2012. szeptember 27., csütörtök

5 jelei Ismerkedés Kétségbeesés


Kuplung magazin Janelle Harris azt mondja, hogy a kényszeres ember keresők feláldozni egy csomó kedvéért, amelynek meleg test ágyukban, vagy egy új beau az oldalukon. Itt van, hogy ő azt javasolja, annak eldöntésében, hogy a félelem, hogy egyetlen egyre az utat.

Mindig kifogásokat neki.

Már ismert a nők nyilvánvalóan egyre verte le, hogy a férfiak rendszeresen és mások, akik már mollywhopped a fecsegést és a rave-ről a értéktelenség. De még mindig talál okot arra, hogy megvédjék az ember becsületét - és nem csak azért, mert ők kondicionálva, hogy őt egy talapzaton, hanem azért, mert annyira féltem tőle, hogy inkább megbocsátani a viselkedést, mint szembeszállni a nyilvánvaló tényt, hogy ő nem éri meg az érzelmi és mentális beruházásokat. Csak egy ember.

Nem volt egyetlen hosszabb, mint egy hét az egész felnőtt életre.

Egyes szakértők azt mondják, hogy két évet vesz igénybe, hogy ugrál vissza teljes mértékben egy korábbi kapcsolata, talán hosszabb a körülményektől függően a helyzetet, és az érzelmi állapota az emberek, ennek a pattogó vissza ...

You ok: "Nos, ez jobb, mint egyedül lenni."

Ő csalt, ő lusta, de lélegzik, és megállapítja egy nagyon jó darab csövet, ezért úgy dönt, hogy ez a munka vele, ahelyett, hogy kockáztatná tartózkodó áztatta át, egységességével, mint a többiek, hogy 42 százalék. De édesem, én viszem át egyetlen rendezése bármikor. Azt hiszem, mindannyian kellene. Még J. Lo és Halle.