2012. május 27., vasárnap

Hogyan gubanc a Wall Street-Man


Csukd be a szemed és gondolj álmai partnere. Mi az ő szeretne? Vajon van egy nagy humorérzéke? Vajon ilyen? Talán aranyos oly módon, hogy ez egy kicsit kínos, és nonthreatening? Nem úgy tűnik, mintha lenne egy jó szülő? Haha, JK, srácok. Mindenki tudja, hogy mit akar minden nő egy Wall Street-i bankár. Nem számít, ha ő goromba, buta vagy vonzó. Mikor jön a társkereső férfiak pénzügy, mindig zárás (ha nem beszélünk a lábad, és ebben az esetben nyitva tartani azokat kölykök, mert mi mást fog tenni neki, szeretnénk ragaszkodni körül). Szerencsére az Ön számára, professzionális házasságszerző Samantha Daniels írt fel a hasznos útmutató Hogyan lehet a Wall Street Date Man.

Íme néhány a legjobb bit:

3. Bár a Wall Street férfi inkább szeretne egy kis kihívás, amikor a randi, még mindig szereti a dolgokat, hogy legyen kényelmes és könnyű neki. Sok nő úgy gondolja, hogy ha ezek is nehéz szerezni, akkor fog leszállni a Wall Street férfi. Ez nem így van. Igen, meg kell lennie benne, és elkerülni, hogy egy könnyű eset, de ugyanabban az időben, akkor nem lenne nehéz. Be kell befogadása vagy annak ütemezése és időbeli korlátok, vagy ő lesz frusztrált és találni egy másik nő.

Győződjön meg róla, hogy legyen elérhető, ha azt akarja, hogy legyen. Nem számít, ha a terveket a barátaiddal, vagy ha már volt egy hosszú nap a munkahelyen (LOL, a nők munkahelyi), és minden amit akarok nézni a Breaking Bad a pizsama. Kár! A Wall Street Man idő pénz, és az idő tudományosan értéktelen.

7. Ne izgasd fel magad, ha a Wall Street-i srác nem olyan romantikus, mint szeretné, hogy legyen. A férfiak, a természetben soha nem olyan romantikus, mint a nők akarom, hogy legyen, de a Wall Street a férfiak, különösen nagyon tetszik, és üzleti Szerintem gyakorlatilag nem romantikus. Ha azt akarod, hogy legyen romantikus, akkor valószínűleg meg is kell vezetni az utat, és tanítsa meg neki, amit akarsz.

Ők soha nem is csókolni a száját. Ez van fenntartva "különleges ember csak."

9. Amikor kezd neked egy ajándékot, egy csomó ember Wall Street szólnak extravagáns több komolyság. Ha Ön nő dekadens, ez jól fog működni az Ön számára, de ha Ön nő, aki szereti az ember, hogy átgondolt fölött költ gazdagon a valamit, amit nem igazán akar, akkor lehet csalódni. Ez nem jelenti azt, hogy a Wall Street az ember nem lehet átgondolt, sok. Ugyanakkor sok a Wall Street a férfiak annyira lefoglal, hogy sok pénzt, hogy amikor azt hiszik, hogy veszek neked valamit, hogy nem törődnek a költség, amíg ez könnyen kap az Ön számára.

Ez tulajdonképpen jó, mert én az én punci helyett egy ATM slot évvel ezelőtt. Ez szuper kényelmes.

A legjobb része Dániel az útmutató, hogy bizonyítja, hogy minden férfi a pénzügyek pontosan azonos senkinek sem kell személyiségek vagy vágyat kívül a munka és ami miatt így sokkal könnyebb kiválasztani a számunkra, bár nem túl végzett re. Függetlenül attól, hogy időpontot (és később férjhez menni, így ő örökli értékes arany), végső soron hozzá. Ha úgy gondolja, hogy így a saját pénz helyett, akkor nem kívánatos uggo aki egyedül meghalni.

Kapd el õket, hölgyeim!