2012. október 8., hétfő

Több mint 186.000 nők Seek "50 Shades Of Grey" kapcsolat szerint Dating Website


A NY Times Bestseller "Fifty Shades of Grey" ihletett generációjának szexuálisan underwhelmed nők szerte a világon, hogy legyen a saját "Anastasia Steele", és, hogy találják meg a saját "keresztény Grey".

Szerint SeekingArrangement.com, a legnagyobb társkereső honlapon azok számára, akik kölcsönösen előnyös kapcsolatok, mivel a kiadása ez a könyv, a száma a női tagok keresek egy "Fifty Shades" összefüggést tételszámmal több mint 186.000 világszerte. Szóval ez fikció, vagy non-fiction, és nem az emberek valóban élnek a fantázia leírt ebben a könyvben? Brandon Wade, az alapítója és vezérigazgatója SeekingArrangement.com mondja: "YES"

Nem adja el, amint bizonyítja éjszakán sikere a "Fifty Shades 'trilógia, hogy már a New York Times bestseller listáján több hónapig egy sorban. Miközben az "Ötven Shades of Grey" is felébresztette régóta szunnyadó szexuális fantáziák számtalan szexuálisan underwhelmed világszerte a nők, senki sem volt képes, hogy egy alak pontosan milyen a könyv hatott a szexuális életet a férfiak és nők egészen mostanáig.

SeekingArrangement.com a legnagyobb társkereső honlap célja, hogy segítse a sikeres és gyönyörű lakosság ilyen kölcsönösen előnyös kapcsolatok a mai napon bejelentette, hogy volt egy nagy kedvezményezettje a "Fifty Shades of Grey" kapcsolat trend.

"Az emberek, akik olvasták" Fifty Shades of Grey 'gyakran meglepődnek azon, hogy egy weboldal már létezik, azok számára, akik a "Fifty Shades' inspirált megállapodás", mondja Brandon Wade, az alapítója és vezérigazgatója SeekingArrangement.com. "Mivel a" Fifty Shades 'trilógia tette a New York Times bestseller listáján, a nők száma csatlakozás keresek megállapodás, hogy megtalálja saját "keresztény Grey" kifejezés tételszámmal több mint 186.000 világszerte. "

Szerint SeekingArrangement.com, 24,8%-a az aktív női tagok (ami több mint 186.000 nő szerte a világon) szeretné megtalálni azt a megállapodást, hogy a "Anastasia Steele", a főszereplő a "Fifty Shades 'trilógia volt a" keresztény Grey ".

Továbbá a honlapon látott jelentős számának növekedése a társkereső profilok, amely megemlíti a "Fifty Shades ',' keresztény Grey" vagy "Anastasia Steele". A mintegy 1,5 millió profil, a "Fifty Shades" említi felett 28.382-szer, "keresztény Grey 'említi felett 23.102-szer, és az" Anastasia Steele "említi felett 18.281 alkalommal.

A közvélemény-kutatás SeekingArrangement.com 's 1.600.000 tagja továbbá azt mutatják, hogy 78,8% a nők, mint a gondolat, enged a "domináns" férfi, mint a szürke, és 90%-át a férfiak a honlapon azt mondja, hogy megtalálja azt az elképzelést, a "Szubmisszív" Steele izgalmas.

"" Ötven Shades of Grey 'egy cukrosbácsi megfelelnek cukor baba történetét alapuló pénz, a hatalom és a szex, "mondja Mr. Wade, aki a BS és MBA fokozatot szerzett az MIT-n. "A legtöbb nő szereti a Hamupipőke történet, ha egy fiatal és ártatlan lány söpörte le a lába egy gazdag, erős és jóképű férfi. Ez az oka annak, hogy több százezer nő aláírása fel SeekingArrangement.com teljesítette a saját fantázia.