit. Semmi sem mondja, romantika, mint egy elektromos fűrész! Mivel én játszott bujkál az ajándékot, kaptam, hogy meglátogassa guyâ € ™ s választ, amikor letette szeme rajta. Ő volt felajzott!. Ő adta az embernek, amit igazán wantedâ € | romantika szerint a Mars, a Vénusz nem.

Sok nő gondolja vörös rózsa, gyertyafényes vacsorák, pezsgő, és a meglepetés hétvégi kiruccanásokhoz, amikor azt hiszik, a romantika. Férfiak donâ € ™ t szükségszerűen társult mindezen nedvdús dolgokat romantika, de sokan mennek vele együtt, hogy boldoggá tesz bennünket. A társkereső, romantika is veszi a különböző arcokat.

Amikor két ember társkereső, az egyszerű gesztusok édes tele vannak a romantika, mert összekeverik a lehetőségeit valami mélyebb. Mivel a férfiak és a nők látják romantika eltérően, a nők néha hiányzik a romantikus gesztusok, hogy a férfiak kijelző randi.

Megkérdeztem egy pár férfi barátaim, mit jelent számukra romantika. Azt is megosztott, amit úgy vélték, romantikus gesztusokat. Meglepő, hogy didnâ € ™ t igazán köze van a hálószobában.

Férfiak tényleg ásni a bókokat. Szeretik, ha azt látjuk, nagy dolgot róluk, függetlenül attól, hogy egy szép megjegyzést a szerszám öv vagy Kenneth Cole biztonsági öv, hogy teljesen fel enni. Segít, ha a bókot ténylegesen valódi, és nem overreaching.

Testre szabott időpontok. Biztos tudod, hogy foglaljon az étteremben akkor imádni, esetleg ahol már számtalan más férfiakkal, de létrehozása este, hogy van, hogy a kifejezetten a dateâ € ™ s szeretné, szereti, és a kedvencek pontszámok sok pontot a srácok.

Kis dolgok jó úton haladnak. Srácok úgy tűnik, hogy kitart, hogy az egész â € œwe könnyen pleaseâ € fogalmát, és én csak akkor elkezd hinni nekik. A férfi azt mondta, hogy még a kis dolgok, mint, miután ő a kedvenc sör a ház, egyre az NFL hálózat a digitális kábel, vagy vásárol neki, zoknit, hogy sikolyokat romantika nekik. Ez azt mutatja, hogy érdekli annyira, hogy erőfeszítéseket csak neki. Nem ellentétben a hölgyek, munka = románc.

Milyen más ember jóváhagyott romantikus gesztusok?

Hölgyeim, mi a legromantikusabb dátumot tapasztalt? Hogyan romantikus te vagy randi?

Srácok, mi a gondolat romantikus randi? Hogyan változik, ha a kapcsolat fejlődését?

Nem romantikus vagy hiánya határozza meg romantikus kompatibilitás?