2010. január 30., szombat

Michelle Obama Ismerkedés Tippek


By George Stephanopoulos

Michelle Obama úgy tűnik, a borítóján a Glamour magazin a jövő hónapban, igen, végig a "39 Outfits legaranyosabb Holiday" és az "7 Reasons Guys Love You Just the Way You Are" - és ő kínál Glamour olvasói tanácsot, hogyan lehet kiválasztani a srác. A lány alsó sorban? Ne elégedjen meg aranyos.

"Édes jó. Aranyos, de csak tart ilyen sokáig, aztán ez, Ki vagy te, mint ember? Ne nézd meg a bankbook vagy a cím. Nézd meg a szívét. Nézd meg a lelke ... Ha már járni egy ember, mindig jól érzi magát, a "First Lady mondja. "Nem kell egy kapcsolatot valakivel, aki nem teszi meg teljesen boldog, és úgy érzi, az egész."

Ez az első alkalom a magazin 70 éves történetében, hogy egy első hölgy jelent meg a borítón. Mrs. Obama választottak külön elismerés neki elkötelezettségét mentori generációjának részeként Glamour éves "Women of the Year" díjat.

In her interjúban Mrs. Obama fontosságáról beszél a mentori és megtalálják a saját mentorok: "Amikor egy fiatal ügyvéd, voltak más nők és férfiak, akik a cég elvitt alatt álló épület. Keresse meg az mentorok, mert néha mentorok nem talál meg - néha keresni őket. Gyakran ők hízelgett és szívesen kölcsönöznek a kezét. "

Lány hozzáteszi, hogy ő is megtanulta néhány értékes tanulságokat férfi mentorok, valamint a nők is. "Mindig is próbáltam tenni a gyerekek először, aztán ... fel magamnak egy igazán közel a második, szemben az ötödik vagy hetedik. Az egyik dolog, amit megtanultam a hím példaképek, hogy azok ne habozzon beruházni magukat. "

Naukowcy Poznaj Best Pickup Line