2011. szeptember 26., hétfő

Kapcsolat révén beszélgetés


Sok ember nehezen beszélgetett az emberekkel, nem beszélve a potenciális partner. Ne feledje, azokban az időkben, amikor is a határidőket, és a beszélgetések éppen elsötétedett. Azt nem tudom, mit mondjak, a dolgok egyre kínos.

A jó hír az, ha lehetőséget kap arra, a nők szeretnek beszélni. Talking hosszú ideig teremt érzések természetes kapcsolat egy nő. A nők szeretik, ha úgy érzik, mintha meghallgatása. A nők csak beszélni és beszélni és beszélni, amíg a legjobb barátja.

Mivel jó hallgatóság is olyan fontos egy kapcsolatban. Sőt, ez fontos. Hallgatása miatt nő úgy érzed, tényleg érdekel, hogy hogyan csinálnak, és róluk, mint egy ember. Megteremti szerelem.

Azt akarom mondani, hogy hogyan hozzon létre kapcsolat a hallgatni a beszélgetést. A nők felfedi az összes magukról ezzel a képlettel - minden, ami a belső személyiség. A felfedi a vágyaikat, a titkok, a szent történet, minden szó, amikor valakivel, azt érdekli a romantikus szinten. Ezt hívják a négy második szabály.

Amit tenned, hogy kezdje meg a beszélgetést egy nővel, és hadd beszéljen. Nem számít, mit beszél, amíg csak úgy tűnik, érdekli. Várja meg, amíg ő befejezi mondván mindent, amit mond, és számítanak a fejedben négy másodpercig. Mi lesz az ő kezdi beszélni belül ismét számítanak a 1 2 3 4.

Ha ő nem beszél belül számítanak négy másodperc, egyszerűen ismételje meg az utolsó dolog, mondta, és kapd el beszélni újra. Azt lehet mondani, az utolsó felében a mondatot formájában a kérdést, vagy egy nyilatkozatot, hogy mi. Például:

Janelle: "Szeretem a havat .... Ez csak olyan szép ...."

1 2 3 4

Jonathan: "olyan szép?"

Janelle: "Igen, én is bámult, hogy órákig .... Imádom a fehérséget a jég ..."

1 2 3 4

Jonathan: "Fehérség a jég?"

Janelle: "Ez emlékeztet engem, amikor egy kislány. Apám, hogy engem a hegyekben. Volt ....."

(És ő csak megy, és felfedi az összes történetek élete).


Beszélgetések lehet órákig, mint ez. Mit csinálsz a felszabadító egy nő természetesen bőséges tendencia, hogy beszélni, amíg a tehenek haza. Úgy fogja érezni, mint te vagy a legjobb ember a világon, mindenki hallgat rá. Elegem van a nők megköszönni csak ült ott, és hallgattam őket.

A négy második szabály ideális megoldás a dátumok hol van stumped, hogy mit beszélni, és ha akarja, hogy úgy bánnak veled, mint a legjobb barátja, ami fontos, ha akarsz kerül reá intim partner.

Így a következő alkalommal, amikor kint, próbáld ki a négy második szabály. Nem lesz biztos létre ezeket az érzéseket a barátság és a kényelem tudd mindent róla.

트위터는 귀하의 데이트 게임 허츠